פורסם 2009 בינואר 516 שנים שלוםמישהו יכול להסביר לי בעברית את ההגדרה שבתמונה המצורפת?ולתת רעיונות איך לעשות את זה בזמן O(n) ו-O(n^2) ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 516 שנים בשביל O של N זה נקרא לי קשור לזה:http://en.wikipedia.org/wiki/Dynamic_programming
פורסם 2009 בינואר 516 שנים הבעיה שלך זה להבין את המשמעות המתטית של הסימנים ? כי מעבר ללכתוב לך מה שכתוב שם בדיוק רק בלהחליף סימן במילה אין יותר מה לעשות.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים הסימן שנראה כמו A הפוכה הוא "לכל".כלומר, אתה צריך שהאיבר ה-i של S יהיה ה-ל הגדול ביותר שקטן או שווה ל-i, ולכל j מ-i-k+1 ל-i מתקיים (p(i) <=p(j.קפיש?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר אני מבין מה כל סימן אומר אינדבידואלית אך לא הצלחתי לחבר את זה למשפט לוגי כדי להבין על מה האלגוריתם שאני צריך לחבר אני צריך פה איזה שורה תחתונה של מה האלגוריתם צריך לעשות בעברית נטו מדובר בפיבונאצ'י ?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים לא קשור, לא דובר פה על סכומים.תיקח מערך כלשהו לדוגמה ותנסה לחשוב מה יוצא S עבורו.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים מחבר הגדול ביותר שקטן או שווה ניסתי להבין מה הסברת ולא הצלחתי.. בין מה למה פועל המקס הזה ?
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אופס, התכוונתי k ויצא לי ל.האיבר ה-i של S הוא המקסימום בין כל ה-kים שמקיימים את שני התנאים הבאים:א. k<=iב. לכל j בין i-k+1 ל-i מתקיים (p(i)>=p(j.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.