פורסם 2009 בינואר 2716 שנים http://www.firingsquad.com/hardware/windows_7_gaming_performance/default.aspלפעמים עוקף רק את ויסטה, לפעמים עוקף את שתיהן, ולמרבה ההפתעה, לפעמים נעקף על ידי ויסטה. יש למה לחכות.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים ^^^^^^ נקווה שבסופו של דבר הגרף של WIN 7 ישלוט לפי זה מי ששואל מה טוב XP/ויסטה או 7 - התשובה המוחצת -
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אני מקווה שזה לא מפתיע אף אחד מכם.היה ידוע עוד בתחילת הבטא שחלונות 7 מבוססת על הקרנל של ויסטה עם כמה שיפורי שימושיות.אל תצפו בכלל לשיפור משמעותי, זה לא יהיה מהיר יותר מXP ולא יצרוך פחות משאבים.זה לא מפריע לה להיות מערכת הפעלה יותר טובה.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים זה אף פעם לא היה אמור להיות יותר מהיר מ-XP - תמיד אמרו שהוא משמעותית קל מויסטה, אבל טיפונת כבד יותר מ-XP. עכשיו אנחנו יודעים בדיוק כמה כבד יותר. מה שעוד הם אמרו זה שהם השתמשו קצת במערכת, ושהביצועים שלה באמת יותר טובים. למשל, בעלייה של שלוש מערכות ההפעלה, יש זמן בין הזמן שבו בוחרים יוזר לזמן שבו באמת אפשר להתחיל להריץ תוכנות, ולפי מה שהם אומרים, ב-7 זה היה הכי קצר. זמן שאני שונא, ומנסה לקצר בכל דרך אפשרית.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים עידכון. הצלחתי אבל הוא כותב שזה שייך לחודש נובמבר. יש איזה משהו שמוזר לי. כל פעם שאני נכנס ל-HWzone או כל אתר אחר דרך הפורום הפרופיל משתמש שלי מתנתק. ואז כל פעם אני צריך להקיש את השם משתמש והסיסמה מחדש.... אפילו כשעושים את האפשרות "זכור אותי" זה עדיין עושה לי את זה. גם לי קורה אותו הדבר, תמיד בשעה 12 בלילה הקוקיז האלו כנראה נמחקים חח.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר אל תצפו בכלל לשיפור משמעותי, זה לא יהיה מהיר יותר מXP ולא יצרוך פחות משאבים.אני מסכים עם שאר ההודעה, אבל לא עם החלק הזה, אומנם ויסטה/7 צורכת יותר משאבים מXP, אבל הן מהירות יותר על מחשב מודרני.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אתה רואה שאין תוכנות שרצות יותר מהר על 7 אבל אין לך בעיה לכתוב את מה שכתבת?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים לא כולם גילו את הWEB עם netscape navigator 3.5 gold ב windows 3.11 netscape navigator 2 שולתתת וואי, איך אני זוכר את ההתרגשות כשיצאה החבילה של Netscape Communicator 4...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.