עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם
תודה, אתה חושב שבדרייבר הישן (306.97) המשחקים יעבדו בצורה חלקה יותר בהשוואה למה שיש עכשיו? עם זאת, מדובר בדרייבר די ישן מ-2012.

BF3 עובד הרבה הרבה יותר חלק ב306.97 ועוד שאני משחק על הגדרות סופר נמוכות ובדרך כלל ב150-200FPS בכל מקרה ככה שלא הייתי מצפה להבדלים בכלל . בנוסף אני מרגיש גם שהמשחק רץ טוב יותר בקטע של להרוג מהר יותר או לנצח יותר קרבות DUAL עם הדרייבר הישן .

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ תירוצים תירוצים...

פורסם

תגיד נראה לך שאתה מגיב לי ברצינות עם התוצאות שלך בחתימות מתחת לתגובה ? בוא נסגור שאם היינו משחקים ביחד היית מתחיל לקלל בצאט M16/M416/AEK NOOB או כל נשק אחר שהייתי משתמש .

ואו ועכשיו גם הסתכלתי לדיוק שלך , אתה מכוון עם המקלדת תגיד ?

פורסם

אף פעם לא הבנתי את המפגרים האלה שבאמצע המשחק רושמים noob ומקללים, למה להפסיק באמצע ולהתחיל לרשום שטויות? כנראה שהם ילדים קטנים(עניתי לעצמי על התשובה)...

פורסם

לא נראה לי שאי פעם השתמשתי בצ'אט של המשחק.

אני פשוט עונה לך בצורה שבה אתה מתחיל לזרוק דברים לאוויר.

הדיוק שלי לא היה גבוהה בהתחלה (לא שחקתי במשחקי יריות כמה שנים לפני BF3), עכשיו הוא מצוין, הבעיה שצריך לעבוד קשה בשביל לתקן אותו... לי אין זמן לזה.

פורסם
  • מחבר

http://www.guru3d.com/news_story/download_geforce_326_01_whql_windows_8_1_preview_driver.html

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379973

הבנתי שאפשר להתקין אותו גם על Win7. אבל אין טעם למי שהתקין 320.49. ביולי ישוחרר דריבר unified.

לגבי BF3, לא נתקלתי בארטיפקטים מאז הבטא. ברוך שפטרנו.

ManuelG, מתוך התרד המקושר (שהוא עצמו פתח):

Yes, these BF3 issues were timing sensitive and for the corrupted texture bug we fixed, I think we could only find three systems in all of our offices around the world that reproduced this problem.

נשמע ששיחקו הרבה BF3 באנוידיה לאחרונה... :surmene:

פורסם

יצא 320.49

חוות דעת?

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק הדריבר בטא האחרון עם חותמת WHQL. בינתיים לא היו לי בעיות עם הבטא ואין סיבה להתקין מחדש.

פורסם

חותמת WHQL = חותמת גומי כדי שמייקרוסופט ירוויחו כסף.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מצליח להריץ את מטרו 2033 עם הדרייברים החדשים? נאלצתי לחזור אחורה ל314.22 כדי להריץ אותו.

כנל לגבי טקסטורות מוזרות בביושוק 2

פורסם

METRO עובד לי בלי בעיה.

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

פורסם

מפרט בצד..

פורסם

derp .. לא ראיתי. בכל אופן מחזק את הספקולציה שלי שמדובר אך ורק בסדרת הGTX 6XX .

ישנם תלונות רק מבעלי GTX 6XX , באטלפילד 3 אחד המקרים הידועים.

פורסם

BF3 עשה גם לי בעיות, נפתר בדרייבר האחרון יחד עם שאר הבעיות שהיו לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים