עבור לתוכן

מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר כיום?

Featured Replies

פורסם

נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה.

הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון.

אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון?

לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256)

תודה רבה מראש. :)

פורסם

מניסיון של כמה אנשים, בב"ל. גם מניסיון פרקטי שלהם (כולל אותי), וגם לפי זה שמישהו סיפר לי שבב"ל שולטת למעשה באינטרנט הישראלי ומשכירה רוחב פס לשאר הספקיות, כחלק מהמחוייבות שלה לא להיות מונופול. כך שכאשר אתה קונה אינטרנט ממישהו אחר, אתה גם מחובר לבב"ל רק בצורה פחות יעילה.

פורסם

זה ממש ממש ממש לא נכון מה שסיפרו לך.

אולי ספקיות קטנות משכירות רוחב פס מספקיות גדולות

(כך למשל אקטקום ז"ל, השכירה מכל הספקיות הגדולות רוחב פס, וכיום אולי עוד ספקיות נישה קטנות עושות את זה)

הספקיות הגדולות - לא משכירות מבזק בין לאומי.

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על בזק וזהו?

הם הציעו לי 44 ש"ח לחודש והתחייבות לחצי שנה, משתלם?

פורסם

מניסיון של כמה אנשים, בב"ל. גם מניסיון פרקטי שלהם (כולל אותי), וגם לפי זה שמישהו סיפר לי שבב"ל שולטת למעשה באינטרנט הישראלי ומשכירה רוחב פס לשאר הספקיות, כחלק מהמחוייבות שלה לא להיות מונופול. כך שכאשר אתה קונה אינטרנט ממישהו אחר, אתה גם מחובר לבב"ל רק בצורה פחות יעילה.

אל תעלב אבל זה ממש קשקוש .

לא משכירים מבזק בנלאומי שום דבר ,

יש קוים שמשכירים מבזק ( לא בזק בנלאומי ,יש מברק ויש מחברות אחרות)

גם אם היו משכירים מבזק את כל הקוים לא היה שום קשר בין זה לבין רמת השרות ורוחבי הפס שלקוח מקבל.

לפותח האשכול, ההחלטה היום היא בין ב"ב לנטוויז'ן והמצב משתנה כל הזמן ,תקבל שרות דיי טוב בשניהם , המלצה שלי היא נטוויז'ן מניסיון שלי.

פורסם

אוקי, אם אתם אומרים אז אתם וודאי יודעים. ציינתי במפורש שאני לא מדבר מידע אישי אלא ממה שסיפרו לי...

אישית, אני עם בב"ל (דרך הוט) ואני ממש מרוצה. לפני זה הייתי עם 012 והיה פחות טוב (מצד שני, זה היה ADSL ולא הוט [מצד שלישי ADSL "נחשב" יותר טוב מהוט]). שמעתי תלונות רבות על נטוויז'ין מבחינת שירות, למרות שזה היה לפני זמן מה ויכול להיות שהם שינו את דרכם מאז.

וואי הודעה ממש החלטית יצאה לי :P

פורסם

דבר טוב אחד שאפשר להגיד על נטוויז'ן, זה ששירות הלקוחות שלהם עונה מהר (אף פעם לא חיכיתי יותר מ3 דקות).

פורסם

הייתי ב012 והם חסמו לי פורטים על ימין ועל שמאל עכשיו אני ב 014 ואין שום בעיה לכן אני ממליץ עליהם

פורסם

אני מחובר ל-בזק בינלאומי עם כבלים .. לפני זה הייתי ב-012

הבדל של שמיים וארץ.. לא זכור לי תקלות בשנה שאני מחובר אליהם..

עונים לטלפון בזמן שיא.. חוץ מפעם אחת שהמענה קולי אמר שזמן ההמתנה יהיה ארוך (יום שישי בצהריים) .. תמיד עונים תוך כמה שניות

מרוצה מאוד

פורסם
  • מחבר

המטרה הושגה, אני אלך על בב"ל.

דבר אחד טוב שאני יכול להגיד עליהם, שהם עונים תוך שניה ולא תוך מספר דקות מינימום כמו האחרים..

פורסם

איזה חבילה לקחת? כמה אתה משלם עבורה?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא יצא לי לדבר איתם, מישהו יודע אם הם עובדים מחר או רק ביום ראשון?

התשתית שלי היא הוט ואני משלם 65 שקל (rip off) ל2.5\256 - ההתחייבות תגמר עוד שנה לצערי.

עד עכשיו הספק שלי היה 012, נגמר לי ההתחייבות איתו, בזק הציעו לי 2.5 ב44 שקל והתחייבות לחצי שנה.

ללכת על זה? אפשר להשיג ביותר זול?

speak now or forever hold your peace

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים