עבור לתוכן

קניתי נתב של Edimax ואני מאוד מאוכזב ממנו. מבקש המלצות לנתב אחר על פי נסיונכם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה:

הנתב של אדימקס

מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי).

במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב.

התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר.

בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר.

חשבתי על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971

הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יש לי את האדימקס בדירה במעונות גם ואת הלינקסיס בבית

הם בהחלט ברמה אחרת לגמרי, הלינקסיס פועל יציב וטוב ולא עשה לי בעיות לעומת האדימקס שהוא בעיה אחת גדולה

באמת שאני לא יודע למה ממליצים על האדימקס, הוא איום (יכול להיות שאני לא מכיר מספיק ואחרים הם אפילו יותר איומים)

בכל מקרה הלינקסיס הוא בחירה מצויינת לפי דעתי

פורסם

לי יש 3com 100-75 אחלה ראוטר קל לקינפוג ולא עושה בעיות כלל מאוד יציב תומך גם בכבלים וגם בבזק והוא אלחוטי וקווי

מחירו נע סביב 230 ש"ח

פורסם

שלום לכולם.

קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה:

הנתב של אדימקס

מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי).

במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב.

התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר.

בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר.

חשבתי על זה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971

הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת.

תודה מראש לעוזרים.

שאלה -- יש לך FIREWALL בתוכנה על המחשבים?

פורסם

שאלה -- יש לך FIREWALL בתוכנה על המחשבים?

ואני אוסיף, אתה סובל מאיטויות בהשווה למה? היה לך נתב אלחוטי אחר קודם?

אני מנחש שהוספת עמדה חדשה, התקנת עליה תוכניות שיתוף קבצים?

למשל יש מצב שיש איטיות כי בזמן שאתה טוחן טורנטים אחותך במחשב החדש טוחנת YOUTUBE ?

יתכן שהנתב שלהם לא בסדר אבל לפני שאתה מחליף אותו לא עדיף לוודא, אחרת תיתקע עם נתב חדש ובעיה ישנה...

פורסם

יש לי את האדימקס בדירה במעונות גם ואת הלינקסיס בבית

הם בהחלט ברמה אחרת לגמרי, הלינקסיס פועל יציב וטוב ולא עשה לי בעיות לעומת האדימקס שהוא בעיה אחת גדולה

באמת שאני לא יודע למה ממליצים על האדימקס, הוא איום (יכול להיות שאני לא מכיר מספיק ואחרים הם אפילו יותר איומים)

בכל מקרה הלינקסיס הוא בחירה מצויינת לפי דעתי

לי יש 4 נתבים של Edimax (דגמים שונים) ומעבר לכמה גרסאות קושחה בעייתיות וקריסה במצב של חיבורים רבים מידי ב-torrent (במיוחד בדגמים ישנים), לא היו לי איתם שום בעיות, מעולם. זאת הסיבה שאני ממליץ על ה-Edimax. כנראה האחרים שממליצים הם גם כאלה שהיה להם ניסיון טוב איתם. מאידך, אלה שהיו להם בעיות - לא ממליצים.

למדתי כבר מזמן שאי-אפשר להגיע להסכמה חד-משמעית לגבי נתבים. לכל דגם תמצא כאלה שלא עבד להם משום מה.

פורסם
  • מחבר

ואני אוסיף, אתה סובל מאיטויות בהשווה למה? היה לך נתב אלחוטי אחר קודם?

אני מנחש שהוספת עמדה חדשה, התקנת עליה תוכניות שיתוף קבצים?

למשל יש מצב שיש איטיות כי בזמן שאתה טוחן טורנטים אחותך במחשב החדש טוחנת YOUTUBE ?

יתכן שהנתב שלהם לא בסדר אבל לפני שאתה מחליף אותו לא עדיף לוודא, אחרת תיתקע עם נתב חדש ובעיה ישנה...

המצב הקודם היה ככה: סוויטצ' שחובר באופן קווי לכל המחשבים.

איך שפעל בתצורה הקווית, ככה העברתי את זה לאל חוטי. בלי להוסיף תוכנות חדשות או כל דבר אחר.

הפיירוול הפנימי במחשבים מכובה.

בכל אופן, אני מניח שזה קינפוג פנימי או סתם פאק בנתב.

לכן נראה לי שאני אחליף אותו, אלא אם כן יש לכם איזה מדריך מלא להגדיר את הנתב ההזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים