פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שלום לכולם,איך אני יכול להגדיר משתנה גלובלי בC#?ידוע לי שעושים זאת ע"י פונקציה סטטית אבל אני לא בדיוק יודע.תודה רבה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אתה יכול להגדיר משתנים סטטים בתוך מחלקה סטטית (אבל זה לא גלובלי ואין משהו גלובלי ב C#, אם כי השפת ביניים IL תומכת בזה).
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר מה נותן לי שאני מגדיר את זה בתוך מחלקה סטטית אם זה לא גלובלי? האם אני צריך להגיר משתנה מסוג המחלקה הסטטית ואז אוכל להשתמש?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים המחלקה לא צריכה להיות סטטית (מה זה בכלל מחלקה סטטית?), רק המשתנה צריך להיות סטטי.אם אתה מגדיר משתנה סטטי פומבי בתוך מחלקה, אז לכל צורך הוא כמו משתנה גלובלי.לדוגמה:public class A{ public static int g;};אז A.g הוא משתנה סטטי ונגיש מכל מקום בתכנית.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר האם זה אומר שאני צריך לעשות לכל משתנה PROPERTIES? כי אחרת המחשב לא מכיר לי את A.G על אף שהגדרתי את G כ-PUBLIC!
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אני גם יודע שצריך ליצור את המחלקה כסטטית:public static class A{ public static int g;};אחרת צריך ליצור instance של A, לא?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר אני לא יודע בכל מקרה אני לא מצליח ליצור גם ע"י סטטי וגם לא. אני חייב פתרון דחוף!!!!!!!!!
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר הנה הקוד של המחלקה: public static class Formm { public static frmPossibilityGame fPossibilityGame = new frmPossibilityGame();}וכאן הקוד ממחלקה אחרת שאני יוצר משתנה מסוג ה-FORMM private Formm f = new Formm();וזה פשוט לא נותן לי כלום.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אתה לא יכול לעשות new Formm אם הגדרת אותה כסטאטית.אתה יכול לגשת אל המשתנה כFormm.fPossibilityGame
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר ואני לא צריך ליצור משתנה מסוג המחלקה הסטטית?[br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 17:11:02תודה רבה העסק עובד טוב כך!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.