עבור לתוכן

Grand Theft Auto IV & EFLC - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סבבה ניבהלתי כבר

• תגובות 1.2k
  • צפיות 176.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עזרה במשימה:

היי

המשימה שבה אני תקוע היא משימה 40,קוראים לה HOSTLIE משהו,זו המשימה שצריך לחלץ את רומן מהגג.עכשיו אני מצליח עלבור את כל הקומות וכשאני מגיע לחדר בקרה בקומה השלישית איפה שרומן נמצא וצריך לחלץ אותו יש בעייה.הבעייה היא שיש שני אנשים,אחד שמסומן מעליו חץ כחול והשני שלא מסומן מעליו כלום.איך בעצם אני הורג את מי שצריך להרוג?את מי מביניהם צריך להרוג?

אשמח לקבל עזרה,אני ממש תקוע במשימה הזו

תודה

פורסם

אני במשימה שאני צריך להרוג את פגרינו, אחרי שהוא הרג את קייט (זה קורה אם אתם הורגים את דימיטרי ולא עושים איתו את העיסקה).

אני לקראת המשימה האחרונה?

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

צריך להרוג את מי שאתה בוחר... זה לא שאתה חייב משהו

פורסם

אה אפשר את אחד משניהם להרוג?

ולא משנה מי מהם?

פורסם

חן, אתה הורג בהתחלה את הראשון ואחרי זה מעל השני יש חץ אז אתה צריך לירות בו בלי לפגוע ברומן.

פורסם

רגע ליאב,יש שם שני אנשים או שלושה?

מה שאני ראיתי זה שיש שניים,שאת הקידמי אני מבין שאני אמור להרוג ואז רומן משוחרר.לא ככה?

פורסם

omerrn

אם אתה הורג את דימיטרי אחרי זה יהרגו לך את קייט ויהיה לך תמישמה להרוג אותי.

אם אתה לא הורג אותו אין לי שמץ מה קורה.

פורסם

omerrn

אם אתה הורג את דימיטרי אחרי זה יהרגו לך את קייט ויהיה לך תמישמה להרוג אותי.

אם אתה לא הורג אותו אין לי שמץ מה קורה.

תכתוב את ההודעה בצהוב זה ספויילר אחושרמוטה

אם אתה בוחר במשימה השנייה רומן מת בחתונה

פורסם

liav25 יש שם 2 אנשים לא?

אז אני אמור להרוג את זה שמלפני רומן לא?יש זמן למשימה זאת אומרת בזמן מסויים אני יכול להרוג אותו ואחרי זה אם לא הוא הורג את רומן או שלא משנה מתי?

פורסם

liav25 יש שם 2 אנשים לא?

אז אני אמור להרוג את זה שמלפני רומן לא?יש זמן למשימה זאת אומרת בזמן מסויים אני יכול להרוג אותו ואחרי זה אם לא הוא הורג את רומן או שלא משנה מתי?

מתישהו הוא פשוט יירה בך אם לא תעשה את זה מספיק מהר, ואם לא ישאר לך מספיק חיים בשביל לשרוד תיריות עד שאתה בורח תצטרך להתחיל מחדש

פורסם

הבנתי אז זאת אומרת שאני צריך כבר לבוא עם אקדח מוכן מראש?

פורסם

התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA

מדהים!!!

המשחק רץ חלק לגמרי!!! אפילו לא ירידת FPS אחת!!, אפילו אין יותר את הHITCHING שהיה תמיד.

כמה שהמשחק פתאום כיפי! :smile1:

פורסם

מישהו עוד נתקע במשימה האחרונה בגלל באג,כשאומרים לך ללחוץ מהר מהר על מקש הרווי וזה לא עובד והמשימה נכשלת?

יש איזו דרך לתקן או לפתור את זה?

קראתי שאפשר לנסות לשנות את הכפתור של הקפיצה וזה אמור לעזור או משהו..

משחק כזה מעפן..מכל המשימות בעולם,דווקא במשימה האחרונה חייב להיות קטע כזה דפוק? כמעט ותלשתי את השערות מהראש שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים