פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים ניסיתי את זה עכשיו דרך שתי מחשבים בבית זה עובד ממש יפה לפחות תחת חיבור אינטרנט ביתי אפשר גם לשדר את הדסקטופ ובעצם מה שאתה רוצה פשוט לפתוח משחק קטן וקל וככה ששידור יתחיל איתו ואז לצמצם אותו לפינה לעבור לדסקטופ ולשדר מה שאתה רוצה ואפילו לפתוח משחק אחר ניסיתי לפתוח UNITY ולשדר אותו וזה הצליח אבל רק במידה והמשחק רץ בחלון על הדסקטופעריכה"באמת עכשיו הלכתי למשחק שאני מעוניין בו THE FOREST ויש שם תחת לשונית BRODCASTS אנשים שמשדריםזה אחלה דבר ננסה להסתכלעריכה" זה פועל אבל נתקע לעיתים דחופות אבל מגניב לאללה אני שומע שני אמריקאים עם מבטא כבד במיקרופון משחקים ומתלהבים שיש להם צופה אגב מישהו יצטרך לנטר אחרי השידורים אם אפשר לשדר דסקטופ בעיקרון כל השטויות שבעולם יופיעו בעמוד של השידורים של המשחק נערך 2014 בדצמבר 310 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים בארץ זה ממש לא אפקטיבי עם Upload של 2Mb...יש גם 5Mb אבל זה גם לא ממש מספיק כנראה כי כששידרתי לחבר על 1080p הוא אמר שזה מקרטע וברגע שהעברתי ל720p הוא אמר שזה חלק.
פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים מחבר זה משדר ב 60fps? אם כן אז תכפיל את הביטרייט הרגיל שאתה צריך...לפי גוגל המומלץ ל 720p ב 30 fps זה 2500kbps
פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים זה לא משנה כי ב2 המקרים זה היה על . ולגבי הFPS איך אפשר לדעת? כי בדרך כלל Fraps פתוח אצלי ברקע וזה מציג FPS לכל דבר אחר רק לא בשידור בSteam וניסיתי גם עם Dxtory וגם איתה לא היה אפשר לראות FPS בשידורי הSteam . הוא גם שידר לי ב720p בחזרה זה אמנם היה נחמד אבל ממש לא כמו בTwitch אבל גם לא היה נראה חלק ואפשר היה לשים לב בנוסף היה שלב שהצ'אט בSteam התנתק אז זה דיי הרס. נערך 2014 בדצמבר 310 שנים על-ידי rony2
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מישהו רוצה לעזור לי יש לי כרגע 31 אלף GEMS באירוע הנוכחי כל 1000 נמכרים ב 60 סנט כרגע http://steamcommunity.com/market/listings/753/753-Sack%20of%20Gemsאני חסום מהמרקט עד ה 17 לחודש בגלל שעשיתי טעות וטענתי 5 דולר מחשבון פייפאל חדש עכשיו אני לא יכול למכור את ה 31 אלף GEMS אני כן יכול לשלוח את זה למישהו עם חשבון פעיל ועם כסף בארנק סטים והוא יכול לשים הכל למכירה ולקבל באזור של 18 דולר על הכל אני מבקש שאותו בן אדם ישלח לי STEAM WALLET GIFT CARD שיכסה על הסכום אבל זה צריך להיות עכשיו כי המחיר כרגע 60 סנט ל 1000 GEMSעריכה" המחיר עכשיו 70 סנט ל 1000 :\עריכה" בוצע בהצלחה תודה רבה חבר נערך 2014 בדצמבר 1410 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים איך ניתן להשיג sack of gems?באינוונטוארי שלך אפשר להפוך דברים ל GEMS כל דבר נותן ערך שונה הערך הכי גבוה זה 100 GEMS לפי מה שראיתי הערך הגבוה הולך לדברים שיש אותם הכי הרבה במרקט כמו מאות עמודים של רקעים ל CSGO בזמן שהאירוע התחיל היו עשרות אלפים עומדים למכירה ב 0.03 ותוך כמה שעות הכל נעלם וכרגע כל הרקעים כבר נמכרים ב 0.09 ככה שלא ממש משתלם לקנות רקעים ולשנות אותם ל GEMS אבל למי שיש במלאי סתם שוכבים כל מיני דברים מיותרים אפשר להפוך לGEMS למכור ולהרוויח כמה דולרים מה שעשיתי אישית זה היה לקנות כמה מאות רקעים של CSGO ב 0.03 ואז לשנות אחד אחד ל GEMS השקעתי בזה 10$אחרי זה נגמר לי הכסף בארנק טענתי 5 דולר מפייפאל חדש שעשיתי לפני שבועיים ונחסמתי עד ה 17 פשוט עשיתי טעות אבל בעזרתו של בן אדם הצלחתי לשלוח לו את ה GEMS והוא מכר בשבילי נעשה רווח של 18.דולר מהשקעה של 10 דולר האמת במקור היו לי 48 אלף GEMS אבל סטים פשוט גנבו לי כסף והעלימו לי 18 אלף GEMS בערך של 5.4 דולר כסף אמיתי שהשקעתיהייתה להם "בעיה" במערכת אנשים השתמשו באיזה EXPLOIT והשיגו כמויות אדירות של GEMS משום מקום והעמידו הכל למכירה בנקודה מסויימת אם אני לא טועה היו מיליונים או ביליונים שלהם למכירה במרקט ב 0.03 סנט לשק של 1000 GEMS אפשר גם ליצור BOOSTER PACKS בעזרת GEMS בעמוד הזה http://steamcommunity.com/tradingcards/boostercreator/וליצור בוסטרים כאלו זה עולה בערך 1000 GEMS מה שאומר שאנשים התחילו ליצור בוסטרים בעלי ערך שוק של 30 סנט וזה עלה להם 3 סנט מה ששיבש לחלוטין את כל המאזן הקיים והוריד את הערך של כל הקלפים אז הפסיקו את האירוע לכמה זמן שהאירוע חזר נעלמו לי 18 אלף GEMS שבמידה והיו נשארים הייתי מוכר ב 0.60 בערך כולל של 10$באמת לא בסדר פשוט גנבו לי כסף ולעוד המון אנשים רשמית האירוע עוד אפילו לא התחיל הוא מתחיל רק ב 15 לחודש אולי הערך של השקים יעלה גבוה יותר ברגע שהאירוע יתחיל ויעבור אפילו את הדולר אבל 0.60 היווה הכפלת השקעה מבחינתי אז מכרתי הכל
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר לפי מה שראיתי הערך הגבוה הולך לדברים שיש אותם הכי הרבה במרקט כמו מאות עמודים של רקעים ל CSGO עכשיו מובן לי מה קרה פתאום שנמכר לי אתמול איזה רקע שכבר כמה חודשים עומד למכירה על 0.01$
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים אפשר לראות בתמונה אנשים מוטרפים שרוצים לקנות רקע לפרופיל ועוד אחד שיעלם שהאירוע יגמר זתומרת רקע זמניוהם מציעים מיליון GEMS עכשיו כל 1000 נמכרים במרקט ב 0.60 סנט אז מליון זה שווה ערך ל 600 דולר אם אני לא טועהלפי מה שקראתי יש כמה פרסונות מיוטיוב ו טוויץ שהקהל מעריצים\עוקבים שלהם שולח להם GEMS והם בתמורה זורקים הכל על האירוע פהמצחיק שעותק של המשחק קואנטר סטרייק מציעים עליו 105 אלף GEMS שווי ערך ל 63 דולר בזמן שהמשחק עולה 7 דולר??
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר אני היחיד שממש אבל ממש לא אכפת לו מזה? בזבוז זמן גדול יותר מהקלפים... יותר מעניין אותי זה איפה ה steam holiday sale שלי?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים 4 ימים. אבקש גם את הרקע היפה ו.. אילן, אתה מוזמן מראש להכין דיון טיפים לקניה, בבקשה.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר בהחלט, אני אעלה פוסט ברגע שאגיע הביתה בערב. ועכשיו שאני מסתכל על הרקע, אני גם רוצה אחד... אבל מאיפה אני משיג עכשיו מעל למיליון gems?!
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים http://steamcommunity.com/id/holziiמציג בפניכם את הבן אדם הראשון ששילם וזכה בפרופיל האירוע עלה לו רק איזה 1000$ such wow
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.