עבור לתוכן

השוואת כרטיסים, 4870 על גל גרסאותיו

Featured Replies

פורסם

לא היית צריך לקחת את הלוח הזה.

אתה לא חייב ללכת על CF בכלל, זה עדיין לא משתלם אפילו שיש לך לוח תומך.

:hizuk:

עדיף שתקנה עוד שנה - שנה וחצי כרטיס חדש ...

• תגובות 53
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא היית צריך לקחת את הלוח הזה.

אתה לא חייב ללכת על CF בכלל, זה עדיין לא משתלם אפילו שיש לך לוח תומך.

לקחתי אותו לפני חצי שנה שמחיר מחירון שלו היה 900+ ב 750. שזה היה אז רק כ 100-150 ש"ח יותר מ P45. ואל תגזים, ההפרש ביצועים של ה 4870 1GB וה 260 ממש מזערי, ולפעמים נותה ל 4870. יש ביקורת אחת כזאת ואחת כזאת.

ואני לא הולך על CF, אבל אני רוצה שתהיה לי את האפשרות. אולי עוד שנתיים 4870 יעלה 400 שקל, ואז במקום לזרוק את שלי אני קונה עוד אחד ומקבל 50-100% ביצועים פלוס. מה רע. אבל אם אני אקח nVidia עכשיו זה יבעאס אותי לגמרי, שסתם לקחתי לוח יקר.

פורסם

לקחתי אותו לפני חצי שנה שמחיר מחירון שלו היה 900+ ב 750. שזה היה אז רק כ 100-150 ש"ח יותר מ P45. ואל תגזים, ההפרש ביצועים של ה 4870 1GB וה 260 ממש מזערי, ולפעמים נותה ל 4870. יש ביקורת אחת כזאת ואחת כזאת.

ואני לא הולך על CF, אבל אני רוצה שתהיה לי את האפשרות. אולי עוד שנתיים 4870 יעלה 400 שקל, ואז במקום לזרוק את שלי אני קונה עוד אחד ומקבל 50-100% ביצועים פלוס. מה רע. אבל אם אני אקח nVidia עכשיו זה יבעאס אותי לגמרי, שסתם לקחתי לוח יקר.

עוד שנתיים HD4870 יהיה זבל כבד ששואב משאבים ולא שווה שיט... תחשוב היום מה זה לעומת CF של HD3870... זה ממש LAME...

פורסם
  • מחבר

המממ :S אתה צודק בכל הטיעונים האלו, אבל ה 260 לא חזק בהרבה אם בכלל מה 4870. ה 4870 לוקח בחלק מהדברים, וחלק מהביקורות מראות שה 4870 חזק יותר.\הם פחות או יותר אותו מחיר, פחות או יותר אותם ביצועים, אז מה זה משנה ? אני מעדיף לקחת ATI בגלל הלוח...

פורסם

אין שום בעיה... ההחלטה כולה שלך :P

שני הכרטיסים חזקים ואתה לא תפסיד לא מפה ולא מפה (כמובן בהתחשב בזה שיש לך תקציב)

אני אישית הייתי לוקח את הGTX260 גם בשל בשלות ויציבות הדרייברים, זה למה.

אה וכמובן איך שחכתי.. :kopfpatsch:

OVERCLOCK

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של ATI לכרטיס יחיד הם סבבה, אין לי בעייה איתם.

ואני לא עושה OC :S

נדפקתי עם חיבור 6 פינים ו 8 פינים :SS ואין לי מעביר... מה עושים :<? צריך 2 של 6..

פורסם
  • מחבר

טוב חברה החלטתי ללכת על ה GTX260 C216 SuperClocked של EVGA, שבא עם ציוד מגניב.

תודה לכל העוסקים בדבר. :o

פורסם

הייתי חוסך את ה - 100 ש"ח ולוקח את הגרסה הרגילה של EVGA עם 216SP.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שהוא בא עם מעבירי מטח :ם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים