עבור לתוכן

ספק + מארז סבירים בתקציב 500 ש"ח - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, הרכבתי כבר מפרט ועכשיו נשאר רק להתאים ספק ומארז, לכן אני פונה אליכם לקבלת עזרה.

התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אופציה לחריגה של 200-250 ש"ח, כמובן אבל שרצוי ללא חריגה.

כמה דרישות בסיסיות לצורך העניין :

- ספק מינימום 550W

- גודל מארז : מידי טאוור ומעלה

- המארז צריך להיות TOOL FREE

- רצוי שהיציאות של הפאנל הקדמי יהיו כמה שיותר למעלה - יציאות למטה לא בא בחשבון

- רצוי שלא יהיו שום LEDים מקדימה, אני לא רוצה שזה ישאיר אותי ער בלילה

המפרט המדובר :

Processor : Inter Core i7 920 BOX

Mother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or

Intel BLKDX58SO Smackover

Hard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB

RAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024MB X 3) 1333 MHz

Graphics Card : Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB 256 Bit GDDR3 PCIe or

Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB 256 Bit GDDR5 PCIe

DVD Burner : Nec x20 SATA DVDRW DL

Wireless Keyboard + Mouse set : Microsoft Wireless Optical Desktop 1000

תודה מראש לכולם על העזרה, דני.

פורסם

אם אתה קונה מפרט כזה כדאי שתוסיף כסף לתקציב...

אתה חייב ספק 550W אמיתי כדוגמת ה CORSAIR VX550 או ה ENERMAX\MODU 525w (שמספק 550W)

ספקים כאילו עולים בטווח המחירים של 480-550

VX

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=645

PRO MODU

http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=309

פורסם
  • מחבר

מה לגבי :

COOLERMASTER EXTREME POWER 600W PCAR

?

פורסם

המודו והוי.אקס טובים יותר

ושניהם יוכלו להתמודד עם מערכת כמו שלך

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. העניין הוא שיש הבדל של 100 ש"ח (קצת יותר) במחיר.. השאלה היא האם הספק הזה יכול להתמודד עם המערכת במפרט ? - הכל עניין של מגבלות תקציב

פורסם

ההבדל בין המודו לפרו הוא הכבלים מודולרים

אתה בוחר איזה כבלים אתה צריך במודו ומחבר אותם...את אלו שאתה לא צריך אתה פשוט מנתק מהספק

לי יש את המודו ואני יותר ממרוצה ממנו,ספק מדהים באמת

לגבי הVX הבאתי אותו לפי המלצות של אנשים פה בפורום וביקורת אחת שקראתי עליו

נ.ב

את המודו אתה יכול להשיג בKSP.CO.IL

ב495 ש"ח בלבד..

פורסם
  • מחבר

הממ לא הבנת את השאלה.. השאלה הייתה לגבי ה - COOLERMASTER EXTREME POWER 600W PCAR

האם מוכר לך והאם יסחוב את המפרט ?

פורסם

הוא יסחוב את המערכת למרות ששוב...הייתי ממליץ לך לקנות ספק קצת יותר רציני כדוגמת השלושה שהזכרתי

בכל זאת...קנית מערכת חזקה ואיכותית...עדיף שתשקיע בספק זה חשוב

הבחירה היא שלך ..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה שאתה עוזר, הדעה שלך חשובה לי. הבעיה שלי היא שיש לי תקציב יחסית מוגבל למפרט ובגלל זה אני מגביל את עצמי בספק ומארז, אני מבין מצויין את מה שאתה אומר ואפילו מסכים איתך - עכשיו ההתלבטות שלי היא האם לחכות עוד קצת עם הקנייה או ללכת על ספק שהוא סביר ומארז שהוא בסדר..

פורסם

אני חושב שהשיקולים שלך בבחירת המפרט מוטעים. אתה משלם טונה של כסף על לוח EX58 ומעבד מהסדרה החדשה וזכרון DDR3 וחוסך על הספק שהוא הרכיב החשוב ביותר במערכת?

פורסם
  • מחבר

מבחינת ביצועים הספק הוא לאו דווקא החלק הכי חשוב במערכת - ברמת העיקרון כל עוד אני לא מעמיס על המחשב באופן קבוע ולזמן ממושך כל עוד הוא סוחב מבחינת הספק ויחסית איכותי אמור להיות בסדר. ככה לפחות אני מבין ..לא ?

פורסם

הוא הכי חשוב בזה שהוא אחראי במידה רבה לתפקודם של הרכיבים הנותנים את הביצועים ולהגנה עליהם מפני "תקלה חשמלית".

זה שספק סוחב לא אומר כלום. השאלה התבקשת היא מה יקרה כשיש בעיה. האם הוא ימות ויקח איתו את כל\חלק מהרכיבים?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון עומד לי במארז נכון לעכשיו איזשהו ספק שקר כלשהו שהגיע ביחד עם המארז שגם הוא של חברת שקר כלשהי וכבר כמה שנים שלא קרה כלום. בכ"מ מבין את הנקודה שלך - חבל שיש לי אילוצים .. ומעבר לזה.. אני לא יכול להשקיע כסף בספק כמו שאני משקיע בכרטיס מסך - לא יודע לא נשמע לי הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים