פורסם 2009 בינואר 816 שנים לדעתי שווה לקנות, אני משחק עם הפאץ' האחרון וכו' ועובד סבבה, אין באגים מיוחדים במינם. nvidia user
פורסם 2009 בינואר 816 שנים ת'אמת שאני מופתע מאיך שהמשחק פועל אצלי..מאז הפאצ' המשחק רץ חלק, בלי FPS DROPS ובלי לקרטע...ממש חלק...ואני משחק על רזולוציה 1440X900טקסטורות מדיוםרנדר קוולאטי- הכי גבוהVEHICLE DENSITY - 70ואת השאר אני לא זוכר..נדמה לי שDRAW DISTANCE על 65 או 70נראה מעולה וטס חלק לגמרי...בBENCHMARK אני מקבל ממוצע של 40.9 FPS.שאגב זה די מצחיק בהתייחס לעובדה שאצל חבר שלי, שיש לו מפרט דומה לשלי אך עם מעבד מרובע ליבה Q6600 וכרטיס מסך HD4870 וזה עובד לו גרוע על הגדרות נמוכות בהרבה מההגדרות שלי..קיצר, ATI USERS די נדפקו עם המשחק הזה...
פורסם 2009 בינואר 816 שנים אצלי זז טוב מאוד עם הגדרות מקסימליות. (שאפשר להגדיר עם הכרטיס שלי)NVIDIA ו QUAD CORE :ylsuper:קצת מוזר לי לשחק בGTA עם XBOX360 CONTROLLER, אבל הגעתי למסקנה שזה יותר נוח מעכבר ומקלדת, גם אם אני מאבד קצת חופש עם המצלמה.DIE PIGEONS!!!(תרגום: תכינו את הברביקיו...)
פורסם 2009 בינואר 916 שנים יש לי מקורי ואני מחובר בלייב והוא לא שאל אותי איך אני בודק אם זה עידכן לי ואם זה לא עידכן איך אני מעדכן?תודה מראש!
פורסם 2009 בינואר 916 שנים עשיתי את המשימה עם דימיטרי, שיש לי את האופציה או לעשות איתו עיסקה או להרוג אותו. אני הרגתי אותו, אבל אם הייתי עושה את העיסקה, מה היה קורה? ולא הבנתי מה קרה עכשיו אחרי שהרגתי אותו, הפגורינו נתפסו?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים חברה אז אין לאף אחד לעלות לי שמירה שלו בסביבות בין ה-45% ל-60% של המשחק?תודה לעוזרים.*פרימטתי את המחשב ולצערי נמחק התיקיה של השמירות שחכתי לגבות.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים מחבר המ, מה זה 40-60? תגדיר משימות וכדומה...יש כאן שמירה של המשימה האחרונה, תוכל להוריד אותה.בכל מקרה בשביל להפעיל שמירות, תצטרך להוריד ולעשות מין PATCH לLIVE בעזרת XLIVE WRAPPER.גם על זה דיברו כאן או בדיון הטכני.
פורסם 2009 בינואר 916 שנים יש לי שאלה על הDRM של המשחק נגיד שאני יסים אותו וירצה למכור את המשחק מה ההגבלות של הDRM ? סך הכל אני קרוב לסיום וירצה לשחק קצת במולטי אבל אחרי זה למכור ואני רוצה לדעת אם קונה פוטנצילי יוכל להתקין ולשחק גם בסינגל וגם במולטי על מחשב אחר ?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים אני עומד על 67 אחוז במישחק וסיימתי את על המשימות שיש במפה ועלה לי קרדיטים גם השאלה האם זה נורמלי?
פורסם 2009 בינואר 916 שנים כן, העלילה עצמה בלי משימות צדדיות זה בערך 65% והשאר זה משימות צדדיות וכל מיני דברים נוספים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.