פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מישהו יכול לרענן אותי איך עובדים עם מערך בויזואל בייסיק ?נניח יש לי מערך עם 4 תאים שאני רוצה לסדר אותם לפי הגודל , או x תאים ?איך אני עושה את זה ? כותב לואלה של for ? ואז שומר באיזהו משתנה temp את הערך של התאים ?איך גורמים לערכים בתוך המערכך לזוז ? אני כותב את זה בפוונקציה או פרוצדורה ? ואז קורא לה דרך CALL ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר לא הבנתי ...הלינק הזה מראה הגדרות של מערךאבל לא הבנתי איך משנים את המיקום ערכים לפי גודל במערך ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר מהלינק שנתת לא הבנתי איך אני פותר את הבעיה שלי :איזה פעולות אני עושה - הגדרות בקוד כדי לסדר מערך מהגדול לקטן ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9F_(%D7%9E%D7%93%D7%A2%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91)
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר אני לא מבין איך הלינק שנתת עוזר לי ..סך הכל אני רוצה לפתור שאלה פשוטה : יש מערך עם 4 תאים [ 8.7.5.4]עכשיו אני סך הכל רוצה לכתוב פונקציה בויזואל בייסיק שתסדר את המערך מהקטן לגדול , כלומר 4-5-7-8אז איך אני עושה את זה ? עם לולאת for ? ואז משווה עם לולאת if ושומר במשתנה זמני ?
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים ברור שצריך להשתמש בלולאות וב-if, אני לא מבין מה השאלה כאן.נתתי לך לינק שמסביר איך עובדים עם מערכים ב-VB.נתתי לך לינק שמסביר על שיטות למיון מערכים. השיטות הכי פשוטות למימוש במקרה הן מיון בחירה ומיון בועות, ויש שם הסברים איך מבצעים אותן.נסה לכתוב שגרה שתמיין את המערך, ואם אתה לא מצליח אז תגיד מה ניסית לעשות (ותעלה את הקוד) וננסה לעזור לך.
פורסם 2008 בדצמבר 2816 שנים מחבר הבעיה שאני לא יודע לעשות את זה בויזואל בייסיק , פעם ידעתי לעשות את זה בפסקל. אבל אני לא יודע איך זה בויזואל. רק התחלתי ללמוד vbמה שאני חושב זה : Function ARRAY_SORT() - Dim first As Integer התא הראשון במערך Dim LAST As Integer התא האחרון במערך dim i As Integer מצביע ראשוןdim j as integer מצביע שניtemp As Integer תא עזרdim MyArray as variant המערךfirst:=1last:=4חייבים לכתוב משהו בפונקציה בין הסוגריים ? בכותרת שלה ?עכשיו יש לולאה for I:= (LAST-1) downto FIRST doכלומר ללכת עד התא האחרון for J:=FIRST to I do ללכת עד האינדקס ואז עם משפט if לבדוק את גודל התאים לשמור ב temp ו להחליף ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.