עבור לתוכן

עזרה בקיצור קוד

Featured Replies

פורסם

שלום לכם יצרתי את הקוד הבא

if (ClientsCount == 1)
if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
{
BllC.AddClient(c);
int ClientId = BllC.LastClientId();
AddLangsAdvantages(ClientId);
MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
else
MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation);
else if (ClientsCount > 1)
if (MessageBox.Show("קיימים " + ClientsCount.ToString() + " לקוחות בעל שם זהה\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיימות", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
{
BllC.AddClient(c);
MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
}
else
MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation);
else
{
BllC.AddClient(c);
}

אני מניח שאתם יכולים להבין מה רשום כאן אם לא אני יסביר

לפני שאני מוסיף לקוח אני בודק אם יש זהים לו (קלינטסקאונט)

עכשיו אני מחפש דרך לקצר את הקוד הזה אם אפשרי כי בסך הכל חוץ מהודעת השגיאה (קיים לקוח \ קיימים X לקוחות \ אין שגיאה) זה חוזר על עצמו 3 פעמים

תודה

פורסם

תכתוב פונקציה שעושה את הקטע החוזר. בשביל זה המציאו פונקציות.

לחילופין, תגדיר משתנה מטיפוס bool שאומר האם לבצע את הפעולה הזו, ובסוף הקטע תעשה את הפעולה רק אם הוא true.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשורה הראשונה שלך הכל כאן זה פונקציות כבר...

בקשר לשורה השניה תודה זה יעזור לי יותר

פורסם

מזתומרת "הכל זה פונקציות"? אתה גם יכול לעשות פונקציה של 4 שורות.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת "הכל זה פונקציות"? אתה גם יכול לעשות פונקציה של 4 שורות.

כן הבנתי את זה התכוונתי שכל השורות שחוזרות על עצמן הן כבר פונקציות שהכנתי

ונראה לי מיותר להכין עוד פונקציה ל4 שורות (זה לא העובדה ש4\10\30 שורות מפריע לי, מפריע לי העובדה ש3 פעמים זה חוזר סתם)

ועשיתי לפי מה שאמרת בשני ואחלה זה הרבה יותר נוח לטעמי תודה

if (ClientsCount == 1)
Add = (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes);
else if (ClientsCount > 1)
Add = (MessageBox.Show("קיימים " + ClientsCount.ToString() + " לקוחות בעל שם זהה\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיימות", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes);

if (Add)
{
BllC.AddClient(c);
}
else

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים