עבור לתוכן

מסקריפטים וקלאסים בג'אווה לאפליקציה?

Featured Replies

פורסם

בניתי בשביל הכיף (כן, אני אוהב את זה :)) משחק poker בסגנון texas hold 'em בג'אווה. הכל עובד מצויין אבל זה מעצבן שהכל דרך הconsole. בגלל שאני לא מכיר דרך אחרת נכון לעכשיו, כל פעם יש פלט של "בחר מספר שחקנים", "מספר שחקנים מבוססי-מחשב" הקש 1 בשביל זה 2 בשביל זה... בקיצור זה דיי awkward. אופן העבודה הכללי של התוכנה הוא שכל שחקן הוא טיפוס, השחקנים הם במערך של שחקנים שהתשמש הגדיר את הגודל שלהם מראש, אני מסמן במערך איזה שחקנים הם computer-based, כשמגיע תור של שחקן שהוא אנושי אני נותן לו לבחור מה לעשות, check/raise - בכמה, כמובן כשהוא מעלה הגודל של הקופה גדל הכסף שלו קטן וכו',כמובן הכל בגדר מה שמותר לו לפי החוקים, כשמגיע תור של שחקן שהוא computer-based אני בודק מה יש לו ולפי זה אני בוחר מה לעשות,,, עבור כל case אני עובד בשיטה שאני "מטיל קובייה" והמזל קובע מה הוא יעשה... כמובן שעבור כל מצב שהוא נמצא בו יש טווח מסויים. מין AI קטן כזה למעשה, אני עוד עובד על זה. כמובן כשמגיעים לסוף זה לא בעייה לבדוק למי יש את היד החזקה, אם יש ספליט... וכו'

בקיצור מה שרציתי לדעת זה איך ניתן לעשות מזה אפליקציה שהיא EXECUTABLE כך שיהיה ניתן לבחור הכל מראש ובצורה אסטטית ונוחה יותר... נגיד בהתחלה יש חלון שיש כל מיני selectים ושם בוחרים הכל מראש... אולי טיפה גרפיקה/אנימציה - לא ממש חשוב בשבילי. כמובן שהכל יהיה java-based. וגם שיהיה ניתן להריץ על WINDOWS ושיהיה באמת חלון אם האפשרויות האלה למעלה עם כל הטאבים למעשה. אז איך עושים את זה? בנתיים עלה לי לראש לעשות את זה בvb או בHTML בשילוב עם JS

תודה :)

פורסם

בקיצור, אתה אומר שיש לך תוכנה שהיא מבוססת console, ואתה רוצה לעשות לה GUI?

אז תתחיל ללמוד GUI בג'אווה. לא צריך להסתבך עם VB ו-Html.

פורסם
  • מחבר

סבבה. יש ספרים מומלצים ספר מומלץ שעוסק בנושא הנ"ל שניתן לקנות באמאזון/מדריכים באינטרנט? לאחד שעוד אין לו ידע/ניסיון בתחום

פורסם

עשית פה באלאגן, אם זה ב VB או HTML עם JS, אז כמובן שזה לא יהיה JAVA-BASED.

אני הייתי ממליץ לך לכתוב את זה ב WinForms ב C#. שפה מאוד דומה ל Java שיש לה בונה GUI קליל ונחמד (Visual Studio 2008 Express).

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה דומה שעובדת עם ג'אווה או שאתה ממליץ לעבוד עם C# על VS? מה לגבי ספר? יש בכלל צורך לקנות?

יש הבדלים משמעותיים בין ג'אווה לC#?

תודה

פורסם

יש NetBeans ואחרים, אתה יכול לנסות. אני אישית גם אוהב יותר את השפה סי-שארפ וגם את סביבת הפיתוח הגראפית של VS. אני הייתי מחפש באינטנרט מדריכים על C# ו WinForm. הבדלים משמעותיים אולי יש קצת, אבל לא משהו שתיתקל בו ישר בהתחלה, יש פה השוואה די ארוכה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_C_Sharp_and_Java

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים