פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אוקיי המחשב נדלקאבל שום דבר לא עולה לא הביוסהכרטיס מסך לא נדלקהוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווטהוא נדלקונכנס למצב מושהה כזההמסך נכנס לכתוםאין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונותמקווה שזכרונותהבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלושוזה מותיר אותי עם לוח האםיתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספקאולי אפילו מעבד?בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלואין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשביםיש לציין שזה מחשב של 5שנים +הא שכחתי לצייןאפילו POST הוא לא מבצעדבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלוםמפרט בפרופיל
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים להתחלה יכול להיות שהוא לא מזהה את כרטיס המסך, יכולים להיות דברים כאלה אם אתה לא מנקה את המחשב.אתה יכול אם אתה יודע לפתוח את המארז להוציא את הכ.מסך ואחר כך להחזיר אותו למקום אחרי שאתה תנקה אותו ואת האזור.אני משתמש באוויר דחוס, (פעם בחודש בערך עושה נקיון בחפיף ופעם בשנה יסודי פירוק כללי מלבד המעבד).ובנוסף איזה צליל\צפצוף הוא מוציא בהדלקת המערכת?ואיזה ספק יש לך? אם ג'נרי יכול מאוד להיות שהספק גמר שעות.[br]פורסם בתאריך: 23.01.2009 בשעה 04:16:17לא ראיתי שכתבת שאין את הצליל =) לא הבנתי על מה אתה מדבר בהתחלה עם הטוו הראשוני =)המלצה שלי תפתח את המארז אם יש לך ידע בכך, ותנקה אותו (בחמש שנים הוא מפוצץ באבק) אחר כך תוציא את הכ. מסך וזכרונות תנקה את האזור (אוויר דחוס או בוטאן פרופאן דחוס) תחזיר למקום תנסה להדליק.אם לא נדלק תנסה להוציא זכרון אחד ולהדליק. במקרה שנכשל לעלות תנסה להוציא את השני ולהכניס את הראשון שהוצאתה.אם כל זה לא עוזר... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם\כרטיס מסך\ספק(בספק).עד כן מה שאני יכול לעזור בפורום...תעדכן מה יצא.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים תראה מנסיון אישי שפתאום נדפק לי המחשב ולא היה ביפ בכלל בהתחלה ולא עלה POST.בפירוק כרטיס מסך וזיכרונות והרכבתם חזרה גרמה לפעולת מחשב תקינה לחוטין.רק מה שגם שהכל תקין לא היה ביפ.. בסופו של דבר מה שנדפק פיזית זה רק הרמקול וזהו.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר אז ככההרמקול פועל אל תדאגוהכל נקי כמו טוסיק של תינוק עם אויר דחוס פעם בחודש לפחותכל החריצים בלוח אם נקיים פיקסאני באמת אנסה להוציא זכרונות כרטיס מסך הוצא נוקה והוחלף ואותו הדבריתכן ובאמת תם זמנואני רק צריך אישור סופי
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים תראה אם ניסית כבר הכל אז יכול להיות לוח אם או מעבד.הסופו של דבר לזה תצטרך כבר מעבדת מחשבים כי יש להם את הציוד הדרוש לבדיקה.וגם כן היום אפשר לקנות מארז שיעבוד סבבה בסביבות האלף שקל פלוס מינוס 200 ש"ח. (מארז חדש עם כל החלקים כמובן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.