עבור לתוכן

VB6 עזרה לקראת ראיון כללי בתחום בדיקות

Featured Replies

פורסם

מאיפה משיגים את זה ? מה שיש באתר של מייקרוסופט זו הפצה מוגבלת או חלקית ?

אני צריך להתכונן על ויזואל בייסיק לראיון של בדיקות תוכנה. מספיק שאני אחזור דרך האקסל ? או דרך ה QTP מי שמכיר את זה?

עכשיו אני לא נגעתי בויזאל בייסיק שנים..מאז התיכון. עד לאיזה רמה לדעתכם אני צריך להתכונן בראיון של בדיקות תוכנה ?

מספיק שאני אדע להריץ לולאה שמדפיסה את כל המספרים האי זוגיים מ1 ועד 20 ? כמה אני יכול להספיק להתכונן ב4 ימים ?

בתיכון ידעתי לכתוב משחק כזה שמזיז כדור וכדומה וכבר שכחתי. אותה שאלה בקשר ל sql ...הם רוצים לדעת שאני יודע קוד בסיסי ושאילתות

אז עד איזו רמה מתכוננים ? למישהו יש עצות טיפים ? תודה

פורסם

קודם כל, שנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.

לגבי VB6, אני לא חושב שאפשר להשיג את זה היום בכלל. אם כבר, תוריד VB2008 מהאתר של מיקרוסופט, אבל שים לב שזו שפה די שונה מ-VB6. כמובן שזו הפצה מוגבלת, אבל יש לה את כל היכולות שיש לשפה (כלומר אתה יכול לעשות שם כל מה שאפשר לעשות בהפצה המלאה, אבל יש לך פחות כלים ועזרים).

לגבי הראיון:

אם זו חברה נורמלית, הם פשוט רוצים לראות שיש לך ראש על הכתפיים. לא יהיה להם איכפת אם אתה לא זוכר את הסינטקס המדוייק של VB, אבל הם כן ירצו לראות שיש לך יכולת למידה טובה ומהירה. נצל את ה-4 ימים האלה לחזור על חומר ב-VB וב-SQL, אבל אל תקרע את עצמך יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

היי שניצל :)

השגתי vb6

עכשיו השאלה עד איפה ללמוד ? אני הולך לפי השיעורים של דוקטור vb

ללמוד לולאות ? השאלה איך אני אדע איזה שאלות מתאימות לראיון של בדיקות תוכנה ?

ו sql מספיק שאני אבצע דרך האקסס נכון ? העיקר שיש לי גישה שם לכתוב את הקוד שאילתה.

נגיד sql עד רמה של join ?

יש לי עד יום שני - אני מתכוון לחרוש , זאת חברת מיקור חוץ לבדיקות - מישהי מהחברה מנסה לעזור לי להכנס שם.

אז אני צריך להראות שיש לי יכולות למידה ...כלומר הרקע שלי זה רק קורס בדיקות של שנה , טכנאי מחשבים וכמה חודשים בסטארט אפ.

אני מניח שהם כנראה רוצים קוד לבדיקות אוטומטיות ב qtp

פורסם

היי שניצל :)

השגתי vb6

עכשיו השאלה עד איפה ללמוד ? אני הולך לפי השיעורים של דוקטור vb

ללמוד לולאות ? השאלה איך אני אדע איזה שאלות מתאימות לראיון של בדיקות תוכנה ?

ו sql מספיק שאני אבצע דרך האקסס נכון ? העיקר שיש לי גישה שם לכתוב את הקוד שאילתה.

נגיד sql עד רמה של join ?

יש לי עד יום שני - אני מתכוון לחרוש , זאת חברת מיקור חוץ לבדיקות - מישהי מהחברה מנסה לעזור לי להכנס שם.

אז אני צריך להראות שיש לי יכולות למידה ...כלומר הרקע שלי זה רק קורס בדיקות של שנה , טכנאי מחשבים וכמה חודשים בסטארט אפ.

אני מניח שהם כנראה רוצים קוד לבדיקות אוטומטיות ב qtp

ניסיתי להתקין VB6 על XP SP2 ללא הצלחה. האם אתה הצלחת לעשות את אותו הדבר בדיוק? אם כן, אשמח אם תספר לי איך.

פורסם
  • מחבר

אצלי xp sp3

ניסיתי גם visual studio דמו לפני והיו תקלות

גם פה היו שגיאות תוך ההתקנה

אבל שורה תחתונה - עובד.

פורסם
  • מחבר

יש טיפים במה להתמקד ?

פורסם

אצלי xp sp3

ניסיתי גם visual studio דמו לפני והיו תקלות

גם פה היו שגיאות תוך ההתקנה

אבל שורה תחתונה - עובד.

סליחה התכוונתי ל-Visual Studio 6. ניסיתי להתקינו על XP SP2, והוא נותן לי הודעה שאינו מצליח לרשום DLL ברג'יסטרי, ואז הודעה שיישום ההתקנה ביצע פעולה לא חוקית ויוצא. אם אני משנה את התאימות של שני קבצי ההתקנה ל-2000, הוא פשוט נותן לי עוד כמה הודעות על DLLים לפני הודעת השגיאה הכללית. איך אתה הצלחת להפעיל אותו?

פורסם
  • מחבר

אני לא התקנתי visual studio , אלא visual basic 6 בלבד

אולי תנסה לעדכן ל xp sp3 ותנסה ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים