פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים שלום לכולםהחיים בלינוקס היו יפים עם gcc זמין אבל עכשיו אני בwindows xp וחסר לי קומפיילר ל-C (שיקבל קוד טקסטואלי ויריץ אותו).מצידי שיהיה רק ספריות בסיסיות וגישה דרך cmd (ה-DOS) באותו סגנון של gcc.לא חובה גרפיקה, לא חובה בכלל עורך קוד (יש לי כבר crimson editor).מי שמציע שיגיד אם זה גם חינמי או בתשלום.מי שיודע איך להריץ gcc על חלונות שיגיד.בברכה,אלדד
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מבוסס על GCC יש את Bloodshed Dev Cpp ששניצל הציעויש גם את Cycwin שלדעתי יותר נוח משורת הפקודה
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים לך על cygwin, ככה גם תקבל את כל הכלים הנוחים כמו grep וכו', ובקלות תוכל להוסיף כל כלי שתצטרך כמו xserver וכו'.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר שלום לכולם ותודה על התגובות.ממצאי הסקר שלי (כולם חינמיים):Borland C++ 5.5 ותיק מאד, אבל שמעתי שלא הכי מומלץCygwin מבוסס gcc אבל מדמה שכבת ביניים POSIX לטובת תאימות עם קוד שיועד ללינוקס.MinGW מבוסס gcc ופועל ישירות על הספריות של windowsאת שני הקומפיילרים מבוססי gcc לא בחרתי למרות שהם באים מבית טוב כי לא רציתי אמולציות, רציתי תוכנה שנכתבה מראש לחלונות. לולא הייתי מוצא הייתי לוקח אחד מהם.הבחירה שלי:Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition חינמי מבית טוב.מגיע עם קומפיילר משורת פקודה ועורך טקסט נחמד(IDE קליל, לא משווה אותו לeclipse).תודה על העזרהאלדד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.