פורסם 2009 בינואר 2016 שנים שלום כולם, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, הרכבתי כבר מפרט ועכשיו נשאר רק להתאים ספק ומארז, לכן אני פונה אליכם לקבלת עזרה.התקציב שלי הוא 500 ש"ח עם אופציה לחריגה של 200-250 ש"ח, כמובן אבל שרצוי ללא חריגה.כמה דרישות בסיסיות לצורך העניין : - ספק מינימום 550W- גודל מארז : מידי טאוור ומעלה- המארז צריך להיות TOOL FREE- רצוי שהיציאות של הפאנל הקדמי יהיו כמה שיותר למעלה - יציאות למטה לא בא בחשבון- רצוי שלא יהיו שום LEDים מקדימה, אני לא רוצה שזה ישאיר אותי ער בלילההמפרט המדובר : Processor : Inter Core i7 920 BOXMother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or Intel BLKDX58SO SmackoverHard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MBRAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024MB X 3) 1333 MHzGraphics Card : Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB 256 Bit GDDR3 PCIe or Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB 256 Bit GDDR5 PCIeDVD Burner : Nec x20 SATA DVDRW DLWireless Keyboard + Mouse set : Microsoft Wireless Optical Desktop 1000תודה מראש לכולם על העזרה, דני.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אם אתה קונה מפרט כזה כדאי שתוסיף כסף לתקציב...אתה חייב ספק 550W אמיתי כדוגמת ה CORSAIR VX550 או ה ENERMAX\MODU 525w (שמספק 550W)ספקים כאילו עולים בטווח המחירים של 480-550VXhttp://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=645PRO MODUhttp://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=309
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר אוקיי.. העניין הוא שיש הבדל של 100 ש"ח (קצת יותר) במחיר.. השאלה היא האם הספק הזה יכול להתמודד עם המערכת במפרט ? - הכל עניין של מגבלות תקציב
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים ההבדל בין המודו לפרו הוא הכבלים מודולריםאתה בוחר איזה כבלים אתה צריך במודו ומחבר אותם...את אלו שאתה לא צריך אתה פשוט מנתק מהספקלי יש את המודו ואני יותר ממרוצה ממנו,ספק מדהים באמתלגבי הVX הבאתי אותו לפי המלצות של אנשים פה בפורום וביקורת אחת שקראתי עליונ.באת המודו אתה יכול להשיג בKSP.CO.ILב495 ש"ח בלבד..
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים מחבר הממ לא הבנת את השאלה.. השאלה הייתה לגבי ה - COOLERMASTER EXTREME POWER 600W PCARהאם מוכר לך והאם יסחוב את המפרט ?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים הוא יסחוב את המערכת למרות ששוב...הייתי ממליץ לך לקנות ספק קצת יותר רציני כדוגמת השלושה שהזכרתיבכל זאת...קנית מערכת חזקה ואיכותית...עדיף שתשקיע בספק זה חשובהבחירה היא שלך ..
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר קודם כל תודה רבה שאתה עוזר, הדעה שלך חשובה לי. הבעיה שלי היא שיש לי תקציב יחסית מוגבל למפרט ובגלל זה אני מגביל את עצמי בספק ומארז, אני מבין מצויין את מה שאתה אומר ואפילו מסכים איתך - עכשיו ההתלבטות שלי היא האם לחכות עוד קצת עם הקנייה או ללכת על ספק שהוא סביר ומארז שהוא בסדר..
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים אני חושב שהשיקולים שלך בבחירת המפרט מוטעים. אתה משלם טונה של כסף על לוח EX58 ומעבד מהסדרה החדשה וזכרון DDR3 וחוסך על הספק שהוא הרכיב החשוב ביותר במערכת?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר מבחינת ביצועים הספק הוא לאו דווקא החלק הכי חשוב במערכת - ברמת העיקרון כל עוד אני לא מעמיס על המחשב באופן קבוע ולזמן ממושך כל עוד הוא סוחב מבחינת הספק ויחסית איכותי אמור להיות בסדר. ככה לפחות אני מבין ..לא ?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים הוא הכי חשוב בזה שהוא אחראי במידה רבה לתפקודם של הרכיבים הנותנים את הביצועים ולהגנה עליהם מפני "תקלה חשמלית".זה שספק סוחב לא אומר כלום. השאלה התבקשת היא מה יקרה כשיש בעיה. האם הוא ימות ויקח איתו את כל\חלק מהרכיבים?
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים מחבר בעיקרון עומד לי במארז נכון לעכשיו איזשהו ספק שקר כלשהו שהגיע ביחד עם המארז שגם הוא של חברת שקר כלשהי וכבר כמה שנים שלא קרה כלום. בכ"מ מבין את הנקודה שלך - חבל שיש לי אילוצים .. ומעבר לזה.. אני לא יכול להשקיע כסף בספק כמו שאני משקיע בכרטיס מסך - לא יודע לא נשמע לי הגיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.