עבור לתוכן

מחשבי Netbook / UMPC בארץ

Featured Replies

פורסם

יש כל כך הרבה דגמים למכירה בארץ שפשוט אין לי אפשרות לעדכן בלי לפספס כמה.

• תגובות 2.1k
  • צפיות 244.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באוגוסט גם Acer Aspire One

מגיע ארצה

ועכשיו לשאלת השאלות מה מבין השלושה עדיף?

Acer Aspire One

Asus EEE PC 901

MSI WIND

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה מאוד תלוי במחירם בארץ.

עד עכשיו הייתי אומר MSI wind בלי להסס, כשחשבתי שהמחיר יהיה 1980 אבל... לך תדע כמה יעלה כל אחד.

פורסם

ה- WIND מגיע גם בצבע ורוד שזה יתרון עצום... :)

פורסם

מה לגבי המחשב ללא מערכת הפעלה? יש דבר כזה? אולי זה מה שיוריד את המחיר ל2000-1900 או שלא?

וחוץ מזה לדעתי הWIND לא רואה ממטר את הEEE היקרים והמנוונים. חבל שהWIND עולה 2400 אבל הוא פשוט מכשיר מעולה.

פורסם
  • מחבר

כשהוא מגיע עם לינוקס, שהיא חינמית, אין הבדל בין זה לבין ללא מערכת הפעלה. אולי זה המחיר לגירסא עם XP ולינוקס יעלה קצת יותר זול אבל אני לא יודע. אולי אני אתקשר מחר לבדוק.

פורסם

מה אתה גנוב? כתוב שם מערכת הפעלה : WINDOWS XP עברית\אנגלית...

פורסם

לפי מה שהבנתי מהדיון הקודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343065.0 בארץ הוא מגיע עם סוללת שלושה תאים במקום שישה, מה שאומר - חיסרון מול זה שאתה יכול להביא מחו"ל ב-700 שקל פחות.

פורסם

כנסו ל-Newegg. גם בחו"ל המחשב נמכר עם סוללה 3 תאים ב-500$.

אני מפקפק בכדאיות הרכישה בחו"ל. גם אם חוסכים 200 - 300 ש"ח עדיין עדיף לקבל אחריות של אייבורי מאשר להיתקע בלי אחריות כלל.

פורסם

אני חושב ברצינות לקנות אותו, אך לפני כן חשבתי על עוד משהו - SONY VAIO VGN-UX180\280. בEBAY אני רואה שהמחירים של החדשים מגיעים ל1200-1300$ ואילו הישנים "החלשים" מגיעים ל600-800$ מה דעתכם? האם המחשבים המיני אולטרה ניידים הללו שווים את הסיכון+תוספת במחיר? לדעתי כן - מדובר במסכי 4.5 עם רזולוציה כמו הWIND שבאים עם VISTA\XP ו30-40 ג'יגה HD... וכמובן מעבד אינטל... אז מה בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

מה אתה גנוב? כתוב שם מערכת הפעלה : WINDOWS XP עברית\אנגלית...

:kopfpatsch:

צודק... לא ראיתי.

בכל מקרה, הגירסא עם הלינוקס אמורה לעלות פחות, השאלה רק כמה פחות. אולי במחיר של הגירסא הלינוקסית יהיה משתלם להוסיף סכום נוסף ולקנות סוללה נוספת של 6 תאים.

פורסם

כנסו ל-Newegg. גם בחו"ל המחשב נמכר עם סוללה 3 תאים ב-500$.

אני מפקפק בכדאיות הרכישה בחו"ל. גם אם חוסכים 200 - 300 ש"ח עדיין עדיף לקבל אחריות של אייבורי מאשר להיתקע בלי אחריות כלל.

אה הוא מגיע מהמפעל עם סוללת שלושה תאים? חבל... אפשר להחליף ל-6?

פורסם

אני מאמין שניתן לרכוש סוללה חזקה יותר בנפרד. ככה זה אצל רוב ה-UMPC. גם ה-UMPC של באג, KOHJINSHA, מגיע עם 3 תאים.

פורסם

יש תקן לנושא הזה?

מה שאני בעצם שואל זה האם סוללה שאני אקנה, נגיד אגיע לחנות ואבקש סוללת שישה תאים, האם היא תתאים ל-Wind?

פורסם

כן, יש תקן. אתה חייב סוללה מתאימה לכניסה הייחודית של המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים