עבור לתוכן

Steam - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה הבעיה להשתמש ב CRACK/MINI-IMAGE אם קנית את ה SERIAL (שזה בתאכלס מה שבאמת מעניין)?... צריך להכחיד חברות שממשיכות לאלץ את אלה שרכשו את המשחק שלהן להשתמש בדיסק (e.g - E.A).

• תגובות 4.5k
  • צפיות 2.2m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים...

אורנג בוקס ב 9 יורו!

http://g2play.pl/p/en/61/half-life+2+the+orange+box+steam+key.html

רק אזהרה אחת!

הסידיקי הוא מגרמניה מה שאומר "צנזורה" אבל אחרי הבדיקה שלי רק המשחק TF2 מצונזר! (מורידים פאטש קטן והוא כבר לא מצונזר)

מאוד שווה!

פורסם
  • מחבר

מה כבר אפשר לצנזר בTF2? :P

פורסם

מה הבעיה להשתמש ב CRACK/MINI-IMAGE אם קנית את ה SERIAL (שזה בתאכלס מה שבאמת מעניין)?... צריך להכחיד חברות שממשיכות לאלץ את אלה שרכשו את המשחק שלהן להשתמש בדיסק (e.g - E.A).

ניסיתי להשתמש במה שאמרת וקראק לא מצאתי :nixweiss:

אני ממש לא אוהב את סטים האלה :pissed:

אין מצב שאני יוכל להפריד את המשחק מהסטים הזה?

פורסם

מישהו מכריח אותך לקנות משהו?

כן. קניתי Empire Total War בחנות ונאלצתי להתקין STEAM. אנסו אותי עם התוכנה המחורבנת הזאת.

פורסם

קניתי מכונית של טויטה ואנסו אותי להשתמש בדלק בשביל לסוע :nixweiss:

פורסם

מה הקשר בכלל? :s07:

פורסם

קניתי מכונית של טויטה ואנסו אותי להשתמש בדלק בשביל לסוע :nixweiss:

ההשוואה הנכונה היא שקנית מכונית של טיוטה והכריחו רק אותך להשתמש בה, אתה לא יכול למכור אותה או להעביר אותה למישהו אחר.

פורסם

למה לא? אתה יכול להעביר את DISK לחבר או להעביר את המשחק לחשבון של חבר ...

לאומת זאת STEAM זה יותר בסגנון של מוסך חברה שנמצא בקצה השני של המדינה

שמחיבים אותך לעשות בדיקה רק אצלם.

פורסם

כן. קניתי Empire Total War בחנות ונאלצתי להתקין STEAM. אנסו אותי עם התוכנה המחורבנת הזאת.

גם אני, ועד עכשיו אין לי תלונות.

אם אתה כ"כ סובל, תלחץ על FILE->GO OFFLINE

פעם הבאה תוכל להפעיל את המשחק מהר בלי אינטרנט ובלי המתנות עד שהסטים יוטען. עולה בשנייה.

פורסם
  • מחבר

Weekend Deal - Ubisoft Classic Pack

March 27, 2009, 1:06 pm - Valve - General Announcement

This weekend only, pick up the Ubisoft Classic Pack, including four classic hits, for just $10/£9/10. The pack includes Far Cry, Beyond Good & Evil, IL-2 Sturmovik: 1946, and Dark Messiah Might and Magic.

As the Ubisoft Week wraps up, the 50% off sale on Far Cry 2 has been extended through this weekend.

פורסם

למה לא? אתה יכול להעביר את DISK לחבר או להעביר את המשחק לחשבון של חבר ...

לאומת זאת STEAM זה יותר בסגנון של מוסך חברה שנמצא בקצה השני של המדינה

שמחיבים אותך לעשות בדיקה רק אצלם.

ברגע שרכשת משחק ועשית לו אקטיבציה דרך STEAM, המשחק שייך לך בלבד ואין לא אפשרות להעביר או למכור אותו.

פורסם

ברגע שרכשת משחק ועשית לו אקטיבציה דרך STEAM, המשחק שייך לך בלבד ואין לא אפשרות להעביר או למכור אותו.

נראה לי שאפשר להעביר משחק כמו שהיה עם הSOURCE לא?

בכל מקרה מה זה משנה, STEAM היא פלטפורמה למכירת משחקים ומספק שרותים נוספים.

אני לא מעוניין בשרותים הנוספים הללו מבחינתי זה BLOAT WARE אחד ענק שהיה אונס את המחשב הישן שלי

(ואני בכלל לא מתחיל לדבר על הפן הטכני שהייתה לי הזכות להתרשם ממנו :bash: )

לשם השוואה אם נדבר על אותו הדבר רק במקום STEAM נגיד מיקרוספוט (ניצול לרעה של הפלפורמה, DRM, כפיה של הלקוחות, דרישה לביצוע אוטנטיקציה ו....) אז כולם פה היו מרימים קול זעקה ותרוצים מפגרים של "לא רוצה אל תקנה" לא היו נשמעים.

פורסם

במקום לריב ולעשות לי פה השוואות של מכוניות תענו לי על השאלה בבקשה :kopfpatsch:

איך אני מוציא את הקרייסיס מהסטים הזה?

פורסם

אבל זה כל העניין, קניתה את המשחק למחשב, ואחד מהתנאים כדי לשחק בו זה להתקין סטים (שלדעתי תוכנה נהדרת ונוחה), אם זה לא מתאים לך אתה יכול להפסיק לשחק או לעבור לקונסולות למשל.

אין מה לעשות, היום הרבה משחקים לPC דורשים STEAM.

ההשוואה הנכונה היא שקנית מכונית של טיוטה והכריחו רק אותך להשתמש בה' date=' אתה לא יכול למכור אותה או להעביר אותה למישהו אחר.

[/quote']

אבל רוב האנשים מתלוננים על זה שצריך להשתמש במשהו נוסף ולא על זה שאי אפשר למכור את המשחק.

בכל מקרה זה לא העניין :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים