עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייברים: ATI ו- NVIDIA

Featured Replies

פורסם

dj electric הבנתי שאתה מבין בכרטיסי מסך תיראה ליפעמים יש לי מסכים סגולים ואז אני מחכהה יש מסך כחול וכתוב שם Probably caused by : nv4_disp.dll מימה זה יכול לינבוע? אחשיו הפעלתי atitool וישר שהפעלתי ניהיו מלבנים סגולים וירוקים השאלה עם יש קשר לדרייברים?

• תגובות 317
  • צפיות 35.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יכול להיות ומדובר בתקלה חומרתית, מה שאתה מתאר זה ארטיפקטים.

פנה לחנות וממש את האחריות

פורסם

הבעיה שאני מפחד שהם יחליפו לאותו דגם והבעיה שוב תיקרה אחרי זמן מה הכרטיס הוא של zotac 9800gtx+ אחשיו הפעלתי atitool ואיך שלחצתי על scan for ertifect ישר חזרו המלבנים ואז עשיתי ריסט הפעלתי שוב את ה atitool לחצתי על scan of ertifect ואז זה לא קרה יותר

פורסם

אתה לא יענה, אם תקבור את הראש ותעצום את העיניים זה לא אומר שזה לא קורה יותר. פעם אחת מספיקה .

תמחק כל זכר מהדרייבר מהמחשב (יש מדריכים באינטרנט איך עושים את זה נכון), ותתקין שוב. אם הבעיה נמשכת, זה חומרתי, והפתרון היחיד זה לממש אחריות.

פורסם

סבבה אני מה זה מיצטער שקניתי מ Ksp בטח הם ינסו לחרטט אותי שם גם ליפני כמה ימים שיחקתי cod 4 היה תקיעה לכמה שניות ואז זה הימשיך אז רגע כדי להחליף לאותו דגם של הכרטיס? של zotac?

פורסם

8800GTS 512 בסטוק, דרייבר 181.20 לויסטה 64 ביט.

המשחק ArchLord ברשת קורס לי עם BSOD פיענוח של Dump מאשים את הדרייבר של אנוידיה.

מישהו על ויסטה 64 משחק במשחק וגם מקבל BSOD...?

פורסם

איזה מהדרייברים החדשים של NV להתקין?

יש שם 3 חדשים ::)

פורסם

השאלה עם כדי לי לקחת אותו דגם של zotac 9800gtx+ כי אני מפחד כי יוכל להיות שהחברה הזאת סתם וביגלל זה יש לי את המלבנים הסגולים והירוקים ואני לא רוצה ATI רק nvidia חבל שאין שם 9800gtx+ של gigabyte כי מדאיג אותי הם פתחו את הכרטיס של zotac מהעיניים שלי וראיתי איך הכל מקופסא מקורית אז ניראה לי שיש לכל ה 9800 שלהם בעיות

פורסם

תמיר. די להספים.

זה דיון דרייברים, לא ייעוץ

פורסם

השאלה עם כדי לי לקחת אותו דגם של zotac 9800gtx+ כי אני מפחד כי יוכל להיות שהחברה הזאת סתם וביגלל זה יש לי את המלבנים הסגולים והירוקים ואני לא רוצה ATI רק nvidia חבל שאין שם 9800gtx+ של gigabyte כי מדאיג אותי הם פתחו את הכרטיס של zotac מהעיניים שלי וראיתי איך הכל מקופסא מקורית אז ניראה לי שיש לכל ה 9800 שלהם בעיות

למה לא ati בגלל הדרייברים? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

כן ביגלל הדרייברים

פורסם

העיקוב הזה, הוא לטובה!

הם מתעקבים, כי אולי הם מכינים דרייבר, שאתה תשאר עם הפה פתוח שנה! :eek2:

פורסם

איזה מהדרייברים החדשים של NV להתקין?

יש שם 3 חדשים ::)

? ::)

פורסם

העיקוב הזה, הוא לטובה!

הם מתעקבים, כי אולי הם מכינים דרייבר, שאתה תשאר עם הפה פתוח שנה! :eek2:

ואולי לא :D

פורסם

למעט שחקני GTA IV זה גם לא מזיז הרבה לשאר . יש הרבה שחקנים שמעדכנים דרייברים פעם בכמה חודשים ולא פעם פעמיים בחודש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים