פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שלום לכם יצרתי את הקוד הבא if (ClientsCount == 1) if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else if (ClientsCount > 1) if (MessageBox.Show("קיימים " + ClientsCount.ToString() + " לקוחות בעל שם זהה\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיימות", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); }אני מניח שאתם יכולים להבין מה רשום כאן אם לא אני יסבירלפני שאני מוסיף לקוח אני בודק אם יש זהים לו (קלינטסקאונט)עכשיו אני מחפש דרך לקצר את הקוד הזה אם אפשרי כי בסך הכל חוץ מהודעת השגיאה (קיים לקוח \ קיימים X לקוחות \ אין שגיאה) זה חוזר על עצמו 3 פעמיםתודה
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים תכתוב פונקציה שעושה את הקטע החוזר. בשביל זה המציאו פונקציות.לחילופין, תגדיר משתנה מטיפוס bool שאומר האם לבצע את הפעולה הזו, ובסוף הקטע תעשה את הפעולה רק אם הוא true.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר בקשר לשורה הראשונה שלך הכל כאן זה פונקציות כבר...בקשר לשורה השניה תודה זה יעזור לי יותר
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר מזתומרת "הכל זה פונקציות"? אתה גם יכול לעשות פונקציה של 4 שורות.כן הבנתי את זה התכוונתי שכל השורות שחוזרות על עצמן הן כבר פונקציות שהכנתיונראה לי מיותר להכין עוד פונקציה ל4 שורות (זה לא העובדה ש4\10\30 שורות מפריע לי, מפריע לי העובדה ש3 פעמים זה חוזר סתם)ועשיתי לפי מה שאמרת בשני ואחלה זה הרבה יותר נוח לטעמי תודה if (ClientsCount == 1) Add = (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes); else if (ClientsCount > 1) Add = (MessageBox.Show("קיימים " + ClientsCount.ToString() + " לקוחות בעל שם זהה\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיימות", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes); if (Add) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation);
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.