עבור לתוכן

[עזרה]קניית מחשב נייד עד 2200 שקל...פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אז ככה

אני צריך שהסוללה שלו תספיק להרבה זמן מעל 6-5 שעות עבודה

השימוש לצורך כתיבת עבודות בלבד כאילו בכיתה שהמורה מכתיב וזה אני יכתוב במחשב

לא משחקים,לא סרטים,לא עריכות גראפיות

רק כתיבה ב-Word ואיטרנט פה ושם...

העיקר שהסוללה שלו תהיה חזקה

ואני מסכים גם לקנות יד 2 כדי שיעלה פחות מי 2200 כי התקציב שלי עומד על 1400-1600 ולא נעים לי לבקש יותר מאמא או אבא...

תנסו להביא כמה שפחות דגמים...

יש גם פה דגמים

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?q=%EE%E7%F9%E1%20%F0%E9%E9%E3

המסך מומלץ שהיה 14 ומשו...

אם אתם מוצאים משו תגידו...או שרק תביאו דגם טוב

פורסם

המחשב שאתה מחפש לא קיים, 2200 ש"ח זה סכום מאד נמוך למחשב נייד ואני לא מכירה אף מחשב 14.1" בתקציב ובטח לא כזה שיתן משהו שמתקרב ל-5-6 שעות עבודה.

משומש אפשר אולי למצוא אבל שוב, לא תקבל זמן עבודה שמתקרב לזה ובמיוחד במחשב משומש שהסוללה שלו כבר מן הסתם התדרדרה.

פורסם

ביד 2 ראיתי הרבה מאוד מחשבים במחיר הזה אם 6-5 שעות עבודה...

אני מוכן גם מסך 12 אינץ

לא אכפת לי איזה יד

בטוח יש משו...אפילו מיני מחשב נייד

שחכתי לציין שעיה לי בעיה לקנות סוללות נוספות...

באייבי וכאלה...מחשב נייד מאייבי אני לא יביא בגלל המס...

פורסם

ביד 2 ראיתי הרבה מאוד מחשבים במחיר הזה אם 6-5 שעות עבודה...

כמו מה לדוגמא?

בטוח יש משו...אפילו מיני מחשב נייד

אם אתה מוכן להסתכל על Netbooks אז יש אפשרות למצוא משהו שמתאים קצת יותר לדרישות הסוללה.

קרא את הת'ראד המרכזי בנוגע ל-Netbooks"

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346993.0

יש שם הרבה מאד מידע והמלצות על מה מומלץ יותר ופחות.

ה-Asus EEE1000H יחרוג מהתקציב בכ-150 ש"ח אבל הוא נותן חיי סוללה טובים ומסך של 10. המפרט הוא כמובן ברמה של Netbook.

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715525

לדעתי הוא קניה מומלצת לצרכים שלך והדבר החדש הכי קרוב שאני יכולה לחשוב עליו.

רוב המחשבים האלו עדיין ידרשו חריגה בתקציב כשהם חדשים אבל אולי אתה יכול למצוא אותם משומשים קלות, ערוך חיפוש.

פורסם

אני יביא לך פה כמה מחשבים ביד 2 בלי מפרט מקווה שאת כבר יודעת כי אחרת זו תהיה הודעה חופרת ולא מובנת

ואני אומר שוב איו לי בעיה לקנות סוללה נוספת למחשב נייד...אני יכול לקנות באייבי או אמזון יש לי חשבון לשניהם...

MSI U100 hadash intel Atom 1.6 RAM-2Gb HDD-80Gb Wi-Fi Bluetooth Camera 1.3

1700 שקל

נייד IBM דגם R50E

1500 שקל

IBM - Lenovo Thinkpad X40. מעבד:1.2LV-אינטל. זיכרון:768mb ddr. דיסק-קשיח: 40 גיגה אלחוטי: A/B/G. מסך 12". כרטיס מסך .intel .s-video, fire-wire, vga

1800 שקל

HP NC-6120 במצב חדש!!!

1600 שקל

HP PAVILION DV6000

2000 שקל

hp compaq r4000 AMD Athlon 64 4000, 100GB,12 Cell Lithium Ion Battery , רמקולים מובנים של ALTEC, מסך 15.4 WIFI וצורב DVD

1800 שקל

satelite a-15-s129

1600 שקל

DELL LATITUDE D610 פנטיום M מעבד 1.8 דיסק קשיח 80G , זכרון 768M .מסך14.1 , XP עם רשיון, כרטיס רשת אלחוטי, מחשב דק וקל מאוד מחיר מציאה !!!

1500 שקל

מיני HP חדש אצלי רק שבועיים דגם:HP 2133 מצלמה רשת ורמקולים מובנים 120 ג'יגה זיכרון

1800 שקל

מחשב Dell Inspiron 1505 מעבד Intel T1350 Core Solo CPU 1.86Ghz זכרון 1GB במצב מצויין

1900 שקל...

זה מה שהיה עד עמוד 5 יותר מזה אני לא ירשום פה

פורסם

אף אחד מהמחשבים הללו לא יתן שש שעות עבודה בפני עצמו, אולי ה-2133 יגיע לסביבות 5. ה-dv6xxx שם עם סוללת ה-12 תאים אולי יגיע לזה אבל מדובר בחתיכת סוללה. אם זה לא מפריע לך אז זו יכולה להיות אופציה. קח בחשבון שכל הערכה של זמן סוללה היא מאד לא מדוייקת ותלויית שימוש ובמקרה של קניה ביד שניה ככל שהמחשב ישן יותר הסוללה פחות חזקה (אלא אם כן היא הוחלפה בחדשה) כך שגם סוללת 12 תאים לא בהכרח תתן לך זמן עבודה ברמה שאתה רוצה וצריך לבדוק לפני הקניה. זה גם תלוי ברמת הבהירות והעומס שאתה מפעיל על המחשב, בהתקנים שמופעלים וכו'.

אם אתה מעוניין להסתובב עם 2 סוללות או לקנות סוללות מורחבות אז אתה יכול להשיג שש שעות עבודה בקלות, לדעתי כבר עדיף להסתובב עם כבל חשמל במקרה הזה.

פורסם

התקע חשמל רחוק מאיפה שאני יושב ואני לא יכול לשבת קרוב אליו גם ככה זה יפריע למורים

אז אפשר בבקשה המלצה למחשב טוב אני יקנה 2 סוללות...שיעלה כמה שפחות מי 2000 אם אפשר...

2 סוללות היה לי כך שאפשר לחלק את זה 3 שעות ו-3 שעות...תודה ואם אפשר שהמסך היה כמה שיותר גדול והמחשב היה כמה שיותר זול

אני שוב אומר שאני ישתמש ב-2 סוללות יש לי מקום בשולחן...

אז תמליצי לי פה על משו טוב בסכום הקטן ביותר ושאפשר להשיג 2 סוללות ומסך הכי גדול שאפשר...

תודה

אני אותו אחד פשוט שחכתי תסיסמה

פורסם

אם לא מפריע לך מסך 12" (לדעתי לכתיבה בשיעורים, מסך קטן עדיף בהרבה ממסך 14-15" שהופך את המחשב לכבד ומסורבל), אז אופציה נחמדה היא איזה Thinkpad X31, שעם הסוללה הסטנדרטית שלו יכול להגיע ל-5+ שעות, כשהמסך על בהירות בינונית. אבל זה כשהסוללה במצב חדש. משום שמחשב יד שניה שתקנה היום לא יגיע עם סוללה במצב חדש, תצטרך לקנות סוללה, שזה עוד כמה מאות שקלים. אבל כשמביאים בחשבון שאפשר למצוא כאלה ביד-2 בסביבות ה-1500 שקלים, זה דווקא יכול להתאים לך לא רע.

אופציות אחרות הן IBM X40/X41, T40/T41/T42 וכמובן ה-R50E המפלצתי. אבל כדי להגיע לסדר גודל של זמן עבודה שאתה רוצה עם המחשבים האלה תצטרך לקנות סוללה מורחבת, שהיא יותר יקרה ויותר כבדה. הסוללות הסטנדרטיות שלהן מספיקות לסדר גודל של 3 שעות (בלחץ 4).

פורסם

את ה-X40 ראיתי כרגע ביד שניה במסגרת התקציב שלך והמוכר כולל בתקציב סוללה מורחבת וסוללה רגילה. שווה לבדוק את זה, זה יכול להתאים.

פורסם

סליחה על הדאבל

Asus EEE 1000H

ב-1500 שקל חדש...שווה?

מישו מהעבודה של אמא שלי הציע לה...

או שעדיף את ה-X40 ב-2000 שקל ?מיד 2 אם 2 סוללות

או T40 ב-1500 שקל אבל רק סוללה אחת כמה תעלה לי עוד סוללה באייבי?

פורסם

המחיר ל-1000H טוב והוא יספק את צרכיך אבל הרי אמרת שאתה מעדיף מסך כמה שיותר גדול ולכן הגיוני שתסתכל על ה-T40/42 (למרות שלדעתי דווקא מסך קטןהגיוני בהרבה לשימושים שציינת) . כמה תעלה לך סוללה באיביי אין לי מושג,סוללות עולות בדר"כ כמה מאות שקלים אבל זה יכול להיות גם קצת יותר זול , אני ממליצה שתבדוק באיביי...

מבחינת ניידות ה-1000H עדיף כי תוכל להשתמש בסוללה אחת בלבד וכל הדבר הזה יהיה הרבה יותר קומפקטי. ה-X40 גם נייד מאד אבל הוא יצריך ככל הנראה שתי סוללות, היתרון שלו על פני ה-1000H הוא באיכות הרבה יותר טובה ומקלדת יותר נוחה. שים לב שאין לו Touchpad.

פורסם

גם ככה אני ישתמש במחשב רק בשטח מוצק...

ויש לו גם מקלדת יותר נוחה נכון?זה חשוב לי...

לא נורא לי כל כך 2 סוללות כי אני ישתמש בו רק בכיתה

אז האפשרות היחידה שלי צריכה להיות כדי לצמצם את החיפוש זה

T40/42

X40

1000h?...

או שאפשר להוריד עוד אפשריות חיפוש...או שיש עוד דברים אחרים ששוה להתסכל עליהם?

אני רוצה מסך ביו 12 ל-14...

פורסם

יש עוד המון אופציות אם הולכים על שתי סוללות אבל היתרון בדגמים ש-Qttp ציין הוא שמדובר במחשבים באיכות גבוהה שבדר"כ שומרים על מצב טוב גם אחרי כמה שנים ולכן הם בחירה טובה אם קונים משומש. בהתאם להעדפות שציינת עכשיו, ה-X40 נראה לי הכי מתאים.

פורסם

הדגמים ששומרים על אורך חיים זה X40 או מה שהציעו לי ב-1500 של אסוס?...שאמת ש Qttp אמר שהם איכותיים

ל-3 שנים אני צריך שיחזיק לי מעמד...

זה התלבטות היחידה

X40 אם 2 סוללות 2000 שקל

או Asus EEE 1000H ב-1500

לא משנה לי כבר מסך...

פורסם

עזרה?

מחר אני כנראה לוקח את ה Asus EEE 1000H ב-1500 חדש

או שיותר שווה לי

אם 2 סוללות 2000 שקל יד 2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים