עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV & EFLC - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני שמח שמישהו מנסה לעשות קצת כדי לשפר לעצמו את חווית המשחק במקום לקטר.

עובד אצלי שחיק מאוד ורואים מעולה ויש לי מערכת יחסית זולה מאוד ! ולא לכולם יש מסך 24" עם רזו' FHD.

כנס למדריכים שהבאתי יש שם מישהו שמצא דרך להיתגבר על הבעיה ופשוט פתר אותה ! תנסה, מה יש לך להפסיד ?

לפי דעתי, מספיק שרוקסטאר יוסיפו לפאטצ' רק את השיפורים של הקהילה והרוב הגדול של התלונות על הגרפיקה ייעלמו.

עריכה : מה אתם אומרים על להוסיף את המדריכים להודעה הראשונה ?

אני בעד, אבל עדיין דיי מוקדם. היו לי כמה תקיעות של מספר שניות במהלך 20 הדקות שהספקתי לשחק, דבר שלא קרה לי לפני :nixweiss:

תן לקהילה עוד זמן...

• תגובות 1.2k
  • צפיות 176.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך אני מבטל את העליה של הרוקסטאר קלאב הזה שהמחשב עולה?

ביטלתי בMSCONFIG אבל זה לא עזר.

בבקשה עזרה!

(אני יודע ששאלו את זה אבל אני לא זוכר את התשובה)

פורסם

מישהוא יכול לעזור לי? אני פשוט לא מצליח לשחק יש לי רוב הזמן 23 fps ויש לי מעבד e8400 כרטיס מסך 9800gtx+ 512mb זה בין 23fps-30fps רוב הזמן על 23 וזה מקורטע אחשיו ראיתי שאיזה אחד הביא פה מדריך באנגלית ו maxim אמר שפעל לו אבל לא הבנתי כלום במדריך הוא באנגלית ואני לאא ממש יודע אנגלית יש איזה מדריך בעיברית וקל להבנה? יש לי דרייברים אחרונים ופאטץ הכי חדש הייתי רוצה להגיע ל 43 כמו maxim איך עושים את זה בבקשה?

פורסם

אף אחד פה לא ישב וייתרגם לך כזה טקסט.

חפש לך תוכנת תרגום של טקסטים ותתרגם.

או שתלמד אנגלית, זה בכלל יהיה טוב.

פורסם

מישהוא יכול לעזור לי? אני פשוט לא מצליח לשחק יש לי רוב הזמן 23 fps ויש לי מעבד e8400 כרטיס מסך 9800gtx+ 512mb זה בין 23fps-30fps רוב הזמן על 23 וזה מקורטע אחשיו ראיתי שאיזה אחד הביא פה מדריך באנגלית ו maxim אמר שפעל לו אבל לא הבנתי כלום במדריך הוא באנגלית ואני לאא ממש יודע אנגלית יש איזה מדריך בעיברית וקל להבנה? יש לי דרייברים אחרונים ופאטץ הכי חדש הייתי רוצה להגיע ל 43 כמו maxim איך עושים את זה בבקשה?

תמיר זה לא המשחק הראשון שאתה מתלונן עליו עם נפילות FPS...לדעתי פשוט תמחק את הדרייברים שלך ואחרי זה תעשה סיום נקיון דרייברים עם DRIVER CLEANER ואז תתקין דרייברים מחדש אולי זה יסדר לך את הבעיה.

פורסם

לא, זה הפיתרון :

תסיר את Fraps והכל יהיה בסדר

פורסם

תבינו אני לא משועמם שאני בודק fps פשוט אני משחק נגיד gta iv אני מרגיש מלא קירטועים ואז אני מפעיל fraps ליראות כמה fps ואז אני רואה כמה יש לי

פורסם

GTA 4 משחק דפוק טכנית, תפנימו.

פורסם

GTA 4 משחק דפוק טכנית, תפנימו.

הוא צריך לשמוע את זה עוד פעם אחת כדי להבין....

מי בעד להוסיף סעיף לתנאים לקבלת באן- "משתמש המואשם בחפירת יתר יקבל באן לצמיתות."

פורסם

איך אני מבטל את העליה של הרוקסטאר קלאב הזה שהמחשב עולה?

ביטלתי בMSCONFIG אבל זה לא עזר.

בבקשה עזרה!

(אני יודע ששאלו את זה אבל אני לא זוכר את התשובה)

מישהו ??? ???

פורסם

כשהוא דלוק בצד ימין למטה בשורת המשימות תלחץ עליו עם כפתור ימין של העכבר ותבטל את האפשרות RUN WHEN WINDOWS STARTS

פורסם

כשהוא דלוק בצד ימין למטה בשורת המשימות תלחץ עליו עם כפתור ימין של העכבר ותבטל את האפשרות RUN WHEN WINDOWS STARTS

לפעמים על הדברים הכי פשוטים לא חושבים :kopfpatsch:

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש לי שאלה תיראו יש לי את המשחק אני כבר ב 25% בערך ויש לי ווינדוס ויסטה 32bit וליפעמים המשחק ניתקע וצריך לעשות ctrl+alt+del ואני כימעט בטוח שזה לא בעייה במחשב כי זה לא שהמחשב קופא אפשר פשוט לצאת בלחיצה על ctrl+alt+del וזה לא רק במשחק הזה,אז רציתי לדעת עם אני מפרמט חזרה ל xp אז השמירות ימחקו לי? יש שיטה לגבות אותם?

פורסם

אתה יכול להגיד איך הוא ניתקע? התמונה לא זזה? המסך שחור? הLOADING לא ניגמר?

תנסה לכבות כל תוכנה מיותרת לפני שאתה מדליק את המשחק, כמו כן אני ממליץ לך לנקות את המארז מאבק (תאמין לי זה לא יזיק. זה צריך לשפר את זרימת האוויר ולמנוע אחוז גדול מהתקיעות)

פורסם

כן אני משחק פיתאום התמונה קופאת לא זזה ליפעמים זה ניתקע והסאוונד במשחק ממשיך וליפעמים ניתקע לגמריי ואז אני עושה ctrl+alt+del וסוגר אותו והטמפרטורה בסדר מעבד שתי הליבות על 48 במאמץ 40 במנוחה כרטיס מסך במנוחה 40 מאמץ 65

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים