עבור לתוכן

אוזניות לנגן - 250 ש''ח תקציב

Featured Replies

פורסם

אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן.

אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי].

*עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם.

בתודה, Quantom.

פורסם

אני צריך אוזניות לנגן מוזיקה. חשבתי כרגע על K414P, אני לא אודיופיל אך גם יכול לסבול את האוזניות שבאות עם הנגן.

אני יודע שתקציבי הוא דל, איך אין מה לעשות בנידון[לצערי].

*עדיף מבאג כי יש כרגע מבצע משתלם.

בתודה, Quantom.

יש לי אותם והם טובות מאד למחיר שלהם. :xyxthumbs:

הקטע שאני קניתי אותם ב130 במבצע בבג :silly:

פורסם
  • מחבר

חח אם אני אקנה אותן במבצע שיהיה יום שישי זה יצא לי 100 ש''ח (:

השאלה אם הן באמת ניידות כי לא ניידות כבר יש לי SR80.

מישהו יודע איך הן בהשוואה לKOSS KSC75 ?מבחינת ניידות, נוחות, סאונד פחות חשוב. ומבחינת תמורה למחיר.

פורסם

הן מאוד, מאוד ניידות..

מבחינת ניידות כמובן שהן לא טובות כמו ה 75, אבל מבחינת נוחות בהחלט כן.

פורסם
  • מחבר

ממה שאני מבין ממך הן ניידות אבל הKOSS אף יותר. ונוחות הן נוחות יותר[הAKG]. סבבה אז ב100 שקל אני חושב שהן משתלמות.

פורסם

הן מאוד משתלמות.

פורסם

הצליל של KSC75 הרבה יותר טוב מזה של 414. קפיצה בכמה רמות.

היו לי את שני זוגות, במחינת נוחות ה 414 יותר נוחות לאחר שמותחים להם הת הקשר שלא תלחץ. מבחינית צליל ה KSC עדיפות בהרבה.

פורסם

fire1ce: לא שמעתי את 2 האוזניות, אז זו שאלה על עיוור:

יכול להיות שההבדל שאתה מתיחס אליו נובע מהעובדה שהקוס פתוחות והאק"ג סגורות? זה יוצר הבדל די דראסטי ויש כאלה שמעדיפים סוג זה או אחר.

קואנטום: אתה יודע בוודאות שה-414P יימכרו ב-100 ש"ח או שאתה רק מניח?

פורסם

שכחתי לציין את זה, בגלל שאתה כבר רגיל ל SR80 הפתוחות, עדיף שתיקח K412P, הן פתוחות ולדעתי נשמעות הרבה יותר טוב מה 414.

אש קרח: לא אתווכח איתך לגבי איכות הצליל, לא יצא לי לעשות השוואה..

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע בוודאות יש מבצע בבאג blackfriday.co.il ואני רוצה לקנות את האוזניות הנ''ל וXBOX360 CONROLLER. [אם תרצה תעשה חישוב לא מסובך כלל].

עדיף לקחת את הK412P אתה אומר ?

פורסם

מחיר בתור מוצר שני זה כבר סיפור אחר. תתחדש בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

לא אבל תחשוב על זה כך, מבצע 1+1 על שני פריטים שעולים 200 ש''ח, זאת אומרת אחד חינם, זאת אומרת שני פריטים עולים סה''כ 200 ש''ח. אז פשוט חילקתי ל-2, 100 ש''ח על הג'ויסטיק ו-100 ש''ח על האוזניות. הכי מצחיק שאם אני אקנה את הK412P זה יעלה אותו דבר אפילו שהן זולות יותר.

פורסם

אם אתה רוצה, יש את ה-JBL Reference 220 שזמינות בבאג.

אם אתה לא אודיופיל אז האוזניות האלה יכולות להיות טובות מאוד בשבילך. מה כן שהן מגיעות עם באנדל עשיר ויפה מאוד וכבל איכותי. בהחלט שווים את המחיר. אם כי אני מציע לך לתת להם לנגן כמה שעות טובות או אפילו ימים מספר, כי הן משתפרות מכל הבחינות עם הזמן.

שים לב שהן מגיעות עם קשתות ומתלים לאוזניים ועוד. דברים מאוד שימושיים אם אתה עושה ספורט כמו ריצה או אופניים למשל.

בהצלחה

פורסם

אין מה להשוות אוזניות IEM לאוזניות קשת מבחינת איכות סאונד, זה פשוט עולם אחר (לטובת אוזניות הקשת כמובן)

פורסם

לא מסכים איתך.מאוד תלוי בדגם.בתקציב של 200-500 שקל בארץ זה הפוך לדעתי.למשל אוזניות של שור או ETIMOTIC אפילו בגרסתם הזולה לא יפלו מרוב אוזניות קשת שיש בתקציב הזה.חוץ מזה יעוד IEM זה אוזניות ניידות.לא תשיג בידוד כזה אם אוזניות קשת.הן עושות אפקט של אטמי אוזניים.תנסה ללכת אם GRADO ברכבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים