עבור לתוכן

עזרה ביצירת FRAME ב HTML

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי.

ניסיתי איכשהו לעשות את זה אבל בגלל שזה רק פריים אחד הוא מופיע למעלה ולא שהוא מסתיר לי חלק מהדף אלה פשוט כל הדף גם מקבל צבע אדום...

אמרו לי שאפשר לעשות משהו עם div אז ניסיתי לסים את ה FRAME בתוך ה DIV אבל זה לא עובד, או שלעשות את ה FIV במקום הפריים אבל אז איך אני אמור להפנות את הדפים שלי לתוכו ? (כמו שב FRAME עושים TARGET)

אני אשמח לקבל תשובה ברורה כי אני כבר די מיואש שאלתי במקומות אחרים ובמקום שאנשים יתנו תשובה נורמאלית מתחילים לחרטט לי במוח עם: "זה פשוט תעשה ככה וככה" במקום לתת איזה דוגמה של קוד כי זאת כל הבעיה אצלי אני לא יודע איך לכתוב את זה !!!

פורסם

הייתי עוזר לך בשמחה, אבל לא הבנתי איך אתה רוצה שהאתר יראה. אתה יכול לצייר את התוצאה הסופית שאתה מעוניין בה ולהעלות לכאן?

פורסם
  • מחבר

רגיל, הקישורים במצד ימין, אני לוחץ על קישור ותוכן הדף מופיע במרכז. פשוט אני לא רוצה לעשות את זה עם 3 פריימים.

באדום זה איפה שאני רוצה שיופיע התוכן של הדף שאני בוחר להכנס אליו, פה כאילו אמור להיות ה FRAME או כל דבר אחר שאפשר לעשות את זה באמצעותו :]

http://img214.imageshack.us/img214/9895/62317057eb1.jpg

פורסם

אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי.

אז אתה רוצה את זה?

http://mitchbryson.com/free-css-templates

פורסם

אני עדיין רואה שם שלושה פריימים: כותרת, תפריט ואזור תוכן. אתה רוצה את זה בלי הכותרת?

שאלה נוספת: זה לא נראה כמו פריימים, אלא אם אתה מדבר על iframe. יכול להיות שאני בכל זאת לא מבין למה אתה מתכוון?

בכל מקרה, תבדוק בקישור של LazyBoy, סביר שמה שאתה רוצה נמצא שם.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין רואה שם שלושה פריימים: כותרת, תפריט ואזור תוכן. אתה רוצה את זה בלי הכותרת?

שאלה נוספת: זה לא נראה כמו פריימים, אלא אם אתה מדבר על iframe. יכול להיות שאני בכל זאת לא מבין למה אתה מתכוון?

בכל מקרה, תבדוק בקישור של LazyBoy, סביר שמה שאתה רוצה נמצא שם.

מה שיש בתמונה שלי זה לא שום פריים. במסגרת האדומה אני רציתי לעשות פריים בודד.

והסתדרתי כבר, עשיתי עם IFRAME !!

ומה זה משהביאו בלינק ? טבניות מוכנות ?

פורסם

תבניות מוכנות, נכון, אבל בלי פריימים בכלל. אותו אפקט עם CSS בלבד.

העיקר שפתרת את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים