עבור לתוכן

GTX260 216 Core עם OC יספיק להרצה חלקה ב-1920X1200?

Featured Replies

פורסם

384mb ליתר דיוק :|

וכן הוא יפנה ל-RAM, זה עלול להאט FPS (לא תמיד בהרבה) וזה יכול לגרום ל"שיהוקים" (עצירות רגעיות) וכל מיני חולרא...

פורסם
  • מחבר

וואו, אני אשכרה לא יודע חיבור וחיסור.. או שסתם התבלבלתי xD

בכל אופן, תודה רבה

אם לוח האם שאקנה בכל מקרה תומך ב-SLI וב-CF, יש מערך כלשהו של כרטיסי מסך אשר יהיה יעיל יותר מן ה-GTX260 שככל הנראה אוסיף לו אח תאום עם הזמן? ביררתי את זה המון פעמים אבל אני רוצה להיות בטוח ב-100%.

פורסם
  • מחבר

שאלתי בפורום אחר ומספר אנשים אמרו לי ש-HD4870 1GB עוקף את ה-GTX260 216 Core, גם אחרי OC. הם הביאו גם באנצ'ים בהתאם שמוכיחים את טענותיהם.

יכול להיות שבשביל הביצועים שאני מחפש אני צריך HD4850x2 2GB או אפילו HD4870x2?

פורסם

מסקרן אותי הבנצ'ים האלה, תביא קישורים.

ואם יש לך תקציב וכוח להתמודד עם כרטיס דו ליבתי אז ה - HD4850X2 2X1GB ב - 1990 ש"ח מנועה יהיה לא רע.

פורסם
  • מחבר

ישנם משחקים שהוא עובד בהם פחות טוב בגלל שהוא כפול ליבה?

אגב, באותו מקום קיבלתי תגובות שהמינימום למערכת שאני מתכנן הוא 4870x2

פורסם

:lol: :lol: :lol:

:screwy:

תאמין לי הכרטיסים האלה ממש לא חלשים כמו שאנשים חושבים.. אנחנו יודעים כמה הם חזקים וHD4870X2? לדעתי ממש אין צורך

פורסם
  • מחבר

אני ממש אבל ממש לא יודע כבר. לפי מספר באנצ'ים ה-GTX260 קרטע, אפילו שבאותה מערכת היה מעבד 965 אחרי OC כשגם כרטיס המסך היה ב-OC עצבני.. הם היו מקוררים עם קירור מים. הקרטוע הזה מתבטא ב-31FPS ב-1920x1200, בקרייסיס כמובן.

אני מפחד שאשקיע כל כך הרבה במערכת הגיימינג המטורפת שאני רוצה ובסוף לא אוכל להריץ משחקים כמו שצריך.

פורסם

אז תקנה GTX280/4870x2 ותרד במעבד או משהוא :|

פורסם
  • מחבר

אני יכול גם לקחת CF של 4870x2 בלי לרדת בשום רכיב אחר במערכת

אני פשוט רוצה לקחת את הכרטיס שיציג לי ביצועים אופטימליים במחיר הנמוך ביותר

בכל אופן, אני סומך על דניס ועל DJ.. אשאר עם ה-GTX260. חברים, זה על אחריותכם ::)

פורסם

אני ממש אבל ממש לא יודע כבר. לפי מספר באנצ'ים ה-GTX260 קרטע, אפילו שבאותה מערכת היה מעבד 965 אחרי OC כשגם כרטיס המסך היה ב-OC עצבני.. הם היו מקוררים עם קירור מים. הקרטוע הזה מתבטא ב-31FPS ב-1920x1200, בקרייסיס כמובן.

אני מפחד שאשקיע כל כך הרבה במערכת הגיימינג המטורפת שאני רוצה ובסוף לא אוכל להריץ משחקים כמו שצריך.

31 FPS זה לא קירטוע, זה דווקא שחיק. אפילו שחיק בהחלט :xyxthumbs:

פורסם

ואחרי OC של הכרטיס אני בטוח שהביצועים יהיו גבוהים יותר, הרי אנחנו לא מנסים להריץ אותו פה על V.HIGH בכל ההגדרות (בזה אפילו SLI של GTX 280 עדיין מתקשה).

ואם HD4870X2 זה מינימום מעניין מה זה מקסימום...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשחק ב-HIGH עם פילטרים בסיסיים ב-1920x1200 ברוב המשחקים ובקרייסיס בלי פילטרים

כמה אוכל להוציא והאם כדאי לשקול להתאים את המחשב למשחק ב-V.HIGH?

עריכה: ראיתי באנצ'ים של GTX260 עם GTX295 וכו' שב-קרייסיס וורהד ברזולוציה הייעודית שלי הכרטיס מוציא רק 29FPS, עם i7 965 וזכרונות מטורפים במהירות של 1800MHZ. שוב, אני די לחוץ :\ (לא היו כתובות ההגדרות, חוץ מזה שהיה 2xAA)

פורסם

אם יש לך כסף, תקנה משהו שמריץ, בלי לעשות טובה.

אני הייתי מציע לך את ה4850X2.

פורסם

אני רוצה לשחק ב-HIGH עם פילטרים בסיסיים ב-1920x1200 ברוב המשחקים ובקרייסיס בלי פילטרים

כמה אוכל להוציא והאם כדאי לשקול להתאים את המחשב למשחק ב-V.HIGH?

עריכה: ראיתי באנצ'ים של GTX260 עם GTX295 וכו' שב-קרייסיס וורהד ברזולוציה הייעודית שלי הכרטיס מוציא רק 29FPS, עם i7 965 וזכרונות מטורפים במהירות של 1800MHZ. שוב, אני די לחוץ :\ (לא היו כתובות ההגדרות, חוץ מזה שהיה 2xAA)

אין לך מה להיות לחוץ...

קרייסיס זה משחק דפוק מבחינת גרפיקה, אל תיקח אותו כדוגמא (אבל אני מודה, אני מת על וורהד, וגם על הראשון).

וחוץ מזה, ההבדל בקרייסיס בין AA X2 למשחק בלי AA הוא קטן בעיני המתבונן, אבל גדול מאוד מבחינת השפעה על ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים