עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם

אני אישית די סובל מ 82. ומצפה ל whql חדש, אפשרי להוריד את הבטא אבל מעדיף לחכות.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
תוריד MSI AB ותבדוק מה רמת השימוש בכרטיס, יכול להיות שיש לך וירוס ש"אוכל" את הכרטיס.

בודק תמיד בNVIDIA INSPECTOR והGPU LOAD על 0-1 אחוז.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוחרר 332.21 רשמי. עודכן עמ' ראשי.

מוסיף פרופילים ל-SLI / 3D, ותיקוני באגים (ביניהם בעיית רזולוציה בלכידה עם Shadowplay, ותקיעות\קריסות דפדפן עם fermi)

פורסם

כשמעדכנים דרייברים של NVIDIA אין צורך למחוק את הקודמים ולהתקין מחדש כמו את של AMD? פשוט להתקין על הקיימים?

פורסם
  • מחבר

לא יודע עד כמה הצורך ממשי בצד של AMD, אבל בעקרון אכן אין צורך להסיר את הקודמים, אלא אם כן אתה נתקל בבעיות ואז שווה לנסות. יש אנשים שמסירים את הדריבר הקודם רק בכדי להמנע מבעיות פוטנציאליות. גם אני הייתי נוהג כך בעבר אבל הגעתי למסקנה שגם אם אתקל בבעיה רלוונטית פעם בכמה התקנות - פשוט אסיר במקרה הצורך. בשביל מה לבזבז את הזמן הזה כל פעם מחדש.

פורסם

איזה אכזבה, דרייבר אחרון יצא לפני איזה חודשיים, חשבתי כבר מבשלים לנו 200% בוסט לביצועים בכל המשחקים או משהו :party0007:

פורסם

במצב הנוכחי של הדרייברים, תיקוני באגים הרבה יותר נחוצים מכל בוסט לביצועים.

פורסם

זה רק אני או שסרטונים למשל שאני רואה באינטרנט ביוטיוב עובדים ממש איטי אחרי התקנת הדרייברים? או שזה לא קשור?

פורסם

לאדע אבל הפידבק בפורום של nvidia ממש גרוע.. לא כל השיפורים שהיו ב BETA האחרונה (שהיתה ממש מוצלחת) בכלל הוטמעו ב WHQL אלא כנראה רק בהבאים.. כמו שבד"כ קורה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה עצבים ההורדה נתקעת בסוף ב GeForce Experience.

אני מוריד דרך הדפדפן פיירפוקס אז זה רושם לי אחר כך non 7z או משהו כזה.

אני מוריד מאקספלורר בכלל רושם לי חתימה לא מאומתת.

מה נסגר עם הדריבר הזה?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קטלני :sheikhHessam:

תמיד אני תוהה לגבי זה שפעם בשנה יוצא איזה דרייבר שמביא 10% שיפור בכל מיני משחקים שונים עם כל הכרטיסים, אם בתכלס היה אפשר לקבל אפילו פי 2 FPS עם דרייברים מושלמים ... אגב אני מבין נכון, או טועה, שבMANTLE לא אמורים לצאת הפתעות בסגנון הזה, כי מה שNVIDIA משפרים זה את העבודה של הGPU עם הDIRECTX, ובMANTLE הדרייבר הוא יותר כמו דרייבר של עכבר (הכרחי אבל לא קובע ביצועים) ?

פורסם

Mantle הוא פשוט API שמתחרה עם Direct3D (ו-OpenGL) שמתיימר להיות יעיל יותר ומהיר יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים