פורסם 2009 בינואר 516 שנים שלום, יש לי תכרטיס הנ"ל [מפרא מלא <<], והכרטיס קצת רועש. המאוור עובד חזק מדי... הכרטיס היה כך ישר שקיבלתי אותו.הדבר נראה כם בטמפ', לפי ביקורות הוא אמור לעמוד על 50 במנוחה, לי הוא עומד על 36 ולא יותר מ60 במאמץ. זה נחמד ויפה, אבל ההיח שאני רוצה להחליש את המאוור, איך אני עושה את זה ? וזה עדיין ישאר אוטו'. תודה.נ.ב.הכרטיס רועש ברמה סבירה לחלוטין, ורק כשאני לא עושה כלום ולא מתרכז בכלום אני שומע אותו.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים יש לי את הכרטיס של חברת ג'יגה בייט עם ה216 COREהוא בכלל לא מרעיש...הHD4870 מרעיש בהרבה יותרשלי 40 במנוחה ו60 במאמץ...לגבי המאוורר...תוריד rivatuner 2.2 ותשנה את המהירות של המאווררגם תוכל לעשות לו או.סי דרך התוכנהיש מדריך בסטיקי איך לעשות את זה
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר איפה :@ ?איך אני עושה שבמנוחה הוא יהיה על 25% ולא על 40% ?. יש לי כמו שלך בלי OC.
פורסם 2009 בינואר 516 שנים איפה :@ ?איך אני עושה שבמנוחה הוא יהיה על 25% ולא על 40% ?. יש לי כמו שלך בלי OC.אההה...לדעתי אתה לא יכול לעשות שזה יהיה אוטומטיתאלא לשנות את זה כל פעםכאילו להנמיך את המהירות של המאווררושאתה מפעיל משחק להגביר אותו ידניתולגבי הרעש אחי זה נראה לי מוזרכי עכשיו נזכרתי שקנינו את אותו הכרטיס בדיוק!
פורסם 2009 בינואר 516 שנים מחבר זה ממש ממש בקטנה. יש לי שמיעה קצת יותר מדי טובה, ולכן כל פיפס מפריע לי. זה לא קריטי, אבל עניין אותי. ד"א, בכמה קנית את הכרטיס שלך :ם ? ועשית לו OC ?
פורסם 2009 בינואר 516 שנים http://www.vaguetech.com/?pageid=rt207#advcontrolלפי המדריך הזה, שנה את "duty cycle min" למהירות סיבוב מבוקשת במנוחה...
פורסם 2009 בינואר 616 שנים שינית קודם את ה - AutoFanSpeedControl ל -3 ואיתחלת את התוכנה ? (ע"פ המדריך)
פורסם 2009 בינואר 616 שנים תבדוק אם שום דבר לא מפריע למאוורר להסתובב כגון אבק/שערות וכדומה.ניתן פשוט להוריד COOLBITS (קובץ רג'יסטרי) או nTUNE , זה מוסיף אפשרות אוברקלוק ושליטה ידנית על המאוורר דרך הדרייברים, אולם לא בכל הדרייברים זה מותקן כראוי אם בכלל.
פורסם 2009 בינואר 616 שנים אני משתמש בריווה טיונר למהירות מאורר שם אותו על אוטומטי שזה 40 אחוז כל הזמןברגע שאני רוצה לשחק איזה משהו אני שם על 100 על 40 זה דממה על 100 אפשר לשמוע אותו פועל מהחדר השני אסוס 280OC קיצר תשלוט במאוורר ידנית עם RIVA TUNER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.