עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

הממ תודה רבה

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה קלה.

יש לי את אחד הדרייברים האחרונים. כאשר אני לוחץ על Enable Stereoscopic 3D , מופיע מן מסך בדיקה ורשום ללחוץ ESC. לאחר מכן שום דבר לא קורה- עדיין זה נשאר על DISABLED. אותו הדבר אם אני לוחץ על RUN SETUP WIZARD, שום בדיקה לא מופיעה לי.

מישהו יודע איך לסדר את זה/מה הבעיה פה?

גם לי היתה בעייה, כשהוא הראה לי את תמונת הבדיקה בסוף, לא ראו כמעט חצי מסך שיש למטה ולא יכולתי ללחוץ על הכפתור המתאים.

כאילו הרזולוציה היתה דפוקה. אפשר לעקוף את הבדיקה הלא חיונית הזאת:

1) Open the registry editor by typing "regedit" into the Run / Start menu.

2) Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\Stereo3D

3) Under this folder is an entry called "StereoVisionConfirmed".

The value for this setting will probably be 1. Double click on this entry and change the value to 2.

4) Exit registry editor. Then, open the NVIDIA control panel.

You should now be able to click the "Enable Stereoscopic 3d," without the need to see the medical test.

אל תרכיב משקפיים מעפנים מקרטון, תזמין כאלו משקפיים:

http://www.rainbowsymphony.com/proviewbig.html

תתפלא אורי, מחוות דעת שנעשו משקפי הקרטון נתנו את התוצאה הטובה ביותר.

urib, אנוידיה משתמשים ב-Red/Cyan, לכן חשוב לא להתבלבל עם Red/Blue כי התוצאה תהיה פחות טובה.

DJ, מסתבר שהסיבה שהוא אמר שם שהנייר נתן תוצאה הכי טובה זה כי רק הנייר היה באמת red/cyan, השאר היו red/blue ו-red/green

בקיצור, הזמנתי משקפיים מפלסטיק עם עדשות RED/CYAN מאיביי.

DJ ההסבר על הטכנולוגיות לא הכי מדוייק :P

פורסם

עזרה\HELP

system info

קצת באיחור אבל תודה רבה...

פורסם

לאחר התקנת הדרייבר נעלם לי לוח הבקרה של NVIDIA. כמו כן, כשאני מנסה להכנס להגדרות של PhysX אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהקובץ nvcplui.exe לא נמצא ואין אפשרות להכנס להגדרות.

ביצעתי מחיקה מלאה של הדרייברים הקודמים לפני ההתקנה של הדרייבר החדש, כולל הפעלה של driver sweeper דרך 'מצב בטוח', ניסיתי להוריד ולהתקין את הדרייבר מחדש, ועדיין אני מקבל את אותה שגיאה.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

תנסה לפרוס את קובץ ההתקנה לספרייה (עם winrar). מהספרייה תוציא את קובץ ההתקנה של physx ואז תריץ setup.exe

כשהוא יסיים תריץ בנפרד את ההתקנה של physx. אגב אתה על 64ניט ?

פורסם

עדיין לא עובד. לוח הבקרה של NVIDIA חסר ואין אפשרות להיכנס להגדרות physx.

אני על 32 ביט.

פורסם
  • מחבר

לא מעט מתלוננים על בעייה כזאת. צריך לחפור על זה, קשה לי מכאן לשגע אותך עם כל מני נסיונות ובדיקות.

זאת מלחמה שצריך לעשות פנים מול מחשב :) אבל זה לא קרה לי מעולם.

אולי עדיף שתחזור לדריבר רשמי קודם (או לבטא כלשהיא) עד שיתקנו את זה.

פורסם

תודה על העזרה. בדר"כ אני לא מוותר בכזאת קלות אבל נשברתי וחזרתי לדרייבר הקודם. מכונה - 1, אדם - 0...

פורסם

יש למישהו מוסג איפה אני משיג את המשקפיים הסטראופוניות בארץ?

פורסם

מאז הדרייבר 186.18, חטפתי בפוטושופ CS4 מסכים כחולים על ימין ושמאל.

תופעות של פיקסול בתמונות, זומים שנתקעים, בקיצור... סיוט!

למה אני כותב את זה? כי לאחר עדכון לדרייבר 186.21 הכל הסתדר! למרות שמדובר בדרייבר בתא ללא חתימה WHQL.

אז למי שיש בעיות פוטושופ עם הדרייבר 186.18, תשקלו לשדרג לבתא החדש.

פורסם
  • מחבר

מוזר כי דווקא לי הפוטושופ מרגיש הרבה יותר יציב עם הדריבר 186.18 ב-win7 32bit, עדיין לא נתקלתי בקריסה, לעומת הדריבר הקודם

(לא זוכר אם בטא או WHQL) שחוויתי לא מעט קריסות "סתמיות". מצד שני אני גם לא יושב הרבה על פוטושופ אז קשה לומר בוודאות...

ואגב הדריבר בטא 186.21 הוא רק ל-win7/vista 64bit.

פורסם

סינדרום, אני עובד על פוטושופ CS4 64 ביט בויסטה אולטימט X64.

ולבנתיים טפו, טפו... 186.21 עובד טוב.

פורסם
  • מחבר

הודלף דריבר בטא חדש 186.24. אין מידע \ release notes כי הוא לא מופיע אצל אנוידיה (לפחות בינתיים)

מגיע עם 3D Stereo חדש, לא כולל PhysX (אפשר להתקין בנפרד)

אני לא מעדכן בינתיים את העמוד הראשי. מהתגובות עד כה ב-guru3d הוא נראה לא רע בכלל.

להורדה:

ForceWare 186.24 XP 32-bit

ForceWare 186.24 XP 64-bit

ForceWare 186.24 Vista / Win 7 32-bit

ForceWare 186.24 Vista / Win 7 64-bit

פורסם

הודלף דריבר בטא חדש 186.24. אין מידע \ release notes כי הוא לא מופיע אצל אנוידיה (לפחות בינתיים)

מגיע עם 3D Stereo חדש, לא כולל PhysX (אפשר להתקין בנפרד)

אני לא מעדכן בינתיים את העמוד הראשי. מהתגובות עד כה ב-guru3d הוא נראה לא רע בכלל.

להורדה:

ForceWare 186.24 XP 32-bit

ForceWare 186.24 XP 64-bit

ForceWare 186.24 Vista / Win 7 32-bit

ForceWare 186.24 Vista / Win 7 64-bit

זו לא הבטא שהוציאו במקור לניידים ואז פשוט שינו את הINF כדי שיתמוך בכרטיסי מסך רגילים?

פורסם

יש לי DRIVER CONFLICT ולכן לא פועל אצלי ה3D STEREO, יש לי לוגים ואני יפרט יותר מאוחר יותר,

בנתיים יש למישהו עצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים