פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר את בעית החילוק פתרתי כבר באמצעות הפקודה powאבל נוצרה בעיה אחרת, תראה מה רשמתי קודם!!!
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים לעשות חילוק מספרים שלמים עם pow זה כמו להרוג יתוש עם טיל. אפשרי אבל לא השיטה המתאימה ביותר.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר טוב, יש בעיה בכל התשובות.המתרגל שלנו לא מרשה להשתמש בPOWמה עכשיו???
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים בעיה בכל התשובות? אתה בטח צוחק הבאתי לך כבר בהתחלה קוד שעושה את העבודה וכמובן שהמתרגל לא ירצה POW, הוא רוצה שתלמד לכתוב קוד.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר כן אני יודע,הוא נתן רמז, למשל 200/100 זה כמו 200*0.01איך אני מבצע כזאת בדיקה לקלט רנדומלי מהמשתמש??
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים כן אני יודע, הוא נתן רמז, למשל 200/100 זה כמו 200*0.01 איך אני מבצע כזאת בדיקה לקלט רנדומלי מהמשתמש?? דבר ראשון לפי מה שכתבת אתה ממש לא יודע מה זה רנדומאלי, כי קלט מהמשתמש הוא לא רנדומאלי. תבדוק במילון דבר שני, מה שהמורה שלכם אומר זה בדיוק כן לעשות עם Pow.. אבל אם הוא רוצה בדרך אחרת זה באמת איטרציה (אין רקורסיה כי הבנתי שאתה עובד בC).. פשוט תבנה לולאה שרצה כל עוד x<=y (אם אתה מחלק את X בY) וכל פעם תפחית מX את Y.. היא סופרת כמה פעמים היא עשתה את זה והתוצאה היא תוצאת החילוק (השלם.. זה "כאילו" מעגל למעלה).
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים (אין רקורסיה כי הבנתי שאתה עובד בC)אין בעיה, אפילו ממש קל לכתוב רקורסיה ב-C... :-[ אבל מאחר שיש איטרציה ואין בהכרח tail call optimization, משתמשים בה כשצריך ולא כל הזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.