פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אני עובד על פתרון לבעיה קטנה בC# והבעיה שלי , שבגלל שירד במיקוד Stringים, ולא מצאתי שום מידע על זה בספר/אינטרנט.אז יש לי שאלה על הפונקציות של סטרינג, מכיוון שזה מחלקה נפרדת ולא מערך של CHARים כמו בC . אז יש לה פעולות, כמה שאני יודע כמו- השוואה בין שתי stringים, חתיכה העתקה, וכו'.הבעיה שלי , שכשאני מנסה לגשת לאות מהstring אני מקבל שגיאה, כאילו זה לא אפשרי לגשת אליו.אני ניגשתי אליו כמו אל מערך - a נגיד והstring הוא a.ולכן השאלה שלי איך אני ניגש אל האותיות של הסטרינג? איך אני "מפרק" את המילה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחרוזת ב-#C היא לא מערך של char, אבל גישה אליה כמו מערך אמורה לעבוד.פותח הת'רד - מה ניסית לעשות בדיוק, ומה השגיאה? תעלה את הקוד.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר static void Main(string[] args) { int i=0; double time = 0; string name; char temp; name = Console.ReadLine(); while (name[i] != null) { time += 0.2; temp = name[i]; i++; if ((name[i] - 'a') % 3 == 0) { if (name[i] == temp || name[i] + 1 == temp || name[i] + 2 == temp) time += 0.5; } else if ((name[i] - 'a') % 3 == 1) { if (name[i] == temp || name[i] + 1 == temp || name[i] -1 == temp) time += 0.5; } else { if ((name[i] == temp) || (name[i] - 1 == temp) || (name[i] - 2 == temp)) time += 0.5; } } Console.WriteLine(time); }עריכה- תיקנתי תקוד, כנראה יש לי בעיה לוגית, כי הוא מתרסק .הלולאה משום מה היא אינסופית
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים למה זה לא בFOR?אתה יכול לדעת את האורך של המחרוזת.. אני דיי בטוח שזהname.length
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.