פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים עד שתעלה חדשה בנושא אני מזכיר - החלה מכירת קדם החורף של סטים, מסתמנת כמכירה הכי רחבת היקף ורצינית שלהם עד היום.
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים יש לי סחרחורת אני לא מוכן לזה מאיפה המקור שהמכירה הבאה בקריסמס תהיה הכי גדולהאו שאתה מדבר על המכירה כרגע עוד לא הסתכלתי האמת רק בעמוד הראשי
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים מחבר לללאאאאאאא הארנק שלי לא יחזיק את זה חח כמה המלצות מרפרוף קצר BattleBlock Theater ב- 1.49$ The Stanley Parable ב- 4.49$ Don't Starve 3.74$ Payday 2 10.49$ FTL: Faster Than Light 2.99$ לא שמתי משחקי AAA כי ברובם שראיתי ההנחה הכי גדולה היא 25%
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים לא יודע אם הם יכולים לעשות משהו רחב יותר מכל יום רגיל ב STEAM, מאז שהם העבירו את השליטה במחירים למפתחים ומפיצות כל יום בשנה זה סוף שנה והכל ב 75% הנחה...בכל מקרה היום הראשון נראה מאוד מרשים, בחרו משחקים טובים. למשחקים שאילן כתב תוסיפו גם את The Vanishing of Ethan Carter (באופן מאןד מפתיע מדובר במשחק שמפותח על ידי אנשים שעבדו על PAINKILLER ו Bulletstorm) ו Crypt of the NecroDancer (המוזיקה נכתבה על ידי אותו אחד שעשה את המוזיקה של SUPER MEAT BOY), אולי גם את Injustice: Gods Among Us למרות שהוא AAA.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים מישהו קיבל פעם בעיה כזאת ויודע בדיוק על מה ולמה באמת מדובר בכרטיס ויזה נטען דולר בן כמה ימים אבל כבר עשיתי באמצעותו כמה פעולות קניתי כמה באנדלים דרך פייפאל רק עכשיו אני מנסה לטעון 10 דולר בסטים ומקבל את ההודעה הזאת מעצבן לאללה
פורסם 2014 בנובמבר 2810 שנים חברה אני צריך עזרה כי קצת נתקעתי בתסביך עם התוכנה הזאת. אז ככה: בחרתי שלושה משחקים ורציתי לקנות אותם,הגעתי לדף של החשבון מילאתי את הפרטים של כרטיס האשראי לחצתי הבא ואז סטים על נתקע על WORKING למשך כמה דקות ,חשבתי אולי לראות לשנייה עם משהו התעדכן בספרייה ואז ראיתי את שלושת המשחקים שם אבל שאני לחצתי על כל אחד מהם הופיע לי הודעה:שהקנייה שלי עדיין בתהליך,ושסטים יידע אותי ברגע שהקנייה תסתיים ועד אז אני לא יכול לגשת למשחק. לאחר מכן נכנסתי גם למייל שלי לראות אם משהו התעדכן,ולא הופיע שום דבר. ואז ניסיתי להיכנס לחשבון הבנק שלי וראיתי שבוצע חיוב . ועכשיו שאני נכנס למשתמש שלי מופיע לי PENDING ליד שלושת המשחקים שכיביכול קניתי. אשמח לכל עזרה או הצעה מה לעשות
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים 3DMark בעשרה דולר עד ה2.12 בשמונה בערב.http://store.steampowered.com/app/223850/
פורסם 2014 בדצמבר 210 שנים מחבר וואלב נכנסים גם לעסקי ה- live streaming. מציגים Steam Broadcasting http://steamcommunity.com/updates/broadcasting השידור מתחיל באופן אוטומטי ברגע שחבר בוחר לצפות במשחק שלך. בפעם הראשונה שמישהו מבקש לצפות בך מוצגת בחירה עבור הגדרות פרטיות שניתן לשנות בהגדרות סטים. גם הצופה וגם המשדר כרגע צריכים להשתתף בבטא של סטים (נכנסים לבטא בהגדרות של סטים)
פורסם 2014 בדצמבר 210 שנים ואו מגניב לאללה בנוסף עכשיו תהיה משמעות לכמה אנשים אתה יכול להוסיף ברשימת חבריםאו שיהיה אפשר לצפות במשתמשים שלא ברשימת חבריםמעניין בכל אופןבעצם אני רואה כתוב שם שיש אפשרות שגם לא חברים יצפו
פורסם 2014 בדצמבר 210 שנים מחבר אפשר לצפות גם במשתמשים שלא בחברים שלך. אם אתה בוחר לשדר לכולם אז השידור יופיע ב- community hub של המשחק וכולם יוכלו לראות אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.