פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים סביר להניח שחנות העשיקה שהוא קונה ממנה לא שמעה בכלל על ABIT.על ASUS חנויות הקבר שמעו לאחרונה, שאיך שהוא ישראלים מפגרים שמחפשים מחשבים התחילו לשאול עליהם, כי יצא להם שם טוב וכל העדר הישראלי, שחושב שהוא מבין, שואל על הלוחות האלה.oronfr, אתה מוכן להגיד לי מי צירף אותך לקומנדו מכסחי העושקים? לא ערכתי לך מבדקי קבלה אני לא חושב שאתה עונה על כל התנאים בכדי להצטרף ליחידת חיסול העושקים לא נשבעת את שבועת האמונים להלחם בקברנים.יש לך מספר קטן מדי של הודעות(דבר שמחשיד אותך)
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים אהבתי את הקטע עם הקבר.. אתה מוכן בבקשה להוריד את ההודעה שקושרת אותך לקומנדו העושקים? רק לי ולגיל(בתור המפקדים של היחידה) יש זכות לצרף חיילים נוספים.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים oronfr, אתה מוכן להגיד לי מי צירף אותך לקומנדו מכסחי העושקים? לא ערכתי לך מבדקי קבלה אני לא חושב שאתה עונה על כל התנאים בכדי להצטרף ליחידת חיסול העושקים לא נשבעת את שבועת האמונים להלחם בקברנים.יש לך מספר קטן מדי של הודעות(דבר שמחשיד אותך)
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מינימייזר, התקלבת. אתה יכול להוסיף את עצמך בחתימה או בשורה האישית.oronfr - תצטרך לחכות קצת ואני מבקש ממך למחוק את השורה שלך.גם פלוקסטור יצטרך לחכות קצת.
פורסם 2002 בפברואר 1523 שנים מחבר בואנה חברה.. ביאסתם אותי למוות.. אני ממש מיובש... ממה שהבנתי.. עשיתי עסקה חרא (4300 המחיר)... ררר... כלכך המון תלונות... אני כבר לא יודע מה לעשות... :-/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.