עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

היכולות המרשימות של physx לא באמת מיושמות במשחקים כי ריאליזם מורכב דורש המון כוח עיבוד.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ מה זה המון?

וכוח עיבוד של כרטיס המסך או המעבד?

---

עדכוני דרייברים רלוונטיים עוד לכרטיסי מסך ישנים יותר?

או שאני סתם טורח ומעדכן כל פעם..?

פורסם

בתוכנות הדגמה אפשר להשתמש בכל כוח הכרטיס רק לחישובי physx, לכן זה נראה מרשים במיוחד.

במשחקים כמעט תמיד רוב כוח העיבוד ילך לדברים אחרים, וphysx ישולב באופן שיקח אחוז קטן יחסית מעוצמת החישוב.

לכן כל מה שרואים בדמואים, יופיע באותה רמה בסביבת משחקים עשירה רק בעוד כמה דורות.

פורסם
הדרייבר החדש סובל מארטיפקטים וקריסות משהו..

ב BF3? שולחן עבודה?... לא יצא לי עדיין להתקל בסרטים איתו.

פורסם

יצא לכרטיס ביוס רשמי חדש. אם יש לך את הגירסה עם הזכרונות של HYNIX, הוא גם אמור לשפר את היציבות של הכרטיס.

פורסם

המספר הראשון אומר על ה"סדרה" שלך, השני על ה"גרסא"... אם יש לך F11 אתה יכול לעדכן רק לF12/13/14/15 וכו', F21 מתעדכן לF22 F23 וכו' ...

בקיצור יש לך את הביוס הראשון שמתאים לכרטיס שלך... וזה השני שיצא ומתאים לו. זה לא כמו בלוחות אם שזה מתחיל מF1 ואז אתה מוריד F15 שעבר כבר מיליון עדכונים.

פורסם

בכל מקרה לבעלי הסמסונג (F11) אין שום דבר מעניין, מלבד הוספת התמיכה ב GOP בכרטיס ל Fast Boot עם Win8.

פורסם

איפה אתה מוצא את הפרטים על העדכון ? באתר של ג'יגהבייט הם לא כתבו שום דבר על העדכון מעבר לתדרים של הכרטיס, ולא מצאתי גם בפורומים ברשת...

פורסם

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4361#bios

התקנתי את הביוס החדש לשני הכרטיסים (אחד ל F23 והשני ל F12)

לא מרגיש שום הבדל בביצועים\יציבות

מלבד שמשום מה הכרטיס עם זכרונות HYNIX עובד על 35% מאוורר מינימום בניגוד לשני שעובד על 40%

גם שחיברתי ה HYNIX בלבד (לצורך עדכון הביוס)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קיבלתי ארטיפקטים בBF3 עם 314.22 בלי שנגעתי בשום דבר בNV C.P ולא השתמשתי בכלל בUSER.CFG, ללא AA במשחק וכל מה שאמור להיות קשור... כעקרון שיחקתי איתם איזה שבוע בלי בעיות ואיך שהחלפתי לוח לאותו הדגם רק REV 1.0 במקום 1.1 זה קרה .

בינתיים חזרתי ל314.07 וראיתי בפורומים של באטלפילד שיש לעוד אנשים בעיות ארטיפקטים עם הדרייבר הזה.

מקווה שזה לא יהיה מעכשיו בכל הדרייברים העתידיים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אני בטוח שיתקנו את זה בקרוב

פורסם
  • מחבר

11Tb0O, החלפת לוח אם ל-revision אחר, עם ביוס אחר. ואתה אומר שהבעיה התחילה לאחר מכן. אז מה אם לא נגעת בשום דבר בלוח בקרה ;D

לפחות ניסית להתקין את אותו הדריבר שוב ? נגיד לאחר הסרה מלאה + ניקוי שאריות.

האמת גם לי היו ארטיפקטים מלווים בקריסה של BF3 לאחר התקנה ראשונה, כאשר מס' דריברים אחרונים הותקנו אחד על השני.

ביצעתי התקנה נקייה והבעיה נפתרה (לפחות לא קרה מאז).

פורסם

אותו הביוס (עדכנתי), אותו הדגם סה"כ שינויים מינוריים בין הREVISIONS ואם משהו הייתי מצפה לתקלה על ההתחלה ...

ואגב אני מציין שלא שיניתי הגדרות בNV קונטרול פאנל כי בעבר משחקים עם הPRE RENDERED FRAME ואולי גם עם THREADED OPT. גרמו לבעיות השאלה בשבילוב עם משחקים בUSER.CFG.

פורסם

זה הדרייבר של NVIDIA

כל הדרייברים אחרי 306.97 מסוכסכים עם BF3

גם לי יש מדי פעם ארטיפקטים

תעבור על הדיון הזה ותיראה כמה מתלוננים על בעיות עם BF3

https://forums.geforce.com/default/topic/536649/geforce-drivers/official-nvidia-r314-22-whql-display-driver-feedback-thread-released-3-25-13-/28

פורסם

כשמתקינים דרייבר בלי למחוק את הקודם, זה לא מוחק אותו אוטומטית? צריך קודם להסיר את הקודם לגמרי ואז להתקין חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים