עבור לתוכן

צריך המלצות בקניית מחשב נייד (עד 6000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

טוב, ישר ולעניין.

רוצה, וסגור על מחשב נייד.

מחיר עד 6000.

אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית),

אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית.

אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב.

חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם.

הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב.

אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley.

הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ.

אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?".

המליצו לי על הפורום הזה, אז אני מקווה שאוכל להפיק עזרה מהירה ויעילה מפה =]

תודה רבה ;] !

תודה רבה לכל מי שיכול לעזור! :)

*אם זה לא DELL, אז חשוב שיהיה דיסק של מערכת ההפעלה (לא בהכרח של הדרייברים, כי אותם אפשר להשיג בקלות), אבל אם זה DELL אז זה בסדר, כבר יש לי מה שצריך.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת כמתבקש בחוקי הפורום.

ה-HP DV5-1179EJ אכן נראה כנייד מתאים לדרישותיך.

דיסק של מערכת הפעלה לא תקבל היום עם אף נייד כמעט, גם לא עם ה-HP. תקבל מערכת הפעלה שמותקנת על מחיצת שחזור חבויה.

פורסם

אם אתה יכול לגרד עוד טיפה תקציב, אתה יכול להזמין מחו"ל MSI GT725-074US שאחרי מיסים ומשלוח יצא לך בערך 6500 שח.

אתה מקבל כרטיס מסך מדהים - HD4850, שהוא ממש המילה האחרונה ונופל רק מ-9800GTX שעולה פי כמה יותר.

אופציה נוספת קצת יותר זולה היא להזמין מחול Toshiba - Qosmio X305-Q701 שעולה בארץ בערך 9000 שח, ואחרי משלוח ומיסים יוצר לך קצת יותר מ-5000 שח. המחשב הנ"ל עם ליבה גרפית 9700m GTS שחלשה בערך ב-20 אחוז מהליבה של המחשב הראשון.

עריכה:

אופציה שלישית וגם מעניינת - Gateway P-7811 FX שאחרי משלוח ומיסים יעלה גם משהו כמו 5000 שח..

מגיע עם ליבה גרפית 9800m GTS שחלשה מה-HD4850 ב-5 אחוז בערך..

פורסם

לי יש את ה 1179 התקנתי עליו XP כל המחשקים האלא כולל GTA IV רצים לי חלק

GTA על הגדרות נמוכות רץ על 40 FPS שזה מעולה

פורסם

Access denied, בגדול הטושיבה והגטווי נראים מצויין אבל יש כמה סוגיות.

1. קודם כל שניהם לא חדשים מהמפעל הם REFURBISHED, שזה לא תמיד כזה נורא, אבל עדיים צריך לקחת לתשומת לב.

2. מחשבים של 17 אינטש נוטים לשקול לקראת ה 4 קילו, וזה כבר לא באמת ניידים.

3. בנוגע לקנייה מחול, ישנם עוד עלויות שלא כללת חוץ ממשלוח, חריטת מקלדת לעברית, המרת הספק כח לספק כח אירופאי, וכמובן מע"מ..

ולכן זה לגמרי לשיקולו של השואל, אם קנייה מחול לא מפחידה אותו והגודל לא כזה משנה לו אז האופציות לא רעות בכלל.

אבל, מצד שני אותו הHP עולה בחו"ל מעל 1000 דולר, ולו רק בגלל גודלו, ומשקלו לעומת ביצועיו.

עריכה:

ואם כבר להתפרע אז למה לא ללכת על הבסט.. של הבסט למשחקים?

http://www.alienware.com/customize/M17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&Subcode=SKU-DEFAULT

1649 דולר לגרסא עם שני כרטיסי 3870 בקרוס פייר (חזק מה4850 לפחות ב30%).

פורסם

נכון מאוד, אבל רק ככה אפשר לקבל כרטיס מסך שהוא באמת חזק (יותר מה-9600M GT). אישית לא הייתי הולך על זה בשום מצב, בשביל זה יש מחשב שולחני. אבל לך תבין רצונות וצרכים של אנשים.

3. בנוגע לקנייה מחול, ישנם עוד עלויות שלא כללת חוץ ממשלוח, חריטת מקלדת לעברית, המרת הספק כח לספק כח אירופאי, וכמובן מע"מ..

את המע"מ, שהוא המרכיב העיקרי (15.5%) הוא כבר כלל במחיר. חריטת מקלדת עולה בסביבות ה-150 שקלים, והיא בכלל לא דבר מחויב המציאות. אנשים שיודעים הקלדה עיוורת יסתדרו מצוין גם בלי עברית, ואפשר גם לקנות מדבקות ב-30 שקלים. ספק כוח לא צריך להחליף, אלא רק את כבל החשמל (פחות מ-20 שקלים).

פורסם

Access denied, בגדול הטושיבה והגטווי נראים מצויין אבל יש כמה סוגיות.

1. קודם כל שניהם לא חדשים מהמפעל הם REFURBISHED, שזה לא תמיד כזה נורא, אבל עדיים צריך לקחת לתשומת לב.

4 קילו זה לא כזה נורא.. הבעיה של המחשבים האלה היא זמני סוללה קצרים - וזה משהו שבעייתי לכל מחשב נייד חזק

שים לב שכן כללתי משלוח, מע"מ על הקנייה ועל המשלוח תחת הסכומים - מחשב שעולה 1000 דולר כתבתי שיעלה 5000 שח

ולכן זה לגמרי לשיקולו של השואל, אם קנייה מחול לא מפחידה אותו והגודל לא כזה משנה לו אז האופציות לא רעות בכלל.

אבל, מצד שני אותו הHP עולה בחו"ל מעל 1000 דולר, ולו רק בגלל גודלו, ומשקלו לעומת ביצועיו.

השאלה היא אם הוא מוכן להתפשר על גודל תמורת ביצועים.. מה לעשות ש-9600GT חלש פי 2 מ-4850

עריכה:

ואם כבר להתפרע אז למה לא ללכת על הבסט.. של הבסט למשחקים?

http://www.alienware.com/customize/M17-notebook.aspx?SysCode=PC-LT-M17&Subcode=SKU-DEFAULT

1649 דולר לגרסא עם שני כרטיסי 3870 בקרוס פייר (חזק מה4850 לפחות ב30%).

ניסיתי להישאר כמה שאפשר במסגרת התקציב, המחשב היקר ביותר שהבאתי יעלה 6500 שח אחרי משלוח ומיסים

הנייד הנ"ל יעלה בסופו של דבר מעל 8000 שח אם הוא יביא אותו לארץ.. הרבה מעבר לתקציב

פורסם

4 קילו זה כן נורא, וגם הגודל (17") זה נוראה כשרוצים שהמחשב יהיה נייד. אם רוצים סתם משהו שיעמוד על השולחן ויתפוס קצת פחות מקום ממחשב שולחני + מסך, או לחילופין משהו שינוייד פעם בחודשיים, זה אולי לא נורא. ובלאו הכי, מחשב כזה לא מתכוונים להשתמש בו על סוללה.

9600GT לא בדיוק חלש פי 2 מ-4850, זה כרטיס סביר בהחלט. בכל מקרה על מחשב נייד שהרזולוציה שלו מוגבלת ל-1280X800, גם ה-9600M GT (שהוא יותר כמו 9500GT שולחני) יסחוב בצורה סבירה מאוד.

פורסם

הייתי צריך לנסח את זה אחרת.. 4 קילו זה דבר קטן ליד בעיית הסוללה של ה"ניידים" מהסוג הזה..

רוב הסיכויים שהמחשב יחובר לחשמל ואז זה אומר שהוא כבר יהיה כנראה מונח על משהו והמשקל לא יהיה קריטי

בקשר ל-9600GT, לא אמרתי שהוא לא טוב או משהו.. רק שבמחיר שלו אפשר לקבל כרטיס שחזק ממנו בהרבה מאוד (בלי קשר לביצועים של ה-9600GT)

אם יש אפשרות לזמין מחו"ל - האופציה של 9800GTS או 4850 עדיפה להגדרתו של "מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis"

פורסם
  • מחבר

אוקי :) תודה על העזרה המהירה והטובה הזאת,

אשמח אם תוכלו לצמצם לי לאופציה 1, או במילים אחרות להחליט בשבילי מה עדיף לי אם אני רוצה:

1. שהמסך יהיה בגודל שנוח לשחק איתו.

2. שהמסך =לא= יהיה מבריק

3. שהלפטופ בשום אופן לא יהיה Remanufactured!!!!!!!

4. שלא יעלה על 6500 ש"ח אחרי המשלוח והכל

תודה רבה!!!!!!!!!

פורסם

1. שהמסך יהיה בגודל שנוח לשחק איתו.

זה מאוד סובייקטיבי. בהשוואה למסך גדול של מחשב שולחני (אפילו 19"), כל המסכים של כל הניידים יהיו קטנים ולא נוחים.

2. שהמסך =לא= יהיה מבריק

מזה אתה יכול כנראה לשכוח. כמעט כל המסכים של הניידים היום מבריקים. יוצאי דופן הם ניידים עסקיים, אבל אותם אי-אפשר למצוא בתקציב שלך עם כרטיס מסך חזק.

4. שלא יעלה על 6500 ש"ח אחרי המשלוח והכל

ה-HP DV5-1179 וה-HP DV5-1190 הם עדיין ההמלצות שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על תגובתך המהירה, QTTP.

3 שאלות:

1. האם ה DV5-1190ej בעל מסך מבריק או לא?

2. האם ביצועיו יעלו על אלה של הלפטפוטים שהוזכרו קודם לכן בנושא זה?

3. אם אתה יכול, אנא היכנס לכאן ואמור לי מה ההבדל בין ה3-

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=HP%20PAVILION%20DV5-1190

פורסם

1.מדובר במסך מבריק,אבל מבחינת איכות - גבוהה יותר ממסכים של ניידים אחרים מסדרות צרכניות בתקציב הזה.

2.מבחינת ביצועים וניידות הוא משלב אותם בצורה הטובה ביותר לעומת האחרים.אפשר להתנייד איתו עוד איכשהוא,ביצועים גרפיים במשחקים לא רעים,די חזק.

3.אין הבדל/לא אמור להיות הבדל - הדגם 1190 מגיע בתצורה אחת בלבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שעזר לי פה.

אני חושב שעשיתי את ההחלטה שלי.

HP Pavilion dv5-1190

אמנם אינני מבין איך יש שם 3 מאותו הדגם במחירים שונים ^____^,

אבל יאללה התייעצתי מספיק- הגיע הזמן להנות DDDD:

תודה לכולם, עזרתם לי מאוד! =)

פורסם
  • מחבר

אוקי תתעלמו מהתגובה הזאת, זה כדי שאני אוכל לשלוח הודעה פרטית למישהו שמציע לי איזה הנחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים