פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן.מאיפה כדאי להתחיל?חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים תתחיל לבודד את הבעיה בעזרת חלקים - כרטיס מסך/זכרונות/מעבד/לוח אם..יש צפצופים כלשהם ? בחוברת של הלוח אם יש פירוט לגבי כל סוגי הצפצופים...
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר זכרונות מעבד ולוח הם לא אופציה בדקתי את כולם.אין צפצופים כי אין רמקול מובנה על הלוח.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים קח בחשבון קבלים שרופים על לוח האם, זו הייתה הבעיה שלי כפי שאתה מתאר - מחשב נדלק, מקבל מתח, אבל מסך לא (כאילו הכ.מסך לא מקבל מתח).האם יש לך POWER בכונן CD (אם יש)?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר באמת שמתי לב לרעשים מוזרים מכיוון הכונן (יש לי 2).POWER אתה מתכוון אם אני יכול לפתוח את שני הכוננים? אם כן אז אני יכול.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים נתק את כל הכוננים וכל החיבורים החיצוניים .חבר רק כרטיס מסך זיכרון מקלדת ועכבר ובדוק העם עולה המחשב.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אין רמקול ? אין תשובות !תחליף ותנסה מה בא לך.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר נתק את כל הכוננים וכל החיבורים החיצוניים .חבר רק כרטיס מסך זיכרון מקלדת ועכבר ובדוק העם עולה המחשב. אתה מתכוון גם מעבד נכון?עריכה:מצאתי 2 כבלים של AUDIO במארז האם יכול להיות שהם מפעילים את הרמקול במארז?המחשב לא עולה גם כשניתקתי את כל הכוננים החיצוניים
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים תבדוק אם הכבלים הולכים לקדמת המארז ואם יש שם רמקול - זה מאוד חשוב לדעת - כי אז הלוח מצפצף ונותן אינדיקציה מעולהאת הבעיה כמו שכבר אמרתי אתה יכול לפתור לבד - תצליב את כל החומרה במחשב מול מחשב זהה שעובד עד שתעלה על הבעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.