פורסם 2014 ביוני 611 שנים אכן אי אפשר. אבל אם המטרה היא לראות את המשחקים משני החשבונות בבת אחת בתוכנה, אולי family sharing יכול להוות פיתרון.
פורסם 2014 ביוני 711 שנים למישהו יצא לשחק במשחק ORION: Dino Hordeשכרגע חינם דווקא משחק כיף העברתי שם שעה ונראה לי שאני יעביר עוד פצפצתי שם ים דינוזאורים החזקתי 3 סיבובים רצופים בלי למות פעם אחת ובדרך יצא לי להרוג דינוזאור ענק עם טנק מטווח אפס שהוא דוהר לכיוון שלי לנגיחה קטלנית ...לא רע
פורסם 2014 ביוני 711 שנים המחיר של Thief ירד אל 30$ http://store.steampowered.com/app/239160/זה טבעי שמשחק כ"כ מהר יורד במחיר? (לא הנחה)
פורסם 2014 ביוני 711 שנים למישהו יצא לשחק במשחק ORION: Dino Hordeשכרגע חינם דווקא משחק כיף העברתי שם שעה ונראה לי שאני יעביר עוד פצפצתי שם ים דינוזאורים החזקתי 3 סיבובים רצופים בלי למות פעם אחת ובדרך יצא לי להרוג דינוזאור ענק עם טנק מטווח אפס שהוא דוהר לכיוון שלי לנגיחה קטלנית ...לא רע איפה אתה רואה שהמשחק בחינם. אני רואה מחיר של דולר.
פורסם 2014 ביוני 711 שנים למה שאני מחפש לשחק online ב Mortal Kombat komplete edition אני לא מוצא שחקנים ?
פורסם 2014 ביוני 711 שנים ^במקרה שלי זה היה הפוך יצרתי חדר לשחק עם חבר ובדיוק אחרי שסיימנו ראינו שנכנסו דיי הרבה שחקנים לחדר שלנו.
פורסם 2014 ביוני 811 שנים לא מבין. אני מנסה כמה אפשרויות בתפריט ושום אופציה לא עובדת לשחק נגד שחקן אחר
פורסם 2014 ביוני 811 שנים דווקא בדיוק בדקתי וכשאני נכנס לחדרים אפשר לראות כמה אנשים יש בכל חדר וראיתי חדר עם 5 אנשים כרגע נכנסתי ונראה אפילו שכולם מאותו האזור לפי זה שהיה לכולם 4 עיגולים ירוקים מלאים(Ping) אפילו נראה לי היה ישראלי אחד לפי הכינוי שבעצם כנראה היה השם שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.