עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

דבר איתי בבקשה אחרי שתמע את הרעש האיום ש Palit Sonic עושה.

את כל בעיות הדרייברים שיש, בעיות קירור שהמשתמשים צריכים להתחיל לחפש קומבינות כמו פרופילים למאוור כדי שזה לא יעשה להם כאב ראש.

דבר איתי שיצא המשחק הבא ומשתמשי ATI יצתרכו לחכות חודש בשביל דרייבר [GTA IV ? Crysis ? Crysis Warhead ? Farcry 2, להמשיך ?]

פורסם

את כל בעיות הדרייברים שיש, בעיות קירור שהמשתמשים צריכים להתחיל לחפש קומבינות כמו פרופילים למאוור כדי שזה לא יעשה להם כאב ראש.

דבר איתי שיצא המשחק הבא ומשתמשי ATI יצתרכו לחכות חודש בשביל דרייבר [GTA IV ? Crysis ? Crysis Warhead ? Farcry 2, להמשיך ?]

שמע לבן דוד שלי יש את ה4870 512MB וזה אחלה כרטיס שבעולם(לא של פאליט..הרגילה),הוא לא נתקל עם שום בעיות

הכרטיס של פאליט יותר מרעיש ואני זוכר שראיתי את השוואות של הרעש ביחס ל 4870 של ספיר וההבדל הוא לא רציני במבחינת רעש (אם אתה לא אובססיבי)

אבל הוא קיבל תוצאות יותר טובות מהגרסה של ספיר (ביצועים)

כל ביקורת שתקרא עליו תראה רק שבחים לגבי הכרטיס הזה חוץ מנושא הרעש ששוב...לא כזה משנה אם אתה לא אובססיבי

לגבי הדרייברים זה כבר נושא אחר לגמרי..." מה עדיף ATI או NVIDIA ..?".

פורסם

אם לא היית מפספס את שיעורי "הבנת הנקרא" לכיתות א-ב היית מבין שהפערים שאמרתי שאינם משמעותיים הם הביצועים בין שני הכרטיסים

חחחחחח אתה בקטע של העלבות כאילו? אמ'אמש'ך לא היית בשיעורי הבנת הנקרא! חחחחח אז עכשיו החזרתי לך כאילו? מה נסגר איתך בנאדם, תתבגר, תגיד "לא הבנת למה התכוונתי" זה גם יספיק. בכל מקרה, סליחה , טעות שלי.

בנוגע לשאר, הביקורת של גורו מראה הבדלים של 4-6 FPS , זה מה שהופך את GTX260 ליותר טוב? טוב, אני התייחסתי ל "יותר טוב" כ "שינוי ניכר". אולי יש כאלה שבשבילם מספרים כאלה הם "שינוי ניכר" שמצדיק הכתרה של כרטיס מסוים ל "יותר טוב".

למרות שהרעש לא היה פקטור פה, פותרים אותו באמצעות מאוורר חרישי של 35 ש"ח. ובכל אופן כבר ידוע הדבר ומפורסם מאוד שפשוט מנמיכים את פעילות המאוורר כשלא משחקים, דבר שמוריד את רמת הרעש משמעותית .

בעיות הדרייברים הם נחלת העבר נכון להיום. בעיות הקירור, אין כאלה, הכרטיס הזה אמור לעבוד בטמפ' גבוהות וחוץ מזה סתם הקצנת עם כל העניין של הרעש.

כשיצא המשחק הבא, נדבר על המשחק הבא.

פורסם
חחחחחח אתה בקטע של העלבות כאילו? אמ'אמש'ך לא היית בשיעורי הבנת הנקרא! חחחחח אז עכשיו החזרתי לך כאילו? מה נסגר איתך בנאדם, תתבגר, תגיד "לא הבנת למה התכוונתי" זה גם יספיק. בכל מקרה, סליחה , טעות שלי.

ממש לא בקטע של העלבה..היית יותר מדיי עסוק בלכתוב לי תגובת "נגד" שבכלל לא קראת את כל מה שרשמתי

בנוגע לשאר, הביקורת של גורו מראה הבדלים של 4-6 FPS , זה מה שהופך את GTX260 ליותר טוב? טוב, אני התייחסתי ל "יותר טוב" כ "שינוי ניכר". אולי יש כאלה שבשבילם מספרים כאלה הם "שינוי ניכר" שמצדיק הכתרה של כרטיס מסוים ל "יותר טוב".

אתה מתייחס ליותר טוב כ"שינוי ניכר" - טעות שלך ..

אם ראית את האולימפיאדה ראית ששיפור של 8 מאיות השנייה במאה מטר הכתירו את אוסיין בולט לרץ הטוב ביותר בכל הזמנים

8 מאיות השנייה רחוקות מהמושג "שינוי ניכר" גם ביחס לריצה שמסתכמת ב 9.69 שניות-אבל זה לא שינה את מה שהוא-הטוב ביותר!

ושוב לא הבנת ,אם רשמתי שההמלצה שלי היא ל 4870 של פאליט אז כנראה שאני לא מצדיק את התוספת של ה150-200 שקלים

אני למעשה קניתי את שלי רק בגלל שזה היה כמעט בלתי אפשרי למצוא את הכרטיס של פאליט בחנויות וגם

קיבלתי על הכרטיס של ג'יגה בייט מחיר טוב של 1500 ש"ח מיבואן

פורסם

אני מציע להרגיע את הרוחות לפי שבכלל יקרה פה משהו (אני עוקב אחרי הת'רד הזה), ואני מבקש אפילו לא להשתמש באמרות שיכולות לפגוע.

בקשר למה עדיף? זה כבר תלוי בשיקולים אישיים ולא רק בשיקולים אחרים.

אז מה יש לנו, את הGTX260 החדש, ומצד שאני את הHD4870 1GB

מבחינת תחזוקת דרייברים NVIDIA משקיעה מאמץ רב ומפתח טכנולוגיות רבות בקצב מהיר..

בקשר לATI אפשר להגיד בהחלט שיש שיפור ניכר בחצי שנה האחרונה וזאת מגמה עולה.

השאלה מה מתאים גם צריכה לעקוב אחרי מבחני הביצועים, אם יש משחקים שאני ממש אוהב והHD4870 מביא שם תוצאה טובה אין שום סיבה שלא אלך עליו.

אם זה שיקול כלכלי אז באמת שההבדל ביניהם הוא לא שמיים וארץ 4-6FPS אפשר להגיד על 20 לעומת 26, אבל אפשר להגיד על 70 לעומת 76 שזה הבדל מאוד זניח.

פורסם
  • מחבר

משהו יכול בבקשה להתייחס לשאלה האחרונה ששאלתי?

פורסם

יש לי ליברטי 400 של אנרמקס, זה לא יספיק נכון? אולי בגלל זה כבר כדאי לי לקחת את ה4870 כי קצת קשה לי לגרד עוד 500 ש"ח לספק?

לפי מה שאני מבין מפה אין כאלה הבדלי ביצועים, נכון?

כמו כן נאמר כאן שאין טעם לקנות 4870X2 או GTX285 וצפונה משם, מדוע?

הליברטי 400 צריך להספיק אבל לא הייתי ממהר להכניס אותו במערכת עם HD4870 או GTX260

HD4870X2 או GTX285? באמת שאין כאן מקום לחשוב עליהם.

ספר טוב ואיכותי שיספיק לך יעלה 400-450 שקלים מינימום

פורסם

הליברטי 400w נחשב ספק איכותי (enermax), ומספק 30A כולל על מסילות ה-12v (שזה 360w למסילות אילו)

ה-gtx260 מוגדר כ-182w מקסימום ע"פ nVidia (שזה 15.16A אם נחלק 182 ב-12)

כך שלפי המתמטיקה, הליברטי שלך מספק פי 2 כוח ממה שהכרטיס דורש במאמץ על מסילות ה-12v

הטענות של דרישת 32a וספק 500W מינימוםמתיחסות למערכת שלמה, ללא שום הוכחות בשטח. מדובר בכיסוי תחת של היצרניות מסיבות שונות.

לדוגמא, תראה כאן נמדדו רק 264W לכל המערכת ב-PEAK (אגב גרסאת ה-55nm שלא מופיעה פה אמורה לצרוך אפילו פחות)

power_peak.gif

עם זאת, אין אני מתחייב לשום דבר, אבל במקומך הייתי קודם רוכש את הכרטיס ומפעיל על הליברטי, כאשר מקסימום במקרה הגרוע רוכש ספק חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים