פורסם 2009 בפברואר 616 שנים וואי אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!אני בהתחלה של המשימות, עכשיו אני הולך למשימה של ולאד, הולך לקחת לאנשים תמכונית,אבל הבעיה שאני הולך לצהוב ואני לא יודע איפה הוא, אם אני יוצא מהאוטו אי אפשר להכנס יותר!
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים הנהhttp://img21.imageshack.us/my.php?image=35741531ed3.jpgגנבתי אותו לשתי אנשים עכשיו אפה אפשר להשים אותו?!
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אתה אומר להתקרב לאחד המוסכים והדלת תפתח.זאת המשימה שאתה גונב לשני אנשים, ואז מנקה את האוטו?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מישהו? עזרה? אני מצתער שאני לא יכול לעזור לך כי אני את המשימה הזאת עשיתי מזמן, פשוט שטפתי את האוטו והכנסתי אותו למוסך. ככה או ככה אתה פה מספיק זמן כדיי לדעת מהם החוקים והאכיפה לגבי הקפצות דיונים.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אה... חשבתי שאסור להקפיץ רק דיונים פרטיים, סליחה! בפעם הבאה זה לא יקרה!עכשיו מישהו אחר אולי יכול לעזור לי?ומה זאת אומרת לשטוף את האוטו איפה אני ישטוף אותו חחחח?ותן לי לתקן אותך! *מצטער*
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים נו כן, הלכתי לשם וחזרתי, המוסך שאמרת לא נפתח, היה שם רק אחד בצד שהיה פתוח! והוא לא הנקודה!
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים כדי לשטוף את האוטו תחפש תחנות דלק ויש בהן מכונות שטיפה אוטומטית (כמו במציאות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.