עבור לתוכן

מפרט לחווית גיימינג עד 21,000 ש"ח כולל כל הציוד

Featured Replies

פורסם

מקנא? אני לא אתחיל לריב איתך פה אם אני מקנא או לא.. אני פשוט מנסה להראות לו שלהוציא סכום כזה על מחשב זה דבר שהוא יתחרט עליו וזה ממש לא מעניין אותי אם הוא "טחון" או לא. גם אם יש לו הרבה כסף זה לא אומר שהוא צריך לבזבז אותו בצורה כזאת בלי לתת שום ערך לכסף וגם אם יש לו מספיק.

ותתחיל לדבר יותר בכבוד כמו שאני לא יוצא ומדבר עלייך או על כל אחד אחר בפורום הזה כי אף אחד לא חבר שלך פה. ואם יש לך בעיה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, אתה לא תגיד לי מה לרשום ומה לא - אם אני חושב שיש לי צורך לנסות ולשכנע אותו אז אני אעשה זאת בלי אישור שלך או של מישהו אחר.

כבוד? חח, דבר ראשון , אני לא חייב לך כלום, אף אחד לא אמר לך מה לעשות או לא.

כבר עברו 3 עמודים, וברור שהוא רוצה את המפרט הזה, עם כמות ההשקעה בפוסט הראשון והבקשות,זכותו לעשות מה שהוא רוצה, ואני לא חייב לך כלום, אני לא אדבר אלך בכבוד ואני בז לך, שמח?.

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, אף אחד לא אמר לי מה לעשות ומה לא, אבל לפחות יש לי חינוך ואני לא מדבר כאילו אני איזה עבריין קטן שמסתתר מאחורי המסך שלו.

פורסם

ח'ברה, חיזרו לנושא לפני שאאלץ להתחיל להזהיר.

פורסם

matessim אם אני זוכר נכון, גם EAD פתח דיון על מחשב שרצה לקנות, עברו איזה 20 עמודים שלמים בו ניסינו לשכנע אותו לקנות מפרט זול יותר, פעם השתכנע ופעם חזר בעצמו, ככה שהכל היה לשווא. אפילו הוא התלונן פעם לגבי כרטיס המסך שלו אם אני זוכר נכון.

אתה לא רוצה לקחת מחשב עם חשיבה על העתיד, שיפיק ביצועים לא פחות טובים בהפרש של אלפים במחיר? סבבה. יש לך את מפרט שדור הציע לך, לך עליו.

huhxd עם כל הכבוד, והנסיונות שלך לשכנע אותו, כפי שאמרתי קודם זה לא יעבוד. לכן אל תכנס לסכסוך איתו, שיעשו מה שהוא רוצה, זכותו.

פורסם
  • מחבר

רק לרקורד, אני מעוניין לציין ש-5% מהכסף שקיבלתי בבר-מצווה שלי תרמתי.. ומדובר בסכום לא קטן.

אנשים, תודה רבה שאתם מגינים עלי, אבל אני לא צריך עזרה. זה אכן די ברור שמדובר בקנאה.. איזו סיבה יש להמשיך "להילחם" בשביל הארנק שלי אחרי בערך 20 עמודים בטופיקים שונים?

טוב, תודה רבה לכולכם על העזרה בבניית המפרט. אני מניח שעדיף לנעול כבר את הטופיק כדי שלא יתמלא בספאם.

יום טוב.

פורסם

קנאה לא קשורה פה. יש אנשים שיכולים לקנות את המחשבים של נאסה ולא יזיז להם.

כל הקטע בפורום האלה זה לעזור לאנשים לבנות מחשבים בהתאם לבקשתם, במקרה הזה לדוגמא לבנות מפרט משתלם, אך הביצועים גבוהים מאוד.

פורסם
  • מחבר

בסדר, יכול להיות שלא מדובר בקנאה. סליחה שהצהרתי ככה. אבל איזה עקרון יכול להיות לבן אדם להמשיך להתווכח? :/

פורסם

טוב אני רואה שהדיון איבד מערכו וייעודו.

Omry קיבלת מפרטים שונים לכאן או לכאן תחליט על מה אתה מעדיף להוציא את הכסף שלך.

אם יש לך שאלות נוספות שקשורות לדיון בלבד פנה אליי בה"פ על מנת שאפתח את הדיון ואם לא, תתחדש.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים