עבור לתוכן

כרטיס PCMCIA WIFI לא בולט מהמחשב

Featured Replies

פורסם

היי אנשים!

האם קיים כרטיס רשת אלחוטי PCMCIA שנכנס לנייד ולא בולט החוצה ממנו?

המון תודה :)

פורסם

אני לא מכיר אחד כזה אבל יש לך סלוט MINI PCI בנייד -- מה שדי בטוח, אתה יכול לרכוש כרטיס אלחוטי שיתחבר לגוף המחשב ישירות וגם יחסוך את סלוט ה-PCMCIA.

פורסם

אני לא מכיר אחד כזה אבל יש לך סלוט MINI PCI בנייד -- מה שדי בטוח, אתה יכול לרכוש כרטיס אלחוטי שיתחבר לגוף המחשב ישירות וגם יחסוך את סלוט ה-PCMCIA.

ומה עם האנטנות של כרטיס ה-miniPCI?

פורסם
  • מחבר

המון תודה קודם כל... :)

אני לא מכיר את היציאה הזו...

האם היא קיימת בIBM X31?

פורסם

כן, כי חלק גדול מה-X31 באו מראש עם WiFi. בטוח שבשלך אין?

הבעיה כפי שאני רואה אותה היא, כאמור, האנטנות. במחשבים ניידים מחברים את כבל האנטנה לכרטיס ה-miniPCI ואח"כ מושכים אותו דרך מסגרת המסך. דבר כזה דורש פירוק של חלקים נכבדים מהמסך והבסיס, ועבודה לא טריוויאלית למי שלא התנסה בה. ללא זה, הקליטה של כרטיס ה-miniPCI עשויה להיות נמוכה מכדי להיות שימושית.

פורסם
  • מחבר

כן, כי חלק גדול מה-X31 באו מראש עם WiFi. בטוח שבשלך אין?

הבעיה כפי שאני רואה אותה היא, כאמור, האנטנות. במחשבים ניידים מחברים את כבל האנטנה לכרטיס ה-miniPCI ואח"כ מושכים אותו דרך מסגרת המסך. דבר כזה דורש פירוק של חלקים נכבדים מהמסך והבסיס, ועבודה לא טריוויאלית למי שלא התנסה בה. ללא זה, הקליטה של כרטיס ה-miniPCI עשויה להיות נמוכה מכדי להיות שימושית.

זה מחשב שאני מתכוון לקנות מחברת הייטק שמוכרת את המחשבים של העובדים שלהם....האיש קשר לא ידע להגיד לי אם יש שם WIFI או לא אבל רוב הסיכויים שאין...

אתה בטוח שבכל זאת קיים MINIPCI במחשב?

זה נמצא על הלוח בפנים?

איפה אני קונה רכיב שיתאים ליציאה הזו?

פורסם

כן, בטוח.

בעמוד הזה תמצא קישור למדריך שמסביר כל מה שקשור לפירוק והרכבה של הדגם הנ"ל, כולל הסברים על סלוט ה-miniPCI (ספציפית בעמ' 86):

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-44018.html

לדעתי זה בזבוז עצום של זמן, כסף ועבודה, רק כדי לחסוך 3 סנטימטר של כרטיס PCMCIA שבולט מהמחשב, ונראה לי סתם מיותר. אבל תעשה מה שבא לך, כמובן. ;D

פורסם
  • מחבר

כן, בטוח.

בעמוד הזה תמצא קישור למדריך שמסביר כל מה שקשור לפירוק והרכבה של הדגם הנ"ל, כולל הסברים על סלוט ה-miniPCI (ספציפית בעמ' 86):

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-44018.html

לדעתי זה בזבוז עצום של זמן, כסף ועבודה, רק כדי לחסוך 3 סנטימטר של כרטיס PCMCIA שבולט מהמחשב, ונראה לי סתם מיותר. אבל תעשה מה שבא לך, כמובן. ;D

בכל מקרה המון תודה:)

כמה בערך אמור לעלות כרטיס כזה? יש לך מושג?

ואיפה אני יכול למצוא אחד?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

תראה...בגדול אני טכנאי מחשבים, אבל נייחים...מעולם לא פתחתי מחשב נייד...אני חייב להעביר את האנטנה במסך? יש מישהו שאולי יכול לעשות לי את זה בתשלום?

פורסם

אם אתה טכנאי, לא צריכה להיות לך בעיה לעשות את העבודה בעצמך, לפי ההוראות שבמדריך.

פורסם

גם אם אין במחשב שלו כרטיס אלחטי MINI PCI אני די בטוח שהאנטנה כבר מותקנת -- ניתן לוודא זאת על ידי פתיחת סלוט ה-MIN PCI. אם תמצא שם שני קונקטורים קטנים, האנטנה כבר נמצאת סביב המסך.

פורסם
  • מחבר

מעולה...

תודה רבה לכם על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים