עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

בקטע של 3D anaglyph , לא מעצבן לשחק ככה ?

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין שעדיין יש דריברים לסידרה 6.

בטח מי שקנה 6800GT מ2004 מריץ עדיין משחקים לא רע. בימיוחד שהיה אז את הפתיחת צינורות over volt.

פורסם

אני משחק ככה, כמובן שעם משקפיי 3D, חוויית משחק שונה לגמרי, ממש המצאה מחדש של חוויית המשחק שלך, אני אפתח ת'רד על הנושא אגב.

פורסם

אממ, הנייר זולות, קודם תזמין אותן ונראה איך הולך. אחרי זה כבר תוכל לרכוש זוג טוב יותר במידה וזה מתפקשש

פורסם

אל תרכיב משקפיים מעפנים מקרטון, תזמין כאלו משקפיים:

http://www.rainbowsymphony.com/proviewbig.html

פורסם

תתפלא אורי, מחוות דעת שנעשו משקפי הקרטון נתנו את התוצאה הטובה ביותר.

פורסם

יש לי בעיה קלה.

יש לי את אחד הדרייברים האחרונים. כאשר אני לוחץ על Enable Stereoscopic 3D , מופיע מן מסך בדיקה ורשום ללחוץ ESC. לאחר מכן שום דבר לא קורה- עדיין זה נשאר על DISABLED. אותו הדבר אם אני לוחץ על RUN SETUP WIZARD, שום בדיקה לא מופיעה לי.

מישהו יודע איך לסדר את זה/מה הבעיה פה?

פורסם

אני אמצא זמן ואלך לקנות מצרכים , כמה שאני מתגעגע לשיעור מלאכה :)

פורסם

איך אני יכול לדעת את גרסת הדרייבר של NVidia שהותקנה ב Control Panel של NVidia ??

פורסם

אולי אני מתבלבל אבל אנוידיה לא אמרו שצריכים מסכי LCD מיוחדים כמו אחד של סמסונג עם הרץ מאוד גבוה בשביל לראות את זה?

פורסם

זה בשביל 3D VISION ולא STEREOSCOPIC שהוא תלת מימד מסוג קצת שונה ופשוט

פורסם

רגע אז stereoscopic זה הדבר הזה שהכניסו פעם לפני מלא זמן?

ומה יותר טוב? 3d vision?

פורסם

STEREOSCOPIC 3D עובד בשיטה הישנה שיש לך 3 תמונות - אחת ניטרלית, אחת אדום ואחת כחול

שילוב ראייה של שולשתם יחד עם יכולת הדרייבר לשנות עומק עם כל אובייקט נותן לך 3D

ה3D VISION זאת שיטה יותר מתוחכמת בה יש לך 2 תמונות בעלות צבע מלא, הדרייבר משדר את הדבר בעזרת משדר אינפא אדום למשקפיים

שבהן יש מעבד קטן שמעבד את תלת המימד ומה שאתה מקבל היא סביבה ריאליסטית אפילו יותר, עצמים יכולים להגיע לרמה שאתה חושב שהם מול הפנים שלך ואתה יכול לתפוס אותם, ממש כמו בIMAX.

צורך השימוש ב3D VISION אתה באמת צריך מסכי 3D VISION certified שמסוגלית על יידי הדרייבר לשדר לך 2 תמונות שונות כל אחת ב60HZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים