פורסם 2009 בינואר 2816 שנים קשה להתרגל, אבל אחרי שמתרגלים חווית המשחק שונה לגמרי.זה פשוט תענוג גדול להילחם בסלון עם טלויזיה גדולה ואיכותית, עם מערכת הסראונד. אתה פשוט מרגיש בשדה הקרב.התחושה הרבה יותר חווייתית מהמחשב, לא יעזור כלום, זה יותר כמו סרט שאתה לוקח בו חלקהשליטה בגיימפאד הוא עניים שלקוח זמן אבל מתרגלים, כי זה פשוט אחרת
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר הלוואי עליי שזה היה ככה אצלי עם טלוויזיה ענקית ומערכת סראונד והכלאבל...אצלי סהכ יש אופציה לחבר את המכשיר או לטלוויזית CRT מסריחה של 21 אינץ,או לחבר אותו לLCD של המחשב שהוא 19 אינץ,שאני מקווה שזה יתן לי גראפיקה טובהמה אתם אומרים?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר למה מסריח?אתה יכול להביא לי בדיקה של משחק בוקס על מסך LCD 19 אינץ למחשב?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר זה לא קשור לכאןקרירין יש מצב שאתה משיג סרטון שמראה איכות של חיבור בוקס למסך LCD של מחשב בגודל 19 אינץ?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים על מסך 19 LCD של מחשב תקבל איכות תמונה טובה אבל זה מאוד קטן לשחק משחקי קונסולות ולא שווה את המחיר לקונסולה וטלוויזית CRT ישנה וגנרית רואים מכוער כל דבר זה פשוט טכנולוגיה של שנות ה80
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים המסך קטן זה אומר שבמקום לשחק רגיל כמו שמשחקים בקונסולה תצתרך לשבת קרוב כמו בדרך כלל במחשב כי המסך קטן בכל מקרה חן תעשה לך טובה ותקנה גימפאד 360 ותסגור עניין לפי הדברים שאתה אומר אין לך צורך אמיתי ב360 ואם תקנה את המכשיר עצמו סיכוי טוב שתיהיה מאוכזב אם כבר קונים קונסולת HD צריך לפחות טלוויזית 32 נורמלית להנות באמת
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר אני ממש רוצה לקנות את הקונסולה עצמה ולא סתם גים פאד ולחבר למחשב,זה לא אותו דבר ולא שווה
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים אתה רוצה לקנות אז תקנה אתה מבקש המלצות זה ההמלצות שלי תעשה אם זה מה שאתה רוצה
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר קרירין אל תדאג,אולי אני עוד אחזור לכאן עם תגובה של המכשיר מדהים ותודה על ההמלצות אני נהנה מאוד לשחק? ;Dהכל יכול להיות
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לדעתי תקנה אקסבוקס, לא משנה אם יראו פחות טוב למשחקים זה פשוט כיף לשחק בסלון או בחדר עם טלוויזיה אפילו שזה 21 CRT יראו בסדר.. יש גם מלא משחקים שיש רק לאקסבוקס בלי קשר ל-XBOX LIVE לדעתי אתה תהנה ממנו
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר כן כנראה אני אקנה,ואולי סבא וסבתא שלי יקנו לי טלוויזית LCD ביומולדת לחדר,ואז יצא מושלם כי אני ישר אוכל לחבר את הבוקס לטלוויזיה ולהתחיל להנותיש לי שאלה אחרת:כל כמה זמן יוצאת קונסולה חדשה?כשיצא משהו אחרי ה360,עדיין יעשו משחקים ל360?זאת אומרת אף פעם הוא לא יירד מהמדפים וגם לא המשחקים שלו?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לא ידוע כרגע אין לך מה לדאוג ורוב הסיכויים שגם אחרי שהוא יצא תהיה תקופה שיצאו אליו משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.