עבור לתוכן

בוחן בחירות , לאיזו מיפלגה הדעה שלך מתאימה ( מבחן אמריקאי )

Featured Replies

פורסם

פתחת את הניתוח של התשובות שלך ביחס למצעים של המפלגות ?

כן.

• תגובות 127
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן על יהודה ושומרון אך לא על הגולן

מצב מע' החינוך בכי רע. מה הקשר בין הפלסטינים ורמת הגולן?

פורסם

עד שלא תיהיה מפלגה שפויה סוציאליסטית בעלת דעות ימניות בתחום הביטחון והמדינה (ש"ס ומפד"ל לא נחשבות שפויות)

אין למי להצביע, דילמה קשה בין קדימה, עבודה או ליכוד.

ככל הנראה עבודה.

פורסם

אתה תמיד יכול להצביע ל"בכיף" בראשותו של אבי אטינגר..

פורסם
  • מחבר

^ ^ ^ :smile1:

"תמלילי הנבואות כתובים על קירות הרכבת התחתית " ( פול סיימון )

אני חושב שעיסקות החבילה האלו של מיפלגות הן דבר שגוי , רע ופסול מיסודו .

מדוע באמת שלא תהיה מפלגה שמפרידה בין דעה חיצונית לפנימית - כאילו מפלגה דו פרצופית וצבועה .

למה מיפלגה שהיא שמרנית בכלכלה צריכה להיות ימנית בהשקפה המדינית או מפלגה שהיא ליבלית בהשקפה כלכלית צריכה להיות שמאל בהשקפה הביטחונית ?

הייתי רוצה מפלגה ראלית , מפלגה ישראלית כזו שהיא יותר בעד האזרחים ופחות בעד אידואולוגיה .

( אני יודע שהכל זה רק כסף וכח - אבל מותר לחלום )

פורסם

קדימה-> ישראל ביתינו-> עבודה-> הליכוד-> מר"צ....

טוב שהתוכנה הזו סגורה על עצמה.... עוד תעמולת בחירות לקדימה כנראה...

פורסם
  • מחבר

כתבתי את התשובות הכי ניציות שיש - כמו שעל צה"ל להישאר וכמו שעלינו להתקיף את אירן וכמו לא להחזיר את יהודה ושומרון ואסור להקים מדינה פלסטינית והתוכנה נתנה לי את האיחוד הלאומי , אז אני חושב שאולי התוכנה לא כל כך מעוותת כמו שאתה מתאר אותה ( ולא שאני מגן עליה - יש פרמטרים שהיא " מוותרת " לטבת מפלגות המרכז )

הכי מצחיק שהיא התוכנה למרות הדעות הניציות ( באמצע למעלה גבוה ) נתנה לי את בל"ד בשני מקומות ליפני מר"צ .

פורסם

אתר שמאלני חסר טעם :s07:

פורסם

כתבתי את התשובות הכי ניציות שיש - כמו שעל צה"ל להישאר וכמו שעלינו להתקיף את אירן וכמו לא להחזיר את יהודה ושומרון ואסור להקים מדינה פלסטינית והתוכנה נתנה לי את האיחוד הלאומי , אז אני חושב שאולי התוכנה לא כל כך מעוותת כמו שאתה מתאר אותה ( ולא שאני מגן עליה - יש פרמטרים שהיא " מוותרת " לטבת מפלגות המרכז )

הכי מצחיק שהיא התוכנה למרות הדעות הניציות ( באמצע למעלה גבוה ) נתנה לי את בל"ד בשני מקומות ליפני מר"צ .

מה לא הגיוני בזה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

שמישהו עלול לחשוב שבל"ד קרובה יותר לדעות של האיחוד הלאומי מאשר מר"צ[br]פורסם בתאריך: 23.01.2009 בשעה 21:32:29

אתר שמאלני חסר טעם :s07:

לא הייתי אומר חסר טעם , אולי לא טעים ( לך ?! )

פורסם

שמישהו עלול לחשוב שבל"ד קרובה יותר לדעות של האיחוד הלאומי מאשר מר"צ

נו, ו?

זה באמת נכון.

גם בל"ד וגם מר"צ פרו-פלשתינאים, כך שבתחום הזה הם שווים.

מצד שני, מר"צ גם שונאים דתיים (בניגוד לבל"ד שסתם שונאים את ישראל בלי קשר) ולכן מר"צ מרוחקים יותר מהאיחוד הלאומי מאשר כמה שבל"ד רחוקים מהם.

מר"צ שונאים את האיחוד הלאומי כי הם דתיים, לבל"ד לא ממש אכפת.

פורסם

די, די כבר עם ההשמצות האלו, זה לא מצחיק, זה סתם מפגר.

מר"צ לא פרו פלשטינים, הם תמכו במלחמה בתחילת הלחימה. הם לא שונאים את הדתיים, אלא את הכפיה הדתית ואת המעורובות של הדת ביסודות השלטון.

פורסם

יותר מזה, בל"ד מפלגה יחסית דתית (אמנם מוסלמית, אבל דתית) ולכן היא יותר קרובה לאיחוד הלאומי ממרץ.

BDB, אפשר לסכם את מה שאמרת במפלגה שמאלנית-סוציאליסטית שתומכת בהקמת מדינה פלסטינאית :)

פורסם
  • מחבר

, אפשר לסכם את מה שאמרת במפלגה שמאלנית-סוציאליסטית שתומכת בהקמת מדינה פלסטינאית

לא יודע , אבל לי זה נשמע כמו מתכון מצויין להשמדה עצמית .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים