פורסם 2009 במרץ 1616 שנים חלאס עם זה! יש דיון טכניהתקיעות האלה זה הדבר הכי טכני שיש.יש לי משחשב חדש עםq9550 וgeforce 260 והמשחק הדפ*ק הזה זז כמו מחשב עם פנטיום 2
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים חברה דיי, מובן כבר שהמשחק הזה לא רץ אלא הולך על המחשבים של ימינו והכל בגלל שהוא פורט קונסולה גרועה ביותר.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים התקיעות האלה זה הדבר הכי טכני שיש.יש לי משחשב חדש עםq9550 וgeforce 260 והמשחק הדפ*ק הזה זז כמו מחשב עם פנטיום 2זה כל העניין, זה לא הטופיק הטכני של המשחק.
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים המשחק הזה פשוט דורש מעבד חזק מאוד נטו כמעט בלי קשר לכ.מסך...יש לי חבר עם i7 920 ו- 9600GTהמשחק על 1680X1050, הגדרות הכי גבוהות חוץ מהגדרת DETAIL אחת שהכרטיס מגביל בה, המשחק טס כמעט בלי שום קירטוע בשום מצב.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אבל מה שמוזר זה שבהתחלה שאני מתחיל לשחק אין קירטועים המשחק עובד חלק לגמרי ואחרי איזה 10 דקות המשחק מתחיל להיות מקורטע ויש מקומות שבהם המשחק חלק
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אני מחכה לרגע שאלו שפיתחו תקוד של הSA-MP יפתחו על החדשIV-MP (בתכנון)www.IV-mp.com בנתיים זה רק מוביל לאתר SAMP.קוד חופשי למשחק הזה ברמה של SAMP יכול לעשות מולטי אחד הגדולים עם המשחקיות של IV.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים שלי 50FPS.<<<<<<<<<<מערכת בצד!על ההגדרות הכי נמוכות.איך אני יכול לבדוק כמה FPS יש לי?
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים יש לך בנצ'מארק בהגדרות תצוגה... הוא נמצא למטה בתחתית, תעשה אותו ואתה תצפה בסירטון, בסוף הסירטון אתה תראה את הfps.אל תשכח לעדכן אותנו!עריכה:חבר'ה יש לכם אולי מושג איפה יכולים להיות השמירות? איך אפשר למחוק אחת מהן?
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים יש לי שאלה בנוגע לסרטונים שניתן לערוך במשחק (video editor).הסרטונים שאני עורך ושומר נשמרים כקובץ שניתן לפתיחה ע"י המשחקבלבד, האם יש דרך ליצור/ להמיר את הסרטונים לקבצי וידאו רגילים?מקווה שהשאלה הייתה מובנת ותודה מראש לעונים.
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים יש לך בנצ'מארק בהגדרות תצוגה... הוא נמצא למטה בתחתית, תעשה אותו ואתה תצפה בסירטון, בסוף הסירטון אתה תראה את הfps.אל תשכח לעדכן אותנו!עריכה:חבר'ה יש לכם אולי מושג איפה יכולים להיות השמירות? איך אפשר למחוק אחת מהן?ברזולוציה של 1680 על 1050 קיבלתי 54 FPSטקסטורות : Medium , השאר High.אני מקווה שנתתי מספיק פרטים.בכל מקרה , אני משחק חלק לגמרי ,לא שמתי לב לשום בעיה.משחק ענק. קשה להפסיק לשחק בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.