פורסם 2009 בינואר 2816 שנים נראה משהו טיפוסי לא איזו תוצאה מוזרה, מה שכן חשבת אולי על OC למעבד שלך?נ.ב זה דיון על המשחק עצמו, תמשיך בדיון הטכני של המשחק
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים תקנו אותי אם אני טועה, אבל הורדת הTEXTURE QUALITY לMEDIUM מרימה באופן משמעותי את הFPS?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים נ.ב זה דיון על המשחק עצמו, תמשיך בדיון הטכני של המשחקהנ"ל מופנה לשני העמודים האחרונים בדיון
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים עדיף על כלום.אני מחכה לזכרונות שיגיעו ואז אני אדווח אולי יהיו אצלי גם שיפורונים כאלו...ראיתי שלא אצל כל אחד זה בא לידי ביטוי.יש קריסות עדיין?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אם זה לא היה ברור עד עכשיו - הדיון הנוכחי מוקדש למשחק עצמו, לדוגמא אם אתה מעוניינים לשאול לגבי איך לעבור משימה מסוימת או לדבר על דברים שלא אהבתם במשחק עצמו, כאן זה המקום. לעומת זאת, דיונים על הצד הטכני של המשחק כמו בעיות בגרפיקה או מדידת FPS, שייכים לדיון הטכני של המשחק שנמצא בקישור הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380743.0
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים קיבלתי משימה שאני אמור למצוא רכב משטרה ואז להכנס למחשב ולחפש שם, מה השם שאני אמור לחפש?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים שם של עברין זה כתוב לך במחשב למטה אבל נעלם שאתה מתחיל לכתוב את השם שלו אז תרשום לך בדף את השם ואז תתחיל לכתוב ואז תלחץ על הכפתור של החיפוש אחרי זה צא מהמחשב והמשחק כבר יראה לך לאיזה מקום לנסוע
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים סימתי אתמול את המשחק, והמשחק הזה פשוט פצצה! באמת כל הכבוד לרוקסטר והתקנתי את הפאטצ' השני והמשחק עובד פי 10 מהר וטוב. הצלחתי לעלות עם המחשב הגרוע שלי את הרזולציה ל800*1024(בערך לא זוכר בדיוק)+RANDER על MEDIUM והשניים הראשונים שמעלים במד כזה, נמצא על 35 ו25 שלפני זה הכל היה יותר נמוך, במיוחד הרזולוציה ועבד יותר לאט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.