עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

פורסם

כולם יודעים שלATI לוקח הרבה זמן להוציא דרייבר נורמאלי. למשל תבדוק את הHD3870 עם דרייברים עדכניים ואת ה8800GT. הפרש מינורי ובהתחלה ההפרש היה דיי גדול.

לא ממש נכון...

ההפרש עדיין משמעותי למדי לרוב.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל המתלבטים איזה חברה לקנות ATI או NVIDIA כבר ברוררררררר להם שעדיף NVIDIA!

גם עם זה אומר לשלם קצת יותר, אבל זה שווה.

פורסם

שטויות.

פורסם

למישהו יש תאריך יציאה לדרייבר הבא?

פורסם

שטויות.

אולי הוא רשם את זה כמו ילד בן 10, אבל זה נכון, אני מאוד מאוכזב מהדרייברים של ATI.

למשל אם הייתי קונה היום כרטיס חדש, הייתי מעדיף לשלם עוד 100 שקל ל 9800GTX+ במקום ה 4850, גם פיזיקס וגם דרייברים נורמליים.

פורסם

שטויות.

למה שטויות, לא לכולם יש כח לפרמט את המחשב שלהם כמה פעמים כי הם חושבים שזאת בעיה של חלונות ובסוף להבין שזאת בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך וצריך לחכות לדרייבר חדש ואז גם החדש לא טוב.....

גם צריך להבין שלא כל אחד שקונה כרטיס טוב זה אומר שהוא יודע להתעסק עם דרייברים(הם פשוט חושבים שהכרטיס מקולקל ורצים לחנות).

פורסם

למה שטויות, לא לכולם יש כח לפרמט את המחשב שלהם כמה פעמים כי הם חושבים שזאת בעיה של חלונות ובסוף להבין שזאת בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך וצריך לחכות לדרייבר חדש ואז גם החדש לא טוב.....

גם צריך להבין שלא כל אחד שקונה כרטיס טוב זה אומר שהוא יודע להתעסק עם דרייברים(הם פשוט חושבים שהכרטיס מקולקל ורצים לחנות).

מי המפגר שמפרמט ישר אחרי פירמוט?

ביינתיים NVIDIA מובילה בדרייברים ומה הטעם לומר לנו מה שאנחנו כבר יודעים? אבל שוב אני חוזר ואומר- ביינתיים.

פורסם

לפי "הבנתיים" שלך רואים שאתה פאנבוי, ל ati‏ אף פעם לא היו דרייברים טובים יותר מהיום ובטח לא יותר טובים מ nvidia‏ ‏!

פורסם

זה מה אתה אומר על זה ש27% מהסיבות של בלו סקרין בווינדוס היו בגלל הדריבר של NVIDIA ו9% בגלל הדריבר של ATI?

זה אומנם משנת 2007-6 אם אני לא טועה, אבל זה די "ati‏ אף פעם לא היו דרייברים טובים יותר מהיום ובטח לא יותר טובים מ nvidia‏ ‏!"

בכל מקרה, הייתי משלם עוד 100 שקל על כרטיס מסך כדי שלא אצטרך להתקין על המחשב שלי דריברים של NVIDIA.

פורסם

לפי "הבנתיים" שלך רואים שאתה פאנבוי, ל ati‏ אף פעם לא היו דרייברים טובים יותר מהיום ובטח לא יותר טובים מ nvidia‏ ‏!

ואתה עוד קורא לאדם שממליץ על כרטיסי NVIDIA יותר מאשר על כרטיסי ATI, לאדם אשר היו לו רק 2 כרטיסים מבית החברה שאתה לא אוהב ולבסוף לאדם שבהודעה שלו יש יותר NVIDIA מATI פאנבוי?

סתכל על עצמך קודם כל ואז תתחיל לדבר על אחרים. ובכלל מה אתה קשור לתארד הזה עם כרטיס GF8800GTX??? לפי הידועה לי אחת המגרעות של הדרייבר 9.1 היא שהוא אינו תומך בכרטיסי NVIDIA...

פורסם

הדיון הזה התחיל עם כוונות טובות.

לצערי הוא הפך לקייטנה :-X

פורסם

צודק, אם ציינתי בעייה בדריבר החדש - זה במטרה לעזור ב-troubleshooting. זה לא סיבה או המקום לפתח ויכוח ATI / NVIDIA.

זה היה אחד השיקולים בפיצול הנעוץ של הדריבר ל-2

פורסם

טוב בכל מקרה קראתי בפורום של ATI ש9.2 יצא השבוע.

פורסם

חשבתי שכדאי לציין, Catalyst 9.1 ל-XP שבר את האצת DXVA... ז"א לא ניתן להאיץ וידאו בהפרדה גבוהה (HD) על גבי ה-GPU

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3029348&postcount=136

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3030184&postcount=144

אם זה רלוונטי למישהו והוא נתקל בבעיות, כדאי לחזור ל-8.12

שמתי לב לזה היום במקרה.

מהר מאד חזרתי ל-8.12.

פורסם

יש לי HD2600 AGP ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים...

באתר של ATI יש רק לגרסאת הPCI-E. הבנתי שהוא תואם רק עד CATALYST 8.2 מכמה פורומים שם אבל אני לא מצליח למצוא הורדה לזה...

מישהו יכול למצוא לי דריוורים בישבילו??? יש כרגע CATALYST 7.11 שזה די מיושן...

תודה לעוזרים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים