פורסם 2009 בינואר 1416 שנים יש לי בעיה בהגדרות של הגראפיקה כל הזמן אני מגדיר על הגראפיקה שאני רוצה וכשאני יוצא מהמשחק וניכנס שוב ההגדרות חוזרות לברירת מחדל.למישהוא יש פיתרון ?
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים טוב עברתי היום את המשלמה המעצבנת אם הבנק חילצתי את רומן והרגתי איזה עורך דין ויש לי שאלה רציתי לנסות קצת את המולטי נירשמתי והכל אבל לא הבנתי איך נכנסים למשחק מולטי ? צריך לעבור את המשחק קודם ? כי ראיתי שה"השגים "נעולים כרגע ולמי ששואל הכל מקורי ועשיתי את כל ההרשמות שצריך אני פשוט לא רואה אפשרות מולטי
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים תגידו המשימות האלו של "החיסול" נגמרות בשלב מסוים ?כבר עשיתי די הרבה ואני לא רוצה לעשות סתם משימות אם אין לזה סוף
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA מדהים!!! המשחק רץ חלק לגמרי!!! אפילו לא ירידת FPS אחת!!, אפילו אין יותר את הHITCHING שהיה תמיד. כמה שהמשחק פתאום כיפי! איזה דרייבר בדיוק? 181.22?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים תגידו המשימות האלו של "החיסול" נגמרות בשלב מסוים ?כבר עשיתי די הרבה ואני לא רוצה לעשות סתם משימות אם אין לזה סוף אם אתה מתכוון לאלה שמקבלים בטלפון הציבורי יש 10 או 15 אני חושב
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים תגידו המשימות האלו של "החיסול" נגמרות בשלב מסוים ?כבר עשיתי די הרבה ואני לא רוצה לעשות סתם משימות אם אין לזה סוף יש 9 ואתה מקבל גם נקודות אם אתה משחק בשמירת LIVE
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים 1 אומר 10-15 אחד אומר 9 תחליטו בכל מקרה לפחות יש לזה סוף אני מקווה שמחר אני יוכל לסיים אותם ולהמשיך למשימות רציניות יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.