עבור לתוכן

VPU Recovery

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי כרטיס מסך 4850HD של CONNECT 3D לפי ההמלצה של חברי הפורום.

מאז ועד עכשיו לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך בגלל שהיתה עולה ההודעה של VPU RECOVERY, הדרייבר הפסיק להגיב והכרטיס מסך איתחל את עצמו.

לפעמים המחשב פשוט קופא לגמרי ומחייב RESET.

בהתחלה חשבתי שאולי הספק כח לא מספיק (היה לי ספק של 400W) למרות שאמרו לי פה שיהיה מספיק טוב. קניתי ספק כח חדש ThermalTake Thoughpower 600W. הבעיה לא נפתרה, עדיין אותם ריסטרטים מעצבנים וההודעה הזו.

אגב, אין שום מקרה שאפשר להגיד ששם זה קורה, יכול להיות באמצע גלישה באנטרנט ויכול להיות במשחק, יכול להיות במסנג'ר, מצד שני יכול לעבוד 3 שעות בלי שום בעיה.

טוב, החלטתי ללכת להחליף את הכרטיס בחנות, קיבלתי כרטיס חדש ואותה בעיה, בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת ולא הייתה שום בעיה. חשבתי אולי הספק כח שקניתי דפוק, החלפתי אותו עם מערכת אחרת שיש לי בבית (יותר חזקה מהמערכת הזו) והוא עבד שם מצויין.

נשארתי עם לוח אם... הלוח אם שלי הוא של ג'יגבייט GA-965P-DS3, בן שנתיים באחריות, נתתי את המחשב לחנות, הם בדקו אותו בסוף החליטו לשלוח את הלוח ליבואן להחליף באחריות והביאו לי בינתיים לוח חלופי של ג'יגבייט GA-P35-DS3L, הגעתי הביתה כולי מאושר אבל... עדיין התופעה ממשיכה!

אני אובד עצות... יכול להיות שזה זכרון? אולי מעבד? אלו הדברים היחידים שלא החלפתי עדיין...

או שאולי פשוט הכרטיס הזה עובד רק על לוחות של PCIE V2 ??

אגב 2: הטמפרטורות בסדר גמור, התופעה הזו קוראת גם כשהטמפ' 45 מעלות (גם במעבד וגם הלוח) +-

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך XP או VISTA?

פורסם
  • מחבר

שכחתי לתת מפרט,

נכון לעכשיו זה מה שיש:

intel core duo E6600

Gigabyte GA-P35-DS3L

Connect 3d 4850HD Extreme OC Twin Turbo

Corsair 2X1024MB 667MHz CL4

מערכת הפעלה XP, שעברה גם פרמוט שלא עזר... ניסיתי דרייברים אחורה מ8.6 עד 8.11 גם לא עזר

פורסם

טוב אני רק משער שזה בעית תאימות הכרטיס מחובר ל PCI אקספרס?

פורסם
  • מחבר

אז לאן הוא יהיה מחובר? :s05:

אבל שים לב שבלוחות האלה יש PCIE X16 V1 ולא PCIE X16 V2... שאולי זה מה שגורם לבעיה אנערף...

אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא עכשיו עוד 600 שקל על לוח אם וגם זה לא יעזור לי

פורסם

מאיפה התקנת את הדרייבר מדיסק או מהאתר?

פורסם
  • מחבר

8.6 מגיע עם הדיסק, 8.9 8.10 ו8.11 שניסיתי התקנתי מהאתר של ATI

פורסם

תריץ 3DMARK ותעדכן אולי זה פאק ביצור לפני זה תנסה להוריד דרייבר עדכני מהאתר

פורסם
  • מחבר

מה זה 3DMARK ?

אני כרגע עם הדרייבר הכי עדכני ואני מזכיר שהכרטיס עובד מצויין על המערכת השניה שיש לי בבית

פורסם

המערכת השניה היא ויסטה במקרה??

אם הכרטיס עובד במערכת השניה אז תשכח 3DMARK

פורסם
  • מחבר

שלילי, שתי המערכות הן XP. אבל למערכת השניה יש לוח אם עם צ'יפסט P45 ותמיכה בCROSFIRE.

פורסם

אני לא רוצה לקבוע אבל 70 אחוז בעיית תאימות אבל חכה לעוד תגובות אולי יהיה עוד רעיונות

מעניינים.

פורסם
  • מחבר

בעית תאימות של מה למה?

פורסם

של הכרטיס לחומרה שלך תחפש בגוגל מידע על זה .

פורסם

על איזו תאימות אתה מדבר?

הוא החליף כרטיס מסך

החליף לוח אם

אז מה עניין תאימות? המקלדת לא מתאימה לעכבר?

פותח האשכול,

איך הקירור שלך במארז והקירור של הכרטיס מסך?

לאיזה טמפרטורות הכרטיס מגיע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים