פורסם 2009 בינואר 1516 שנים בוקר טוב לכולכם!אחרי שקראתי די הרבה בפורום בנושא הHD של סיגייט - מה שהוביל אותי בסופו של דבר לבילבול מוחלטאני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הדגם הספציפי הזה שאני שוקלת לקחת היום.האם יש לו בעיות מוכרות? האם יש חשד לבעיות? האם יש לי סיבה לא לקחת אותו?ובכלל, מישהו מוכן בקצרה להסביר לי איך לזהות את הנקודה הבעייתית בדיסקים הקשיחים שלהם?אודה מקרב לב לתשובה מהירהתודה רבה.מצ"ב צילום מפרט.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים הם נוטים הרבה יותר לתקלות ולא מומלצים לקנייה.http://www.theinquirer.net/inquirer/news/374/1050374/seagate-barracudas-7200-11-failinghttp://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=128514תחלופה? באייבורי יש את ה-6400AAKS של WD. מהיר, שקט וזול.. הרבה יותר עדיף.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אתה לא רצינילא מזמן כל הזמן המליצו על הדגם הזה, במיוחד הדגם של טרה, יש לי 3 של 500 ו2 של טרה של סיגייט ועכשיו פתאום זה דגם בעייתי?מה אפשר לעשות עם זה
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר המוכר בKSP היום אמר לי שאכן יש בעיה בדגמים האלהביקשתי שיסביר, לא ממש ידע איך, רק אמר שהם בעיתייםוזה באסה, כי זה הHD היחיד עם חצי טרה שסיפק אותי מבחינת המחיר בהשוואה למפרט, ואין לי מושג עכשיו על מה ללכת שלא יהיה יקר מדי.לא יודעת כמה הייתי בונה על זה, על האזהרות, סה"כ בטוח שזו לא בעיה גורפת ב100%אבל זה מעצבן, מצד אחד מזהירים, מצד שני ממליצים.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים המוכר ב-KSP הוא מוכר, הוא לא מהנדס כוננים קשיחים, אז אין סיבה שהוא ידע להסביר למה הם בעייתיים.כוננים קשיחים הם רכיבים מאוד עדינים והם הרכיבים ש"נדפקים" הכי הרבה במערכת, ולפעמים ישנן סדרות בעייתיות.. כמו הכונן המדובר.חצי טרה - מחיר - מפרט... אלו הדרישות שלך, אם רק תוכלי לפרט על ה"מפרט".לגבי חצי טרה והמחיר, כבר הצעתי לך משהו בהודעה הקודמת שלי.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר המפרט הוא בדיוק מה שהראתי בהודעה הראשונה זה בדיוק מה שאני רוצה, עם אופציה ל640 ג"ב אך לצערי אין משהו כזה שמשתווה למחיר הזול של הHD המדובר לא שידוע לי לפחות.. אם תאיר את עיניי זה יהיה נהדר [br]פורסם בתאריך: 15.01.2009 בשעה 15:48:27 אה, וכן, שמעתי רק טובות על הHD שהצעת, רציתי אותו בעצמי בהתחלה, זה מחיר נהדר יחסית למקום האיחסוןאך בסוף החלטתי ללכת על באפר של 32מ"ב ואז המחיר שלו כבר לא משתלם (יחס הש"ח לג"ב) :\
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים המחיר של הWD640AAKS אצל איבורי מאוד משתלם. גם ביחס מחיר לגיגה, וגם מבחינת ביצועים. בין 260 שקל ל 315 (ההפרש בין 500 ל 640) יש 20% הפרש במחיר כמו גם בגודל כך שהיחס מחיר נשאר זהה, האמינות הרבה יותר גבוהה, וגם הביצועים טובים יותר. שווה!!
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר המחיר של הWD640AAKS אצל איבורי מאוד משתלם. גם ביחס מחיר לגיגה, וגם מבחינת ביצועים. בין 260 שקל ל 315 (ההפרש בין 500 ל 640) יש 20% הפרש במחיר כמו גם בגודל כך שהיחס מחיר נשאר זהה, האמינות הרבה יותר גבוהה, וגם הביצועים טובים יותר. שווה!! נראה שענית לפני העריכה של ההודעה שלי..
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אך בסוף החלטתי ללכת על באפר של 32מ"בואז המחיר שלו כבר לא משתלם (יחס הש"ח לג"ב) :\לבאפר יש משמעות מאוד זעומה,הכונן הקשיח שאני הצעתי לך הוא הרבה יותר מהיר מהכונן שאת רצית לקנות..ואם זה משנה לך, הוא גם שקט יותרעריכה: ולגבי המפרט.. אי אפשר להסיק יותר מידי ממפרטים של כוננים קשיחים. כוננים קשיחים מודדים עם תוכנות וכך יודעים מה הם שווים
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר לבאפר יש משמעות מאוד זעומה,הכונן הקשיח שאני הצעתי לך הוא הרבה יותר מהיר מהכונן שאת רצית לקנות..ואם זה משנה לך, הוא גם שקט יותרתוכל בבקשה להסביר לי איך?(הלוואי וזה באמת מאד זעום כמו שאתה אומר.. אני פשוט הבנתי שזה איטי יותר)מצטערת על הטירדה, פשוט באמת חשוב לי להבין, אפילו בגדול.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים הBUFFER לא שיקול רציני מכיוון שהביצועים של הWD640AAKS הרבה יותר טובים מכל הרדיסק 500GB עם 32MB BUFFER.הWD640 הוא WINNER!ואין לי שום אינטרס לשכנע לקנות אותו חוץ מזה שהוא באמת הכי טוב בטווח מחירים/גודל הזה.עד לפני ממש קצת זמן ההרדיסק הזה עלה 50 שקל + יותר, ועדיין נמכר במחירים האלה ברוב המקומות.הBUFFER מאפשר להרדיסק לשמור נתונים באופן זמני לפני כתיבה ונותן קצת חמצן להרדיסק לסנכרן את כתיבת הנתונים עם המנגנון המכאני.בהרדיסק שיותר מהיר משמעותית התועלת בBUFFER מוגדל מחוויר לעומת השיפור בביצועים שבא מהמנגנון המכאני עצמו.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר הBUFFER לא שיקול רציני מכיוון שהביצועים של הWD640AAKS הרבה יותר טובים מכל הרדיסק 500GB עם 32MB BUFFER.הWD640 הוא WINNER!ואין לי שום אינטרס לשכנע לקנות אותו חוץ מזה שהוא באמת הכי טוב בטווח מחירים/גודל הזה.עד לפני ממש קצת זמן ההרדיסק הזה עלה 50 שקל + יותר, ועדיין נמכר במחירים האלה ברוב המקומות.ויש לזה הסבר מבחינה "טכנית"? או רק העובדות בשטח?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים ערכתי את ההודעה הקודמת כדי להסביר את זה.בכל מקרה השוואת ביצועים בין ההרדיסקים לא משאירה ספק.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר ערכתי את ההודעה הקודמת כדי להסביר את זה. בכל מקרה השוואת ביצועים בין ההרדיסקים לא משאירה ספק. עזרת לי מאד, מר בחור.
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים Art Tatum - מה שכתבת נכון גם למי שהמחשב שלו דלוק 24/7 ועוסק הרבה בהורדות ( EMULE ו TORRENT ) ?עד עכשיו בכלל לא בדקתי HD-ים עם פחות מ 32MB באפר . והשיקול היחיד לא ליקנות היה השמועות על בעיות מוזרות עם ה HD של סיגייט היו גם שמועות שהבעיות נפוצות יותר ב HD שנמכרים ביבוא של KSP או IVORY , אתה מכיר משהו ?מעבר לזה האם הבעיה נפוצה גם ב 750GB ןב 1 TB כי המחירים שלהם גם מאוד אטרקטיבים ....דרך אגב , עד לא מזמן SEGATE נתנו 5 שני אחריות על ה HD-ים האלו תודה על העזרה , יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.