עבור לתוכן

עזרה במפרט DELL E6400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת:

מה ההבדל בין המסכים הבאים (שניהם אופציות במפרט המחשב)

14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED w Privacy Flexibility- Brush Metal Blk

14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black

תודה,

רועי.

פורסם

הסבר על שני המסכים האחרונים..

מכיר את הקטע שאתה יושב עם הנייד במקום ציבורי (ברכבת למשל) ופתאום כולם או לפחות מרגיש שכולם מציצים לך במחשב ??

כשזוויות ראיה גדולות במסכים רגילים נחשבות ליתרון.. לאנשים מסויימים עם מחשבים ניידים הן נחשבות מהסיבה שהזכרתי דווקא כחיסרון..

דל פיתחה עבור E6400.. חודשים אחרי שהשיקה את הדגם, מסך עם Privacy Flexibility שלפי טענות דל תוכל לשלוט דרך תוכנה על זוויות הצפיה.. למיטב ידיעתי זה עוד לא סוקר.. והיו כאלה שמראש טענו שזה לא יספק את העבודה.. הם אפילו הסתמכו בטענותיהם על כל מיני דברים דומים שדל פיתחו בעבר.. בכל מקרה אשמח אם מישהו יספק קישור שאומר אחרת..

עוד משהו.. אני כמעט בטוח (95%) שמסך זה יחייב אותך בבחירת כרטיס מסך נפרד (ה- QUADRO במקרה הזה)..

עכשיו זה מובן שהמסך השני שציינת הוא ה- LED הרגיל ללא האופציה של ה- Privacy Flexibility!

קח בחשבון שיש מה שנקרא PRIVACY FILTER.. מין כיסוי מסך כזה שעושה את העבודה.. בדל תוכל להזמין אחד מתוצרת 3M שמותאם במידות ל E6400..

==>

אני הייתי ממליץ שתילך על ה- LED הרגיל כך תוכל (ואני ממליץ) לבחור ברזולוציה הגבוהה יותר + תימנע מלהיתקע עם טכנולוגיה חדשה ולא ממש מאושרת !! בנוסף לא תחוייב בבבחירת כרטיס מסך נפרד שבנוסף לצריכת החשמל הגבוהה יותר (ז"א פחות חיי סוללה), הוא גם תורם להתחממות הנייד.. זה דבר חשוב שאנשים פה עוד לא אמרו.. תחשוב שזה לא רק העניין של החום שאתה מרגיש.. חום יתר מקצר חיי רכיבים פנימיים.. עלול לגרום לתקיעות.. וחוויה כללית ירודה.. פליטת חום בניידים לדעתי צריך להיכנס ממש לשיקולים !!! בנוסף נראה לי שהוא מוסיף אפילו "טיפה" למשקל..

מבחני ביצועים מצביעים על כך שכרטיס המסך הנפרד שמגיע בדגם המדובר נותן עד X2 יותר מהכרטיס המובנה.. גם אם זה נראה לך הרבה זה עדיין לא מצדיק את החסרונות וזה עדיין לא נחשב לחזק לפחות לא כמו זה שמגיע עם ה T400 של לנובו שכביכול נחשב למחשב מאותה רמה..

בכל מקרה אני חושב שכרטיס מסך נפרד במחשב נייד מיועד אך ורק למי שצריך אותו באמת שכן הוא מביא איתו כמה חסרונות..

מקווה שעזרתי !

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המפורט!

עזרת לי מאוד. אני ממש לא צריך את הפיצ'ר-פרנויות הזה... :)

אני גם אשמע לעצתך ולעצת קודמיך ואקח את הכרטיס המובנה.

פורסם

אני לא חושב שאפשר לבחור את המסך לד ברזולוציה הגבוהה עם כרטיס מסך מובנה גם כך לא קשר לנושא שהזכרת

פורסם
  • מחבר

אני רואה שבאתר של דל זה מאופשר...

פורסם
  • מחבר

ורגע לפני ההזמנה (מחרתיים), מה ההבדל בין:

Dell Wireless® 410 Bluetooth Module with Ultra-Wide Band

לבין:

Dell Wireless® 370 Bluetooth Module

יתרונות? חסרונות?

ודבר נוסף: (לגבי docking station )

מה המשמעות של HDMI via dongle ?

זו יציאת HDMI סטנדרטית? או שהיא לא כוללת סאונד...

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד אשמח לשיתוף פעולה כאן, אני צריך להזמין את המחשב מחר לכל המאוחר...

רועי.

פורסם

ורגע לפני ההזמנה (מחרתיים), מה ההבדל בין:

Dell Wireless® 410 Bluetooth Module with Ultra-Wide Band

לבין:

Dell Wireless® 370 Bluetooth Module

יתרונות? חסרונות?

לא יודע וזה כנראה לא משנה.

ודבר נוסף: (לגבי docking station )

מה המשמעות של HDMI via dongle ?

זו יציאת HDMI סטנדרטית? או שהיא לא כוללת סאונד...

תודה.

תלוי ב-dongle. אם זה dongle שמתאם בין DVI + יציאת קול ל-HDMI, אז יהיה סאונד. אחרת (וזה מה שנראה לי יותר סביר מרוב הדונגלים שאני מכיר) - לא יהיה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים